FREDAAAA

Och det betyder GRILLAAA eller hur var det nu?= )

Har nyss smällt i mig lite pannkakor till lunch det funka men var väl inte såå gott men nu är jag mätt iaf ett litet tag!
Cyklade upp på stan med våra "personalcyklar"(skitbra faktiskt att det finns såna) , skulle lämna tillbaka 3 filmer som jag hunnit se 2 av iaf somnade ju igår igen under denna film..
 
  Den var tydligen rätt bra tyckte M : )

Sen blev det stopp på 
å, där blev det ett tetra vin, minns inte vad det heter men 13.5% kom jag ihåg iaf!; )

Nu är det nedräkning till helgen som gäller resten av dagen!! Snaaart så är det helg! Och imon blire 
med trevliga vänner och barn!!

kramisar och trevlig helg

trötter!

Idag är jag trötter , kanske inte mer än vanligt men känner mig jäkligt seg iaf! Men piggnar nog till snart ska du se!

Igår var vi i Gävle på Sommarkväll, först blev det lite mat på nian, pizza för mig, sushi för M och och köttbullar åt sonen, H och J var med å .. tog pizza dom å! Nu blir jag tydligen utan fredaspizza säger M! Jag vill grilla iaf så!! = )

Sen gick vi ner till slottorget där underhållningen hölls .. jag kollade lp-skivor i SR tälet en stund men hittade inget av värde! De andra lyssnade på Babsan och Fredrik S som höll i kvällen igår.. de sjöng och spexade! Trodde inte I skulle hålla ut tills Alcazar skulle dra igång men det gjorde han, höll dock på att kissa på sig en sväng så vi fick springa till närmsta träd fort som attans och tillbaka! Sen började dom äntligen! Ljudet var kasst så Andreas hördes knappt Isak tyckte det var bra iaf.. helnöjd skulle jag vilja påstå, det är ju det viktigaste! De avslutande med "Stay the Night" åh då blev det fart på Isak han klappade och sjöng.. filmade honom gjorde jag å hihi han e sååå go!!

Nu ska jag ta en liten fikapaus                          




Tillbaka , och lite piggare .. pratade med M i telefonen nyss då blir man lite piggare ju faktiskt: ) Idag senare ska vi till hans Mormor , hon har ju fyllt år! Precis som min mormor som vi var till igår en sväng och fikade hos! Blir lite mer fika idag då! Inte undra på att jag inte kan hålla vikten.. nu står jag inte längre still heller nu har jag gått upp 2 kilo, inte bra för då kan det börja rulla iväg om man inte sköter sig den vill jag ju inte!!!

Ångrar mig .. jag var inge piggare nu håller jag på att somna, tokringer ju inte direkt här som det brukar..

Imorgon e det fredag och GRILLNING= ) inge pizzafilmkväll utan grillafilmkväll hörde du det ♥Mattias!!; P

                            +          

PUSSSS

Sommarkväll..

Sitter framför datorn och är dödshungrig..22 min till fika! Och det ända jag har med mig är raskens rostmackor, dom lär man ju bli mätt på ..not!! fanns inge annat än det hemma bara att nöja sig med det!

Igår var vi hem till morbror och firade han med lite smörgåstårta som syster gjort! mumsigt.. passade på att låna hem några filmer till M och mig å! Sen hem och tog en snabbdusch och bytte om för en minigolfmatch mot tjejerna.. med inställning på vinst dårå!! Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig... vilka svåra banor alltså! Gick åt helvete kan man säga, blev dock inte sist hamna tvåa men Majsan slog mig och det e ju inte bra alls blir väl nån kommentar om det antar jag!!= ) Pillan trea och på en stark fjärde plats kom Karin!  
                                  
