helgen är nära nu!!

Bara halva arbetsdagen kvar nu: ) Efter jobbet blir det simmning med älsklingen, köpt simkort nu ju= ) få se man är duktig och verkligen går och simmar lite regelbundet och om jag kommer igång med träningen oxå så ser det kanske lite bättre ut inför beach 2009; ) eller så inte= ) Har ju lite halvdålig karaktär jag....

Imon är det dags för lite fest..känns som det var ett tag sen nu!! Det blir lite schlagerfest hos Jenny då...har ju inte varit där sen hon flytta dit jag så det var väl på tiden= ) Sen blir det väl utgång antar jag: )

Ann vann igår å kan jag  tillägga .. och det ser fan inte bättre ut idag i våran Larstävling , måste nog lägga ner det här snart ! Så här dåligt har det nog aldrig gått för mig ju: ( jaja det vänder väl! Kan ju börja med att ge mig jobb här istället...

Har nyss lunchat på ata med Åsa: ) gott det men gynnar ju kanske inte Beach 2009 men det är ju helg faktiskt , så det så!!! 

Ikväll blir det lite mat hos Mattias föräldrar uti Hammarby... hans bror och fru och barn kommer hem å! då blir jag ju nervös
såklart ..blir ju sådär fjantigt blyg ibland  jag : $  fast jag inte borde!! Dom är ju så gulliga och snälla så jag vet inte varför jag blir så men är väl bara så det är... 

Funderar på att göra en Linda och fixa håret en gång för alla .. och de bästa vore ju om jag gick till en frisör den här gången= ).. men vet inte om jag vågar kanske jag får panik som förra gången men då gjorde jag ju det själv... ska fundera lite börjar bli trött på att färga håret hela tiden blir ju aldrig riktigt bra mitt blondgulabrunaoranga hår!! 

Ont i rumpan har jag nu .. kanske ska stå en stund eller lite pausgympa kanske!! får se vad blir= )

Och vilket härligt väder det är idag då!! känns lite vårigt ju: ) Längtar såå till våren och sommaren! Har ju faktiskt köpt en vårjacka som jag aldrig får använda ju... Ge mig vår nu tack!!

Trevlig helg på er!! 
Och puss på dig Mattias♥

åhhh...

..vilket jäkla skit det är när vissa beter sig som idioter och inte kan tänka själva ens!! Är allvarligt oroad för framtiden nu när jag hör sånt där! Men hoppas det löser sig i af orkar inte bråka..

Blev lindas pannkakor i går som jag hoppades: ) gott var det å!! Sen blev det en massa lek för kidsen..

Idag ska jag ha filmkväll för mig själv hade jag tänkt och äta lite go mat hoppas jag; ) kanske syster blir med å hoppas jag för Mattias han ska ju jobba hela kvällen han:(  men kommer och kryper ner sen med mig sen..: )

Jaha då är man barnledig igen då i en och halv vecka ..känns bara blä att lämna han nu för tiden pga allt önska att jag hade han jämt faktiskt .. nog för jag behöver egentid jag å men det går ju alltid att ordna! Isak har ju så mycket underbara människor omkring sig som mer en gärna ställer upp!! Dessutom har jag träffat en underbar kille som Isak blivit såå förtjust i .. känns såå bra!!!: )

Jo men visst vann ann tävlingen igår allt kanske jag ska berätta eller så inte: ) .. och självklart leder hon idag å i våran anders tävling hmm verkar aldrig vinna nåt jag!! Få se om Lars går bättre imon= ) håller tummarna .. inte fatt vi vinner nåt men det är ju äran å som lockar= )!!

kram på er! !!


Idag ..

..är jag sjukt less på att inte ha nå riktigt fast jobb .. jobbar bara timmar , kan aldrig planera ett skit men är ju självklart glad att jag har jobb men blir lite sådär ibland!! Och inge semester på sommaren, var ju såå längesen man hade semester då ju...jag är 32 år och har en son vill liksom börja åka på semester på somrarna med honom men det är ju tusentals andra som är i samma sits som mig om det skulle hjälpa.. men det gör det ju inte!!!: ( dessutom vinner nog Ann på våran kändistävling idag verkar det som.. fan går tungt för mig nu !!

Idag ska vi leka med Linda Ida och Emil!! ska bli roligt som vanligt : ) Kanske man får Lindas goda pannkakor; ) om vi har tur!!

Nu ska jag leta resor .. min andra hobby= )

Förresten kom ihåg och skjut i krysset  ikväll nu Mattias!! ;
)♥

hej dååå!!

Tisda morron..

