Månda kväll..

.. och jag har precis nattat min son, men om han somnat vette tusan. Har ju skämt bort honom genom åren och legat med honom tills han somnat det var dumt  men nu är det slut på det iaf så man hinner med lite vuxentid när han lägger sig annars somnar man lätt runt åtta snåret inte bra det..

Julafton var mysig med familj och go mat ( eller så god som julmaten kan vara , en annan gillar ju inte den så) förresten pepparsalamin var riktigt go iaf= ) Julklappar fick jag en hel del hade varit snäll minsann, men isak tog hem priset i snällhet det här året åxå hans rum är numera belamrat med nya leksaker som han inte hinner med att leka med, tack allihopa för alla fina klappar!!

Juldagen var det dags för min årliga juldagsfest med julklappsutdelning, alla verka vara rätt nöjda med festen!!.. och julklapparna är ju bara en grej vi gör spelar ju inte nån roll vad det är bara det är nåt: ). Hade jäkligt skoj jag iaf mina bästa vänner och kärlek var ju där:) kan ju liksom inte bli fel då! Full blev nog hela bunten oxå! Grattis till de som vann Quizen förresten vilka det var minns jag inte , minns bara de som kom sist konstigt nog haha det var MATTIAS , MARIE och JENNY= )))  känn er inte utpekade på nåt sätt inte alls haha Håkan och Markus var ju oxå med i det laget men hann åka iväg till prinsan innan det började..

Själv halka vi in på prinsan runt 1 kanske , billigt med tvåhundra då! äh han inte tröttna iaf det skulle jag nog gjort om jag åkt dit innan tio som man påstås lära göra för att komma in!

Nu ska jag mysa lite med tv och katt innan sängen hägrar! Imon ska vi upp tidigt och åka till Emil och leka sen blir det nog bio, hoppas Ida blir med å så isak blir glad!

Puss o gonatt på er!!

GOD...

JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ALLA!!!

SES PÅ JULDAGEN!!! PUSS


Nu blir det lite städa sen blir det kalle för mig själv , konstigt att vara ensam på julafton, men sen ikväll bär det iväg till syster och då kommer sjukligen min tillbaka å: ) feber på julafton har  stackars lilla isak å..

Känner mig lite ensam nu men har så mycke att göra att jag glömmer det snart... får dansa bort det brukar funka= )

KRAM, ägnar lite tankar åt alla som verkligen är helt ensamma idag! Jag har ju iaf folk som älskar mig och tänker på mig det är jag otroligt glad för. Tack för att ni finns!

dan före...

.. julafton är det ju tydligen idag, känns inte riktigt som det gjorde förr i tiden men så är det väl när man blivit vuxen. Hoppas jag varit lite snäll iaf så tomten kommer med julklappar åt mig också: ) tror nästan jag varit lite snäll faktiskt!!Fast inte lika snäll som isak, anar att busfröt får julklappar i mängder.. borde rensat lite innan så man kan fylla på!!
Men vilket julstök det varit de senaste dagarna har blivit en hel del resor till valbo skulle jag kunna säga , blev en tripp till Borlänge tom i snötokväder dessutom med plogbilar tar hela jäkla motorvägen, vet inte om det gav nånting att åka lite längre heller , blev mest leksaker på BR och det finns ju i närheten också men ibland får jag såna där briljanta ideer , nog för det var roligt iaf åkte ju med Mattias: )

Nu drog Monika igång lite jullåtar!!! tjohooo vad trevligt... sällan det spelas musik här på växeln  får passa på när inga chefer är här ju; D och så ringer det ju inte såå jättemycket .... All i want for christmas is youuuuuuuuuuuu....nu måste vi sjunga med alla tre jag Monika och Monica= )  Nu blev det last Christmas då blev det fart på Monkan iaf i hörnet hörde några ljuva toner nyss allt: ) Blev lite julstämmning här å hihi trevligt sörru!!

Snart får vi gå hem och fortsätta julandet och stressen, har ju en del kvar smågrejer bara , åsså anna har jag inte köpt till än sen är det Mattias julklappar som jag har lite problem med , det är ju lite jobb eller pyssel med dom skulle jag vilja säga men det ska nog ordna till sig i kväll, har pysslat redan lite på jobbet idag men det blev väl inte så tokbra men det får duga är gjort av kärlek iaf: ) allt som räknas egentligen: )

Tänkte passa på och önska alla nära och kära (och alla andra för den delen också)= ) GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!

