gomorron

gäsp..trött sitter jag framför tvn o bloggar! Sjukt trött på att va arbetslös nu.. Va fan ska jag göra?? 

Ilördas var det tjejpartaj hos x:et o sen blev det en sväng princan! Det var skojsigt, kändes dock igår! Usch vilken huvudvärk. Bakis första gången på 3 månader inget man saknar direkt!!

                                                     


                                                                                                                 

Shoppa gjorde vi i lördas å=) synd man inte väger lite mindre bara! får bli ett zumbapass snart idag o gym i morrn!!

Igår fick jag smaskig lyxbakismat, inte den vanliga bakispizzan den här gången utan blev Grillning på balkongen, men först fick jag förrätt och sen efterrätt=) såå jäkla gott! Tack kocken min du är bäst: )  
                                  
                                                        


Idag kommer junior hem igen! mys♥

nä nu kör vi lite...


Hockeykväll..

                                                              

..med Mattias♥! Brynäs vs s Djurgården, står dock 3-1 i matcher åt Djurgårn så Brynäs måste  ju vinna för att få fortsätta spela kvartfinaler! Hockey e inte riktigt min grej men man sitter här iaf! Kom igen nu Brynäs vinn!!, jag vill ha en glad kille idag; )

Åsa o jag var på utbildningsmässa i Gävle idag, fanns en del som väckte mitt intresse men vet inte riktigt hur jag vill! Orkar jag plugga? vill man ha nya studielån? nä den kan jag svara direkt på det vill jag inte!! Men kan ju värt om man får jobb såklart! Får se ska fundera lite.

I har åkt till pappa sin över helgen så man blir barnledig i helgen då! Tråkigt såklart men ändå liiite skönt blir lixom bara oss själv att tänka på! Ikväll blire mys hemma bara o hockey då och imorrn ska M på 30 år fest och Jag ska till Sevve på lite ferre=) en hederlig Alba fest tror jag allt det blir: D Skoj sörru!!

Se hela bilden


 = Oslagbart

Blev Verona pizza ikväll o blev mätt så in i .. ja ni vet! Gött å, iaf ett tag sista biten skulle jag kunnat låtit bli men icke då den slank ner den å! Konstigt nog finns det plats kvar att trycka ner lite godis och chips å=)

Gokväll på er...









sömnig..

 Sitter just nu  i soffan och kollar när M:s TB förlorar mot Colorado på ps3 då! Sjukt spännande ; P och bloggar lite samtidigt trots att jag är hur trött som helst jag hör tom hur sängen skriker "kom och kryp ner nurå anneli vet du vill ju" men jag tänker blogga lite först jag! tänker lixom på mina tre-fyra läsare jag=)

Blev träning med Åsa idag, börjar faktiskt känna träningsvärken smyga på redan nu så då har vi väl kört på rätt bra tror jag.. Sen tog vi en lunch på nya cafet på köpmangatan, minns inte vad det heter men gott var det iaf. Blev en bakad potatis med kycklingröra den här gången MUMS säger jag bara...

                                                   



Efter lunchen åkte jag förbi statoil och hämta "zumba" dvd:erna jag köpt på tradera. Nu jäklar ska det dansas!!:) Inte hunnit prova än men snart så..  Sen var det dags att hämta junior på dagis där fick vi med oss Loke hem en stund å! Roligt :) Efter Loke åkt hem hann jag o Isak spela lite Wii å innan jag skulle iväg! Ja vi köpte wii då för några dagar sen, jag tänkte vi har ju så lite tvspel här hemma; D haha Men wii e jäkla kul faktiskt och för hela familjen dessutom!!   
 
                


Oj nu står det lika i matchen, här går det undan=) Eller det var kanske en ny match haha vad vet jag..

Var sen ut med tjejerna från gamla jobbet, jättetrevlig kväll på livingroom men maten kan jag säga var ju inte alls lika god som på Charlys!
Nä nu blir det sängen
   




Vill ju..

Tränat med Åsa på gymet  , duschat , sökt en del jobb och sitter nu bara och väntar på att M ska ringa så vi kan luncha ihop: )

Får väl kolla lite resor medans jag väntar... synd de e så dyrt bara! JAG vill jag vill åka ju..Drömmer mig bort en stund då... 

                    
Gå till full bildstorlek Till en strand på Cypern nåntans eller varför inte till ...


    .. Thailand!!


Månda

Idag kommer Isak hem: ) jippi!! Tur det händer nåt kul såhär på en trist månda!!  