 
Efter matchen var vi slut och hungriga och tog oss till Mulligans för lite go mat! Blev en Mulligans burger för Majsan och mig, Kyckling åt P och Tacos åt K , då vet ni vad vi åt för gott igår: ) Mumsigt var det iaf! Dock inge öl: ( Blev inte där så länge utan åkte hem till mig där M väntade i  den GRÅsoffan..och ville ha massage å dessutom! Han fick väl det! Ont i sina gamla ben han så man lär ju ställa upp: )    ♥                 
                                                                         
                                                                                       

Vaknade rätt utvilad imorse... Och nu väntar det en hel arbetsdag innan man får göra nå roligt , Ikväll bär det iväg till Gävle och Sommarkväll med M och I , kanske H och S hakar på också! I gillar ju " Stay the Night " så mycket, tänkte han skulle tycka det var roligt!
 
                                            

Nu har jag fikat å och fyllt på med energi till resten av dagen 7.5 timmar kvar nu bara= )!!

Ser ut att bli en underbar Onsdag med mycket sol!! LOVELY


Då var semestern slut då!

Ja två veckor gick ju jäkligt fort det.. men det visste jag ju faktiskt redan att det skulle! Det var ju arbetslöshet och inte semester egentligen men har ju försökt se det som semester iaf!! Första veckan var ju det hyffsat bra väder så man ska inte klaga.. då blev det en del svängar till Stranden med Isak och syrran, lite lek och sånt och mys på kvällarna och sova länge!! härligt me sovmornar!                                    
                                                                             


Förra veckan var barnledigveckan! tråkigt utan I men passade på att göra lite vuxengrejer istället då!!Blev  Shopping med Petra utan pengar på tisda!! Fråga petra vad hon handlade; P Sen blev det en semstertripp till Öregrund med Majsan!!

Kanonväder utlovades men när vi kom det var det molnigt och trist bara så vi fundera bra länge på att vända och åka hem igen men kl 12.18 sprack det upp och solen sken för fullt, så vi bestämde oss att sätta upp tältet och campa iaf!! Sista platsen på campingen tog vi å så vi hade tur ändå!! Tältet fick vi upp på ett kick och våra nya grannar var imponerade= ) Sen blev det sola och slöa tills det var dags för mat.. laxgrillning!! Det var riktigt gott! Ungefär till maten sprättade jag första ölen å! mums!! Sen blev det lite vin och lite mer vin... Sen bjöd grannarna på  Älgskav , gott konstigt nog .. man e ju som sagt lite kräsen att pröva nytt!  Åh jäkla vilken husbil dom hade , snacka om lyxigt! Men inte lika lyxigt som våran luftmadrass eller hur Marie??=) Sen fick vi låna deras cyklar och ta oss in till hamnen.. där var det trubadur och mysigt!! Kvällen var mycket trevlig och slutade med en pizza tack vare en jäkligt trevligt pizzabagare!: ) tackar .. dyrt men såå gott!



Dagen efter blev det lite sola och slappa och god mat nere på en uteservering.. sen åkte vi hem! Skulle bli sämre väder sas det och det hade det blivit å så vi gjorde rätt i att åka hem! Hade ju haft två fina dagar där iaf! Öregrund kan jag absolut rekommendera!! Och att campa såklart..

På fredagen bar det iväg till nästa äventyr... Sthlm! och hälsa på Linda: ) Det var ju på tiden kanske; ) Iaf så hitta vi dit till slut .. med Petra som kartläsare så går det ju som det går haha.. sorry stumpan! Fick hjälp av en taxichaufför till slut= )
Väl hos Linda så var det fest ju såklart .. och planen var att gå på East, Viktoria och sen Patricia men det slutade med att vi missa de två första ställerna och åkte direkt till Patricia!      Mycket folk och jäkligt bra partyställe måste jag säga! Men kvällen rann iväg fort och vid halv femsnåret tog vi taxi hem efter en korv med bröd på korvmojjen utanför! Sen blev det nattmackor hos Linda.. Sen var vi däckade fram till Petra väckte oss med ett toabesök! Linda sussade vidare men jag och P ville ha luft och la oss på en gräsplätt vid vattnet i skuggan och myste! Sen tog vi en promenad till City Gross för vi blev törstiga(förståligt å) Sen tillbaka till gräsplätten och kolla in alla plan som landande.. kändes som de skulle landa på oss .. coolt! Åkte hem vid halvfyra tiden när jag var körbar enligt alkomätarn iaf men den går knappt att lite på heller!! Åkte från det fina vädret i Sthlm till regn och rusk i S-viken, såg ut som vi åkte in i värsta åskmolnen ju närmare vi kom
       ... till slut öste  regnet ner! Vi var hemma!!=) Härligt väder för ett bröllop måste jag säga!! Jesper och Nilla gifte ju sig då ..vädergudarna var väl inte riktigt överens med dom, varför kan man undra! Isak var iaf jättefin ,, MIN gobit!! Syster skickade bild!!