Ikväll blir det mys och uppesittarkväll med Mattias och Isak, mina favoritkillar: )längtar till dess ju!!

PUSS KRAM PÅ ALLA !!!


äntligen freda..

.. och jag och A-M sitter för nedräkning att gå hem bara några minuter kvar nu : ) sen får jag träffa isak å, som jag längtat och då ska jag dra iväg på lite julshopping vilket han inte kanske såå jätte gärna vill men det får bli så . Får mysa lite sen vi : )  åsså har det vart intervju idag å både för mig och anne och A-M, det gick väl sisådär  för mig eller ganska bra men antar att jag inte får jobb iaf , är ju en 1000 sökande eller nåt haha.. nu hinner jag inte blogga mer idag!!! Puss kram trevlig helg!!= )

snart freda...

..och då kommer isak äntligen : ) har ju inte träffat gobiten på ett tag.. känns ibland som evigheter mellan gångerna! men nu blir det mys hela helgen, plus lite julstress tyvärr också fatt jag har ju knappt börjat med julklappsinköpen än hmm undra hur det ska gå! Vill ju ha lite tanke bakom dom å= ) men det löser sig nog! Ska iväg idag med syster min en sväng hoppas vi får till nånting idag, Sen ska jag och Mattias till mormor hans och klä lite gran: )

Här på växeln är det lite pirrig stämmning är ju ett par som ska gå på intervju idag med coor, nya företaget som tagit över.. tror sussie är nervösast hon har ju aldrig varit på intervju förr , har ju haft turen och haft jobb hela tiden hon ju! Går nog jättebra iaf det dör Monica är ju van vid intervjuer vid det här laget så hon e nog inte så nervös. OCh Helene verkar rätt lugn hon å= ) Imon är det min och A-M och Anns tur att våndas! Jag är inte så speciellt nervös idag men hinner nog bli till imon ju skulle jag tro! Shit nu är nån från coor inne hos Anne: ) kanske inte ska blogga mer nu hihi = )) ))

Puss puss

GRATTIS..

...Majsan på födelsedagen!!!= )  hur gammal blev du nu då?? 25va: D  Ha en underbar dag iaf!!!
LOV YA darling!! Ses imorgon...... puss puss


tillbaka till verkligheten..

..och det är Måndag och ännu en vecka har passerat! Och inte vilken vecka som helst utan en riktigt rolig vecka: ) har varit i London och myst med Mattias i några dagar, det var grymt hälit= ) gjorde en massa sedvanliga turistgrejer , ätit go mat och mindre go mat åsså : ) pubat en del, blivit lurade på några pund av en idiot å blivit full på två öl lyckades jag med åsså(inte illa måste jag säga) iaf hade vi det hur mysigt som helst! längtar till nästa resa= ) Nästa gång ska jag vara helt frisk har jag bestämt iaf!!Men vi hade det grymt ändå.. mera sånt tack! 

Helgen blev inte lugn bara för man var lite småsjuk heller,,, blev lite fördrinkar hos syster och pene sedan var det tuckers med gamlingarna på Bolaget, man tillhör ju gamlingarna nuförtiden:D  men vem bryr sig jag går där jag vill gå.Sjukt bra att vara över 30 nu  å ju, får ju gå in gratis på prinsan!! = ) precis som det ska vara eller hur?? haha..men det blev inge prinsan efter bolaget, nån var klok nog och sa att vi skulle gå hem, var nog lite för berusad ändå så det var bra gjort... blev kanske lite småsur just då men det gick ju över!!

Idag blir det mys med syster äta lite tacos o ha det gött bara.. Blir lite konstigt att sova utan Mattias dock, börjar bli rätt van nu ju: ) men skönt att få längta lite istället hihi...

I mon fyller en viss Marie år åxå , hörde nyss att det bakas för fullt där ute i mom, det tycker jag låter bra för på onsdag kommer jag och fikar = ) blir bättre jag kommer då så vi får umgås och prata lite... var ju ett tag sen vi sågs!