 

Helgen som gått var rätt lugn , hemmakväll på freda med goa vänner! På Lördag gick vi ut och provade Charlys( gamla tonys då fast med ny touch ) kanongod mat alltså! Rekommenderas varmt!! Iaf före tio; ) om man inte då gillar gamla Tonys andan som träder ikraft i tiosnåret! Elva var lagomt att ge sig av hemåt för oss iaf, hade skjuts dit o hem av grannen! Gött med snälla granna=)

På Sönda hann jag med gymet en sväng sen blev det mys med M i soffan för hela slanten, Sköna härliga sönda!!♥ Blev tom chips o godis=)
    
 Se hela bilden
                                                         

  

                                     


Städar..

Städar för fulla muggar! Badrummet-check, kök-check, vrum-check nu inne på sovrummet måste ta en paus började dock häromdagen men man ska inte stress städa heller=) I:s rum spar jag tills imorrn tror jag..

Fredaaa var det idag då, spelar lixom inte roll vilken dag det är längre men slipper gå in på ams o leta jobb två dagar nu iaf Skönt! Och det är andra som e ledig å! =)

Ikväll blir det  till o spela lite spel med vänner, lagomt för en fredakväll tycker jag, imorrn ut och käka på nya haket i Stan!! om inte vi blir bortbjudna till Larssons som det var tal om men nåt blir det iaf..

Igår simma jag med syster, hur skönt som helst faktiskt!! I dag blir nog träningsformen "hoppa lite hoprep" om tiden räcker till när jag städat klart!! men städning e ju faktiskt träning det å: )

Gå till full bildstorlekl



Nu ska jag återgå till min härliga städning!! =)
Gå till full bildstorlek

Heja SAIK..

                                                              
 
Kollar sista bandysemi finalen med min sjuka älskling, går inte bra för honom nu inte ,motgångar hela tiden känns det som men vi har ju varann iaf♥ tur e väl det!

Hoppas Saik vinner nu då så det blir final på sönda! Finalen tänkte jag se trots jag inte varit på en enda match (förutom de som gått på tv då=) ) för dyrt för en stackars arbetslös Anneli: (  Om det nu blir nå blev just 0-1 till Bollnäs men 65 min kvar än så KÖR för fan KÖR!! Kom igen kom igen..

Börjat rusta hallen har vi eller nä nu ljuger jag, Mattias har börja skulle det ståt!! Jag plockade ut grejerna: ) men blev ju lite olyckligt stillestånd just nu : ( Iaf är det Mattias som målar i den här familjen o jag(med hjälp av åsa  å ibland) som tapetserar o nu var det ju målning som gällde i hallen, inte riktigt min grej jag skvätter lixom färg lite här o var=)

Efter träningen idag var jag med Åsa och valde ut lite Dinosaurietapeter till Isaks rum som e  vårat nästa projekt senare väntar vardagsrummet får bli en sak i taget ..

                                        
  Isaks favoriter=)

FAN de Går inte bra för Saik nu, missade en straff precis! Ge mig ett S A I K vad blir det... osv! kanske hjälper vi får se: )


Valbo blev det idag å kom hem med ny badrumsmatta a 12 kronor, silverbalsam, solbrillor och lite mat! Vadå silverbalsam tänker ni?? aha hon har gjort en misslyckad blekning igen, jajemen alldeles riktigt så är det! Blev ju lite gul orange vit blandning, lite silverbalsam på det kan ju inte skada: )


Nu fortsätter vi heja på SAIK fortfarande 0-1 skulle dock varit 1-1 var fasen inte offside jag lovar det ser jag solklart från min vinkel på tvn; D
 


                            


Härliga helg!

Då var helgen över igen: ( har varit en bra helg iaf=)

Fredag var jag och Isak o lekte hos en ny kompis: Samuel, började inte så bra men sen så flöt det på: )! Sen blev det ett besök i Valbo för att köpa present åt Ida, hon hade kalas i lördas! Sen blev det mysfreda för mig o Isak bara Mattias var på fest han! Vi hade mysigt ändå vi!

                   !
blev en Barbiebrud till Ida: )



Lördag vakna vi (jag o Isak) runt halv nio, M sov en stund till han undra varför;P Blev frukostmys framför tvn och barnteve! Till lunch blev det Mcdonken med ansiktsmålning innan det var dags för kalas hos Ida som fyllde 6:) Mattias o jag släppte av han där o åkte hem för att M skulle så snällt göra slingor på mig igen, blev inte så bra fortfarande inte bra färg men får duga! M var duktig på slingor iaf :)  Senare åkte jag o I till Ärtvägen för där skulle det bli tjejmiddag på kvällen! I lekte med Stella, Hjalmar o Teo o Nora=) han skulle bara följa med en snabbis men sen så ville han inte ens åka hem, M fick hämta han kl 21 iaf! 


Åt jättego mat och kollade Mello:) det var jag, syster, Annax, AnnaN , Isabel och Marie och MarieL! Tack för en trevlig kväll , sen ville jag gå ut men ingen som skulle det ju, gjorde ett sista minuten försök med Sandra o hon var ju sugen men jag var ute i senaste laget så det blev inge:( fick åka hem istället..