Resten av lördagen så blev det mys med kärleken!!: )

Söndagen började med nackont så jävla in i ... osv!! M åkte till G-H för att vara hundvakt och jag låg kvar en stund och försökte sova mer men det gick bara sådär! Tog mig upp .. blev lite surfa , sen åkte jag också till G-H gick ut med hundarna tillsammans sen var det dags att åka hem för gobiten skulle komma hem! S kom med honom.. inte N:s mamma(som satt kvar i bilen) som vore det mest logiska tycker jag visserligen men men bara han kommer till mig så!!

Och idag är det Måndag och jobbarvecka! känns inte alls nå bra faktiskt.. såå jäkla sjukt less att de inte gett mig jobb! känner rent av lurad ! Nu vill jag ha ett fast jobb bums ..jag orkar inge mer! !

                                            

Ha det bäst!!


Valbo utan pengar idag!!

Ja då var det tisdag då och här sitter jag framför datan igen, naken dessutom haha kanske lite mycke information men jag gör ju det .. har inte hunnit klätt på mig än helt enkelt!!

Väntar bara på att Petra ska ringa och säga att vi ska åka till Valbo.. vad vi ska göra där med 0 kr vet jag inte men vi umgås lite iaf!! Det var längesen!! Saknar ju min Petra!! Blir ju inge Classic car week iår tyvärr.. men blir lite camping helgen efter har vi bestämt!! Vart vette fan, men det kvittar!!
 


Imon blir det nog camping med majsan en sväng.. få se om Petra hänger på å! Vi tänkte åka dit solen är om det går, och bara dricka lite vin och njuta av den svenska kalla sommaren!! Lutar mot Öregrund om vädret tillåter det....

På fredag bär det i väg till Storstan och hälsa på Linda!! Roligt ..
men blir ju några dagar borta från M å, det blir ju tungt!♥men vi klarar oss nog! tycker om att längta å!!:)  Han jobbar ju som vanligt och kan inte följa med på nå äventyr tyvärr... visserligen är det tjejvecka den här veckan så han får inte iaf; P

Nä nu ringer jag upp Petra börjar suga i shoppingnerven.. äh just jag jag hade ju inge pengar f-n då!!

ha en bra  tisdag

kram


En veckas ledighet(arbetslös)..

..har precis runnit iväg. Imorrn börjar nästa! Veckan som gick var vädret helt ok en hel del sol och massor att göra! Nästa vecka ser sämre ut vädermässigt då! .. tänkte iaf börja den med att storstäda så det kvittar. Får se om det blir nån kryssning me brudarna.. Det som e bokat  e att åka hem till Linda på fredag!! Det var på tiden kanske= )

Idag har jag varit lite småbakis.. var hos syster på vinkväll! Skoj men jag kan inte dricka vin verkar det som blir såå jäkla kass dan efter får hålla mej till hederliga vodkan istället!! Sen blev det utgång på prinsan en sväng , vi var ju rätt sena som vanligt.  Jesper I:s pappa hade svensexa så de mötte vi ute å! Såg rätt städat ut faktiskt men mig ska man inte fråga egentligen för det var inte jag! Slagit sönder näsan hade han lyckats med å .. haha snyggt till bröllopet på lördag!
 
                          

Lämnade gobiten där på em idag, alltid tungt! saknar han direkt!