.. och det var ett tag sen jag uppdatera här! Är tillbaka på växeln igen efter en vecka på posten... som började dödstråkigt men slutade betydligt roligare när jag fick börja lära mig samma saker som dom gör.. synd att jag inte får fortsätta ett tag till och lära mig mer för jag hoppas ju få hoppa in mer där å .. vill ju jobba så mycke som möjligt = )!

En liten varning Drick inte vattnet!!! Har tydligen läckt ut cyanid i dricksvattnet på sandvik och imorse stod det vakter överallt och informera.. men vad de inte sa var att vi druckit det ungefär en månad redan .. var bara att provsvaren kommit idag! Så lika bra och skylla allt på vattnet... att jag är trött , ont  i nacken  osv.haha..nä men så farligt hoppas inte det är !! men iaf drick det inte!!

Inatt hade sonen mardrömmar och var rädd.. vet liksom inte vad jag ska säga då bara att det inte är nå farligt men det verkar inte hjälpa.. Han ville att Mattias skulle vara där hihi lite gullig min son då.. han börjar väl bli van att Mattias är här: ) Jag också: ) hihi

Nu ska jag ta lite vatten...nääääääärååå!! Ska ta en värktablett iaf för min stackars nacke och lite bubbelvatten= )

Hej så länge!!

Ny vecka..

.. och jag jobbar: ) härligt och skönt det! Vill ju tjäna pengar såklart... Helgen har varit bra men kort som vanligt!! Ilördas var det bröllop i kungsgårn, det visa sig att det blev rätt skoj trots att jag trodde det skulle bli jobbigt och trist eftersom jag inte känner nån typ.. men det löste sig och blev roligt till slut: ) Och Mattias var såå fin! Och maten var god och bröllopet var fint och Marit hade jäkligt fin klänning å.. Ja det var bra helt enkelt!!= )

Den 14/2 fyllde Linda år å!! Grattis Gamlingen.. skönt att jag bara är 32 än eller var det 25 jag var: ) !! Shit vad tiden går.. men vad gör det egentligen?? synd bara att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv.. jobbmässigt vill säga!! Men det löser väl sig!

Snart lunch hos Mamsen och Pappsen , börjar bli lite hungrig nu!!  Och så är isak där å=  ) Fick vara där istället för dagis idag..

hörs då!

äntligen..

.. kommer isak hem ,om cirka en timme så ska jag hämta han , snacka om att vi ska ha myskväll : ) får bli till och fira lite alla hjärtans dag idag med honom idag för imon ska han ju sova hos mommo och moffa när jag ska på bröllop, Mattias vän som ska gifta sig då rå.. och Mattias är bestman och toastmaster : ) så anar att jag inte träffar han så där jättemycket : (så man är inte direkt taggad att gå på bröllop när jag inte känner nån heller direkt men Vill ju vara där Mattias är! Finns det sprit så går det nog bra iaf haha.. nä då ska ta det lugnt så jag är pigg till sönda när jag hämtar isak igen..: )

♥♥Igår fira jag och Mattias lite Alla hjärtans dag eftersom vi inte får göra det på lörda.... Mysigt blev det...Champagne och jordgubbar hade älsklingen köpt och lite annat som han ordnat men det håller jag för mig själv: ) Tack darling du är underbar!! Och tack för topen förrestn den var jättefin trodde jag inte om dig : ) förlåt men så var det ju faktiskt...♥♥

Trevlig helg på er!! Puss

tillbaka..

..till brottplatsen.. eller vad man nu säger: ) är iaf tillbaka och jobbar igen, skönt att jobba igen ju! Går på timmar igen nu då, bättre än ingenting iaf!  Känns lite konstigt att inte Sussie , Monika , Monica, Camilla , Helene, A-M och Sandra är här .. man tror liksom bara att de är hemma och är sjuka fast jag vet ju hur det ligger till egentligen: (  Är hemskt saknade här iaf..

Idag var Monika och hälsade på , roligt att se henne som alltid =  ) idag var hon ju riktig snäll också det hör ju till ovanligheterna haha nä då skoja bara gumman!! lät som det går bra för na på telia iaf.. kul det = )

Snart är det freda!!! Då får jag hem sonen igen känns som en evighet som jag varit ifrån han nu.. som jag sagt förut gillar jag ju inte det här jäkla uppdelningen.. men inte mycke att göra åt just nu!  Är glad att det är freda snart iaf.. då ska vi ha mysfreda , tyvärr blir det utan min andra kille, han ska ju ta hand om den som gifter sig på lörda! Så det blir Mamma /son bara ska bli mysigt det å!! : ) Fast vi kommer ju sakna Mattias!!  På lördag blir det bröllop då.. så då får gobiten sova hos mormor och morfar! Men ses ju på sönda !!: )

Nu ska jag fika snart= ) PUsssssssss

det suger ..