På söndagen var det dags för Simskola igen, I var jätteduktig:) Sen kom M och joina oss för lite badhuslek såå mysigt när alla tre e med♥ dock blir jag helt slut efter badhuset.. Efteråt hälsade vi på Mormor( min mormor då) och fikade lite:)

Vi avslutade söndagen i Storvik hos Maarit , Mats o Jennifer och Johanna: ) Bakade pizza och hade det trevligt, I och J lekte familj och åkte till Gran Canaria med sin bäbis=)

Sen hemma nattades I och jag o M kunde somna i soffan :)

Härliga helg♥

Nu en barnledig vecka, då ska det rustas!!


Sååå trött..

23.41 och jag är toktrött, M e på fest och I sover sött, gör nog jag alldeles strax å...


snabbisblogg idag..

Min Torsdag såg ut såhär i snabba drag:

Tränat med Åsa på morronkvisten, lunchat på bågis, hämtat junior på dagis, åkt på stan o letat present( fortsätter imorrn) , fikat hos syrran , bowlat med Anna o Mattias o Emil och jag o Isak!! Isak gjorde Strike för första gången sååå duktig! Käk på bowlingen (minuspoäng för bristen på barnmeny) Nu soffan o invänta kärleken min♥..  fasen måste hänga tvätt å! Dryygt Slänger in en bild på min nya frippa=)


                                   !
 

Gonatt!


Sur..

..på min bloggsida, den säger nåt i stil med att det inte är än tillförlitligt sida och bör ej besöka den VAFAN har jag gjort för fel?? inge virus inge porrsurfa har man gjort men ändå, ja jag vet inte får kanske starta en ny sida!! tråkigt men ska nog byta till samma som Kattans verkar bättre!

Tränat idag har jag, skönt! Nu småkollar jag på Våra bästa år och inväntar lunch med Majsan: )

Förresten Tack för en trevlig kväll igår Syrran! Du är för snäll♥

Solen skiner och det är vårvärme ute  såå härligt!

Njut av den här dagen, de tänker jag göra!



                        Nu kommer våren sakta men säkert!!!



Dyngkåt...

Solen skiner in genom persiennerna och här sitter jag... letar jobb, facebookar och googlar allt vad jag nu skulle vilja veta just nu! Gör nåt vettigt Anneli istället!! Jo söka jobb e ju bra men den biten är jag klar med idag iaf! Tränat har jag gjort redan, blev en snabb sväng i morse efter jag lämnat junior på dagis!

Isak har lekdag med Pappa sin idag så jag e fri att göra vad jag vill.. ska nog städa tror jag iaf: / Senare blire mat på MAX med syster sen ska vi kolla på komedi " Dyngkåt och hur helig som helst" Bra titel tycker jag!! Det ska bli skoj! 

           
Gå till full bildstorlek                    Gå till full bildstorlek
              

Isak lekte med en ny kompis igår Sebastian, bor i grannhuset och är sju år! Kul att han får nya kompisar: )

Ätit lunchlåda ida, det gick väl bra men bortskämda jag e ju van med nylagad lunch på bågis!:) Imorrn har jag bokat in lunch med Majsan på stan! Myys! ♥

Har i Robyn i famnen just nu så jag blir nog kvar här en stund till ...

Jag längter efter Mattias extra mycke just nu! ♥

Ut i solen nu istället kom igen!!


Helgen över..

.. vilket betyder stress stress stress! Uscha Det är jobbigt att vara arbetslös! Man ska leta på jobb att söka samtidigt är ju Isak hemma som man ska hitta på saker med! Dagis ti-tors blir lixom för lite för honom när det inte finns kompisar hemma att leka med!

       

På lördagen åkte vi till pulkabacken med mor far syster o Åsa! hur fint väder som helst! Grilla korv o åkte rockoracer =) blev ett par timmar där i Högbo! Sen åkte jag o junior hem o bytte om och åkte till Storvik för att kolla på Mattias match eller jag kolla iaf, Isak sprang omkring och jagade några tjejer han!

Sen blev det hyrfilm o tacos och "andra chansen"= )

 
    

Igår var vi på pingisturnering i Vallhov som Mattias o Anna hade ordnat! Det var skitskoj! Både Anna och Jag spöade min Mattias!! Tyvärr bryr sig inte han alls om att få pisk av en tjej: /  Bror-Inge spöade vi å han brydde sig nog en aning mer tror jag= ) Annas Mattias var ju omöjlig såklart 11-1 slutade min match mot honom.. men han spelar ju på riktigt han! Anna fick jag stryk av å, tungt det! : )kommer igen nästa turnering! Sen fick jag ju stryk av Tony och David å!  Emil var superduktig o var med oxå! Isak o Simone provade lite emellan matcherna dom! 