Nu sitter M och kollar film och jag sitter och surfar lite och småkollar på Walk the line .. men lär nog ut och mysa lite snart skulle jag tro! ; ) klarar inte så länge utan min älskling♥

Blev pizza från verona idag, satte sig fint efter krogenkebaben inatt = )                

näää nu gånt de längre...

kram

Badhuset..

..blev det idag istället för stranden eftersom vädret inte blev som jag tänkt! men nu skiner solen sent på kvällen och man sitter instängd i min lilla lägenhet.. men är ju rätt slut idag efter badhusbesöket! Är ju fortfarande lite krasslig så sånt tar på krafterna!! Isak hade skoj iaf.. han ligger  nu nedbäddad i sängen och kollar film , men det är väl snart dax att knäppa av och somna lite tycker jag trots han har sommarlov! M har hyrt film åt oss så vi ska väl titta på den nu och mysa ner oss i soffan kanske!! = )



Imon kanske blir det Strandbaden..Sen blir det krossa Annas M och Anna i Bowling!!= ) 

Trevlig torsdag kväll!!
    
                            
                                                                            

Sol sol sol äntligen...

..så idag bär det iväg till Rullsand och bada och sola med I, Å och A!!=)
Kylväskan är packad , väntar bara att Syster ska hämta upp oss.. Senare ska vi på Ice Age 3!!

härliga onsda!! : )




                                 

Lite sjuk då!!

Ja då blev man sjuk då såklart!! Förkyld ont i halsen allmänt orkeslös.. börjar jävligt bra det här!! Mest synd om Isak bara men ska nog piggna på mig fort ska du se!                                   

Nu ska jag iväg till arbetsförmedlingen en sväng.. måste ju! Ska ringa syster som får passa isak en sväng.. Sen får vi väl hitta på nå kul som inte kräver så mycke fysisk ansträngning!

Helgen var trevlig, blev filmmys hemma i storvik i fredas och grillning och båt till strandbaden med Kim och Johanna på lördagen! Kim och Mattias blev en aning berusade skulle jag kunna påstå..så vi sov över i stugan där! Vaknade toktidigt... jag var pigg iaf! M rätt så pigg också faktiskt.. värre med Kim =)  Jag och M åkte till prinsan och lyxade till det med hotellfrulle.. härligt!! Sen hem och vila , M somnade .. jag städade! Senare kom Isak hem!! Åt sen lekte vi lite i lekparken , tog en sväng med nya cykeln sen var det kväller... tog bra länge innan busfröt somna!  Jag la mig på spikmattan sen jag och somnade såklart..Sen blev det morgon!  Frukost sen Har vi lekt lite med dinosarna i morse kollat lite film och nu ska vi bara göra oss klart och pysa iväg då. I ska få se klart filmen först tänkte jag! M åkte tyvärr till jobbet typ när vi gick upp så han blir inte med oss idag, trist det!! Men vi ses i kväll såklart!!: )


Hej så länge!!


Semester eller Arbetslös...

Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men skönt att va lite ledig iaf!! Tyvärr började gårdagen med jätteont i halsen och det fortsatte idag , så man blir väl lite sjukis antar jag! inte roligt men bara bita ihop! Försökte döda bakterierna med att basta hemma hos M i går men verkar lixom inte funka.. Jag är ju ingen tokbastare heller men mysigt var det iaf! Käka sallad från Grinladan .. tänkte äta resterna strax börja  kurra lite i magen nu! Sen blev det film och mys resten av mysfreda...

Nu e jag hemma igen, var till apoteket en sväng och köpte zyx för att lindra halsen men saknar fis-hermans, gjorde ett stopp hos syrran, som fortfarande sov! och hämtade lite M-tork .. tänkte ta och tvätta lite fönster och gö nån nytta idag! Också är jag sjukt sugen på att börja rusta .. typ igår redan: )
                                  

Och städa lär jag gö å förstår inte hur det kan bli så stökigt fast I inte är hemma!