.. att vara arbetslös! Nu ska jag titta på lite skidor på teven fanns inge jobb att söka idag heller tydligen: (
ramlat har jag gjort å.. ont i höften nu! Men låtsadas det inte gjorde ont alls när jag ramla och flög upp som ett skott och satte mig som inget hänt i bilen.. det var ju liksom lite folk i närheten som kan ha sett min vurpa! kom o tänka på en gång när jag ramla mitt i stan utanför JC ( då det fortfarnade fanns affärer här) haha det var faktiskt snäppet pinsammare det ju.. = )

Vilket jävla skithumör jag är på idag!! Hur ska detta sluta ... vad ska jag bli när jag blir stor förresten?
lyxhustru verkar ju uteslutet hahaha .. =  )

Tokbakis..

..är man idag, fyy fan alltså!! Kul med fest igår blev hos erik till slut ingen aning när vi gick därifrån minns att vi var i lokalen en sväng å...Sen blev det lång promenad till buss och lång busstur och lång promenad igen kallt som fan var det å.. halv sju var vi hemma vilken kväll. Dröjer nog innan det blir nå sånt igen..

Nu ska jag värma en billys och invänta melodifestivalen.. det är allt jag orkar med idag..

SYnd du inte är hos mig älskling men du har ju skitroligt just nu på svensexan... lite ego jag bara: ) längtar tills imon! Igår var det fem månadersen vi träffades! : )

Puss och kram på er! ♥♥

Fredag..

.. och jag har varit hemma i en vecka nu! Trist men nog om den skiten...

 ♥Igår bjöd min Mattias mig på 3 rätters middag, hur jäkla lyxigt är det inte att ha en så härlig kille som inte bara är helt underbar men kan laga mat åsså , hur kan man ha sån tur: )  Jäkligt gott var det å , är ju inte så lättaste att tillfredsställa mig med mat direkt men han lyckas hur bra som helst älsklingen...

Idag har jag städat hos mormor, ätit hos mamsen och pappsen, pantat flaskor och ölburkar haha inte lätt att vara arbetslös heller.. pratat med sevve i telefon så sällan vi ses nu  lär ju skärpa oss!! Och dom då som ska åka till Thailandet nästa helg .. inge avis jag inte: ( haha eller så jo det är jag ju visst jag erkänner... : )

Ikväll har vi lite fest med fd addici anställda  i gävle , ska käka lite sen blir det lokal: ) anar att det slutar med en rejäl fylla iaf.. Ska bli jäkligt skoj tycker jag... synd bara att jag inte träffar Mattias på hela helgen, han ska ju på svensexa imon han och jag ska på 40 års fest kanske... men vi ska väl klara oss, fast vi har lite svårt att vara ifrån varann... härligt och längta efter han å : )

Nu ska jag städa lite kolla vad jag ska sätta på mig ikväll , kanske sjunga eller dansa eller vad för tok man hittar på när man är själv= )

Hihi förresten: ) lite fnissig idag jag!!!

Puss o Kram!

Hoppas vi hittar jobb snart Sussie!!! : )

att vara arbetslös..

..är tamefan sjukt trist efter bara en dag! längtar redan tillbaka till jobbet. ... Hm undra hur det gått för dom idag.. jaja skitsamma jag har slutat bry mig! önskar bara att jag hittar jobb snart annars blir jag tokig! Dessutom har jag hittat ny lya jag vill ha men det är bara drömmar, vore kanske bra att ha ett jobb innan jag ens funderar på att byta upp mig!! Förväntade mig  att morsan skulle vinna på lotto som hon utlovade men inte fan blev det nåt med det inte! kanske ska sluta tro på na när hon säger så eller kanske inte.. blir nog trist då! nu hoppas jag iaf varje gång!!= )

Har nyss nattat isak, men tror inte han somnat än.. han ligger och pratar med Robyn hör jag ibland.. lite svårt att somna kanske blev ju sovmorgon hos Mattias i morse för han! Idag var Ida och Linda hit en sväng alltid lika roligt isak och ida leker och jag och linda pratar skit= ) haha ..  I lördas var vi på Mora Träsk , himla skojigt ! jag hade nog roligare än isak = ) shit glömde ge linda pengar kom jag på nu! fan...

Nu blir det kanske lite cykling och tv sen blir det sängen och vänta på att kärleken ringer och säger gonatt: )♥

Ha en bra kväll! pussss