Fick lite kontakt med Isabel idag å , det var roligt inte så ofta nuförtiden ju, visserligen bara mailkontakt men ändå! = )

Nu får jag å Monika gå hem strax=) vi hade turen och jobba sista passet idag!! inte alla ggr man har den turen kanske borde spela på lotto eller hur monika???

kram på er!!


förskylt..

var det här, men har inhandlat massor av grejer på apoteket så blir nog bra till slut!!  Imon bär det iväg hihi äntligen= ) ska bli såå jäkla roligt .. !! Är hos mamsen o pappsen och äter bullar nu, isak har bakat =) 
Men nu har inte tid med det här ska hem o fixa =) Snart kommer väl min kärlek hem å så vi får kramas , behöver det idag har gråtit, skrattat och pratat mycket idag, så kan det bli ibland ..

Nu ska jag pussa på min son innan jag åker, fast bara på kinden för jag vill inte smitta gobiten min , Ha det så bra hos Pappa din !!Mamma kommer sakna dig i mängder... älskar dig!!

Puss o kram på alla mina vänner!!! Ni är Bäst ...

hihi

shit vilka snyggingar jag hitta!!höjdpunkten i sommar:" tälta och dricka grogg"

Nu är det ju inte sommar då men blev lite nostalgisk för en stund här kommer en annan gobit....

trevlig helg = ) puss puss

kom hit då!

Godmorgon..

.. och det är ju inte vilken morron som helst utan fredag!! känns ju rätt bra det= ) och så kommer gobiten hem till mamsen idag å, vi ska ha mysfreda jag o isak synd Mattias ska jobba hela helgen så han får ju vi klara oss utan: (   tur vi åker snart hihi längtar som fan!!!

Inte att förglömma idag så är det ju fredasfika å.. och den är i full gång, just nu är det Helenes tur hon hade ju öppningtiden och får då börja lyllo henne= ) men snart så är det jag! såg Monica(hon som hade med sig idag) pina iväg nu å då jävlar är det nära!! är ju faktiskt himla hungrig nu ...Sen blir det cocosboll för den e sugen på det eftermiddan=)

färdigfikat nu...mums det var smaskigt ju= )mätt och belåten jag! Tack Monica!!!

Nu vill jag ha helg= ) puss


äntligen...

.. får jag gå hem , bara tio minuter kvar!! Kom ihåg fika imorrn nu Monica!!! pusssss

uttråkad..

och jävligt ont i halsen! Låter som det blir en skitskojig torsdag.. dessutom öser snön ner och jag blir mer och mer uttråkad!! Inte kommer jag få nå jobb heller! shit va positiv jag är idag.. hoppas det vänder!!  min hjärna funkar inte som den ska idag.. säger fel och grejer hela tiden har mycke i mitt huvud just nu!! puss puss

jobb igen..

Idag är man åter på jobbet igen.. skönt som fan o jobba ju!! Bra stämning här fastän de är helt "lost" om de blir kvar eller inte, trist det ju...
Igår var jag på jobbintervju å, det gick väl åt skogen haha nä då gick rätt bra tror jag men har ingen aning om jag vill ha jobbet ju, men en del av mig vill ju för jag måste ha jobb och den andra delen känner sig lite kluven men skulle jag få jobbet så skulle jag självklart ta det! = ) som sagt så växer ju inte jobben på träd just nu.. och nån utbildning som jag ville gå kommer jag inte få gå heller, har ju inte varit arbetslös tillräckligt för att ha rätt o gå på utbildningar tydligen..knasigt tycker jag men vem bryr sig om lilla mig!

åhhh nu blir jag galen hade skrivit mycke o allt  bara försvann fan fan fan nu är jag sur!!!!