Äh lika bra att sätta fart! Börjar med salladen dock...

hoppas solen blir kvar en stund å!!

PUsssss

regn och mera regn..

Verkar som det aldrig tar slut.. Jag vill ha sol nu! har lixom börja tröttnat på detta skitväder nu.

                                                                 


Igår var det totalt slappardag för mig.. bakis då! Och ändå hade jag bara druckit öl hela kvällen (kanske för många dårå) men det gick åt helvete dagen efter iaf! Hade fått jobba om jag kunnat men det var helt kört, piggna inte på mig förrän runt tre-fyra! Nu blire lugnt ett tag! Imon blir det kanske till och skjutsa mamsen och pappsen till Strandbaden.. de ville kolla på  morsans kollega spelar ju där tydligen! Sen tänkte vi ta en sväng förbi Kims stuga tror jag man hoppas ju på sol och värme men jag vet att det inte är så stor chans till det tyvärr! Blev två heta soliga veckor , det var väl all sommar i sverige som vi får det!

Tror detta kan bli en lång dag! Kommer ju vara ledig 2 veckor nu efter idag.. eller arbetslös heter det fick ju inge jobb de veckorna får försöka se det som semester istället! Hitta på nå roligt med sonen:) !! synd att inte M är ledig å!

Och regnet fortsätter.. får bli mysfilmkväll ; )
                                                                                        


puss                  


Torsdag och ...

...Bakis så det                               

 ...blev kebabpizza från jensas!!


Snart kommer M och myser med mig å!! hihi♥

Lillörda...

..och fest hos Sussi och sen blire Kharma och Midnight express = ) Skönt att jag fick ledigt i mon iaf utifall man får i sig nåt olämpligt under kvällen vad nu det skulle vara; D  , ska bli himla kul med fest tycker jag iaf , var inte taggad nyss men nu jäklar!! =)

 


♥♥♥I förrgår fira vi 10 månader å hihi♥♥♥


Helgen som var..

.. har varit superhärlig!! Gröna Lund på lördagen med massor av karuseller och 5 kamp mm.. Jag o syrran tävla och jag vann SÅklart!!= ) Pejsen och Mattias fick  åkband och fick åka med Isak .. karuseller är inte riktigt min grej då, överlåter det till killarna! Isak var helnöjd men rätt trött vid halv tolv och ville hem.. men grabbarna ville åka Insane innan de gick hem så vi bankade groder så länge!
 
 helt galen karusell!!

Sen blev det bussen till hotellet och där somnade vi rätt snabbt , dock vaknade vi av en smäll runt tretiden! Vet inte vad var men dagen efter ringde mamsen om skottlossning vid hotell anglais eller nåt! som inte alls ligger långt därifrån.. tur man inte är ute och ränner på morronkvisten iaf!

Morgonen fortsatte med en god Scandic frukost! En bra start på dagen!! Sen gick vi mot Djurgården idag igen men idag skulle vi göra skansen ju! Tog bergbanan upp( inget jag rekommendar, jag fick ont i ryggen kan jag säga) Sen kollade vi alla djuren och strosade där! Isak ville bara till björnarna, så det var mycke tjat om det.. och aporna förstås! Han hade kunna skippa allt och gått dit direkt egentligen! Men vi hann med en del djur.. dessutom red han på en stor häst också!
Men tillbaka till aporna.. det kostar lixom 110kr+25(entre+bergbanan) per person.. sedan kostade apdelen 85kr också.. tur I var under sex annars hade han kostat å! hutlöst!

 en liten apa!!

Sedan åkte vi hemåt igen.. ganska trötta allihopa men helt underbar helg iaf! Blev ett stopp på mcdonken innan vi släppte av I hos sin pappa.. tungt som vanligt! Har lixom blivit jobbigare nu vet inte varför riktigt men han är snart tillbaka!
 åt en jättego blåbärspaj.. sjukt sugen på den nu! trots att jag ätit jordgubbstårta nyss, Jörgen(chefen på coor) bjöd oss på! Fyllde ju 65 idag .. och jobbar än! knäppisen=)

Igår köpte mamsen en ny cykel åt sonen min å(tackar), blev en bmx på biltema! perfekt ! Ska bara skruva ihop den å.. eller det får M göra♥

nu ska jag hem och städa .. borde ta en joggingsväng å! vi får se!!

kramen


kopparorm..



     

Igår blev det hedåsen för mig och M en stund, men bara ett dopp, det räckte för mig! Sen åkte vi till stugan och grilla lite och väntade att I skulle komma hem från sitt äventyr.. Vilket han gjorde med godis och en ny leksak såklart!! Senare ville gobiten bada lite också så vi gick ner till badplatsen ute i stugan så fick M och I bada lite medans jag titta på bara, orka inte bada nå mer eller det var helt enkelt för kallt för mig.. 25 grader då : D .De hoppade och knuffade i varann från bryggan.. på vägen upp fick han rida på M:s axlar som vanligt, vilket han tycker e superroligt å: ) Såg en död kopparorm som I ville vi skulle ta med oss hem.. nej tack du! knäppisen min...



Ikväll blire nog mys i storvik Innan nästa äventyr i mörabitti= )
 En gammal bild på M:s Real Storvik: )

kramisar

Torsdag morron..

..och solen skiner ännu en dag!

  och både jag o M ska gå hem lite tidigare .. så vi får mysa lite ute i stugan o kanske bada lite å: )

Nu sitter min son på en båt till åland, önskar att jag kunde vara med å men en annan lära ju jobba såklart! Hoppas de får en supermysig dag .. och glöm inte smörja in honom bara! Ska nog skicka ett mess nu och påminna mamsen: ) Vill inte gobiten bränner sig inte om de är ute på däck och lapar lite sol menar jag..



Igår lekte busfröt med Ida .. fnissade och pussades hela tiden fick jag höra av Linda! ska börjas i tid tydligen.. nä men de leker bra ihop iaf.. Sen blev de grillat hos syrran! tackar!!
I skulle sova där men ville absolut inte att vi skulle åka därifrån.. gofisen! men vi lära ju hem o sova vi å.. Gick visst bra att gå upp vid 6 i morse var väl spännande att de skulle åka båt idag! Nu längtar jag bara tills de kommer hem dock..

Nu va Leksands bokad å= ) och fotbolls vmkval i oktober också!! men får längta till lörda först med Sthlm sen Leksand.. ska ju inte längta alltför mycke till oktober behöver ju inte stressa bort sommaren heller.. det sköter den nog rätt så bra själv!

 
                                           



men tyvärr missar vi Classic Car Week !! 

          


Nu e det snart dags för sjukgymnasten...

Blixtrar och dunder..



Även idag är det hett.. har åskat och regnat idag men inge bättre luft för det! Men inte klagar jag eller... älskar värmen ju men är så drygt att jobba bara! Imon blir hemgång vid 3 iaf hopppas M  också kan sluta tidigare å..så vi kan bada lite eller nåt tillsammans i värmen! I är ju bortrest imon på dagen och kvällen,   Sen är det bara en dag till helgen och allt som händer då!! hihi mysigt ska det bli iaf!! =)

Idag skulle I till andra I och leka lite .. roligt för han! är lite dåligt med kompisar i bovik ju.. men igår var han o lekte med kalle och sen kom oskar och lekte lite å! De e ju lite äldre men huvudsaken att gofisen har roligt: )

Sen blire grill hos syrran o pejs! gottgott!!


åhh vad jag vill ha semester .. åhh vad jag vill ha ett fast jobb så jag får semester!!  fan då ..

Vill ha 4 veckor ledigt åka till öland eller nåt med husvagnen eller stugan och bara vara en vanlig svensson som njuta av sommaren och livet med min familj.♥..inte behöva oroa mig varje dag om jag kommer jobba idag eller inte och hur det blir sen.. har jag råd att göra det.. bla bla bla!! Kan det fixa sig nångång eller!!!




kramisar ..