Tur jag o Mattias åker till London snart, fast inte snart nog dan och veckan verkar gå sjukt sakta för i helvete , ursäkta mitt språk men är ju fortfarande lite irreterad för händelsen för en stund sen!! Ska bli jäklig skoj o åka iväg iaf : ) och Anna det blir inte som du sa tidigare men det vet ju säkert du åsså bara dryga med mig lite, det får man ju gö= )

Iaf har Jag och A-M mineralbrist har vi nyss konstaterat, inte bra det !därav mitt utbrott nyss kanske tur A-M håller på googlar vad vi ska äta för o bli bra= )

Nu kom min snälla mamma precis förbi med morgondagens matlåda, : ) då var man ju bortskämd åsså fick man höra  haha ja det gör mig ingenting faktiskt, det tar jag!!


nu ger jag upp idag innan allt försvinner igen!! puss på alla= )

jobb??

shit idag ska man på jobbintervju då.. hm lite kluven där ju vill såå gärna ha jobb men kanske inte just det där jobbet igen då men vad gör man måste ju jobba! Kan man jobba så ska man ju ta det som finns så är det bara, kan inte välja i dagens läge! Vet ju inte ens vad jag vill göra heller. Isak tycker jag ska jobba på Sandvik han! Så säger han när jag säger att jag inte har nå jobb just nu " men mamma kan du inte jobba på sandvik då"  han är så goo!! Inte lätt o förklara varför jag inte kan jobba där just nu! Han ska jobba på Göranssonska Arenan han säger han när vi åker förbi där!= )

Julhandlingen igår gick rätt bra, vi köpte det vi hade tänkt iaf, men är ju inte klar på långa vägar, känner jag mig o syrran rätt är vi ju säkert ute o ränner på julafton som vanligt  och träffar alltid nån man känner å det  slår aldrig fel, inte bara vi som är ute i sista minuten! =) Iår ska vi dela på dagen med isak, men sen ville de att vi har varannan jul kanske klokt jag vet inte men det känns inte riktigt rätt att vara utan min gobit på julafton, klarar inte av det just nu! Men får se hur det blir!

Idag var jag o sussie ute och luncha på restaurangskolan, jennifer serverade!: ) Shit vad vuxen hon var kjol och grejer , nu börjag tom jag känna mig gammal ju. Det var iaf skitgo mat(jag är ju rätt kräsen som de flesta vet) och bra service! +++++ blir fem plus där ju!! kommer säkert gå dit fler ggr!

Vilket väder alltså bara toksnöar idag ju! Mysväder skulle jag vilja säga ; ) men Mattias jobbar ju : ( men ska hämta upp honom sen iaf: ) Nu ska jag städa idag igen haha blev ju inge igår ju! kan inte lova nåt idag heller= )

imorrn ska jag jobba igen= ) skönt!! börjar redan undra vem som har fika freda= ) fredasfikat är ju höjdpunkten på fredagar!!

kram ....

jo...

.. men visst är det månda igen, helgen blev toklugn, inlyttningsfest på freda hos Monika, skoj med god mat och härliga arbetskamrater o roliga bilder. Den där Monika kan du fånga den bästa sidan av en haha .. dessutom är hon bra på att lämna mobilen i KYLSKÅPET HAHA! änligen fick jag det skrivet; P hittade nämligen den jag , dum som jag  är trodde jag ju det var en mening med det att batteri kanske håller lite längre kanske haha man är ju inte blond för ingenting hihi!! Det bjuder jag på! 

Lördagen hade jag  lite problem, mina kära vänner skulle ju ut och festa och självklart ville jag med men ville ju vara med en viss Mattias åsså = ) slutade med mys med mattias faktiskt , toffelina blev jag då!: ) men kommer ju fler gånger, tro inget annat heller, älskar mina goa vänner!! Skulle just nu behöva prata med en nu om mina idiotiska gubbar, majsan som alltid vänder allt till det positiva vet inte riktigt hur du gör men jag avundas dig!! Sevve som fattar precis vad jag menar i det här!!   Egentligen har jag inga problem just nu det är inte jag som skapar dom faktiskt, ska sparka ut gubbjävlarna  snart hoppas jag!! Jag har det ju skitbra just nu så jag fattar inte!! massor av kärlek och bra vänner, bara ett jobb som fattas!! nog om det inge rolig läsning det här!!

Idag ska jag o syster ut o julhandla!!= ) sen ska jag ut o motionera lite med Mattias: )  är det tänkt!! Är sjukt sugen på att spela innebandy just nu,, Sevve vi kanske ska ringa Tette och fråga?? vi får se!! Mitt knä håller väl inte iaf! haha positiv jag som vanligt= )  Nu ska jag änligen sätta gång o städa !! puss kram