                               


Resten av söndagen  blev superlugn jag slöade i soffan medans Mattias och Isak o Sebastian(en grannekille) byggde snögrottor utanför! Isak har världens bästa bonuspappa: ) Efter nattning somnade jag o Mattias till "Catch me if you can" hihi..

Fredag och helg!!

Frukosttime framför bakugan då! Planerade gå till Seljan men nu vägrar han, vet inte vad jag ska göra! Får se om jag får med han om en stund!

Idag har vi inga planer alls, utelunch med mor o far bara! Önskar jag kunde åka till badhuset men tyvärr går det ju inte får bli en annan dag! Tyvärr e ju simskolan inställd på sönda pga Sportlovet! Skulle ju prova cykla i snön idag tyckte Isak, vilka ideer, får väl göra det då!! =)

                                    


Solen skiner iaf men anar att det är svinkallt ute Brrr...

                                                                              
  

Imorrn väntar Pulkabacken!! Och ikväll fredasmys med grabbarna mina!♥


Gårdagens inköp i valbo:

DVD luftslottet som sprängdes

  


  

Laptopväska till lmin nya present: ) 
Se hela bilden








Mp3 åt Mattias!

 


en extra bilstol till kompisarna: )

 
 

som sagt det går åt pengar när man e arbetslös...


första träningen!

Igår gjorde jag första träningen på länge, kändes så skönt! Isak fick åka hem till August o leka ett par timmar igår igen medans jag passa på att träna: )
               
                                                             


Senare kom Ida och Linda på besök!!: ) Linda fick lära mig laga pannkakor, gick bra trots det var första gången i mitt liv! Ja jag vet jag är mamma och borde lärt mig för längesen, men nu ni blir det alltid riktiga pannkakor hos Casa Runsten! : ) Tack Linda!! Blev lek här hela dagen , så mysigt när det är full fart hela tiden!

Fick en liten överraskning igår å min kära mor och far! Den jag skriver på nu: ) tack så mycket före minilaptopen! Nu kan jag blogga när jag vill!! Ska iväg o köpa en väska till den snart hihi! 
 
     
                                                         

            
Hungrig börjar jag bli å, lunch på bågis väntar före valbo å! Ska bara kolla klart på "Våra bästa år" nu bara.. blir så irreterad på Belle, låt Shawn vara för f-n! han ska va med Mimi nu! Skulle inte bytt ut Belle så skulle man nog inte kännt så men nu är det som det är! Måste va fler än jag som känner så!!= )
  

                                                                            


Onsdamorron..

.. o vi har tagit ledigt från dagis idag å : ) Sitter i soffan o äter lite frukost o kollar på Geronimo, tur man har lånat trådlösa internet o laptopen av Mamma o Pappa så man kan sitta vid datorn o ändå mysa med Isak! 

                               
Geronimo Stilton

Igår hälsade vi på Marie, Peter , August, Gustaf o lilla goa Elise! o Maries mamma och pappa var där å! Trevligt med lite prat och fika o Isak lekte med August, såå mysiga de där två: )

Blev dock inge träna igår som planerat, måste komma igång snart dä här går inte!! slappfia! Fast känns som jag haft ganska giltiga skäl att inte träna men nu så lär jag bara köra igång....      

                                                                                                  


Idag ska vi  hitta på nåt med Ida, Emil och Linda, vad vet jag inte än men leka blir det iaf, kanske pulkabacken om vädret tillåter...

                                       
 En perfekt pulkabacksdag: )


men sån tur har vi väl inte..


Nu skiner solen, de bådar gott!!: )










Sportlov..

Isak ligger o sussar eller ligger i sängen iaf, inte riktigt somnat än hör jag! M e på träning o jag kollar Tv400 med massa ungdomsserier i nytappning som 90210 , Melrose Place.. inte lika bra som förut men ändå! samtidigt som jag skriver lite sit på bloggen! : )

           
                        

Tagit ledigt från dagis ti /ons så man kan säga att vi har Sportlov förutom torsdag då! Inga direkta planer i veckan än men ska till tandläkarn med junior imorrn och kolla på "köttätartanden" som han kallar den! Vad han inte vet är att den kanske ska dras ur de ska bestämma det vid kollen då! Hoppas det går bra..

Sen ska vi besöka Marie L med barn! Alltid nåt som kommit emellan när vi ska ses men nu verkar det bli av: ) Roligt för Isak att leka med August! Mysigt att träffa lilla bäbisen igen som verkar ha det lite kämpigt just nu, stackars liten!

I helgen skulle  vi på bio o käka  i Gävle, blev inte riktigt som vi tänkt oss.. turligt nog var vi sena pga brist i kommunikationen mellan mig o severin; ) så vi hann få veta om olyckan på riks80 och hann svänga av i valbo, men Syster och Daniel blev sittandes i bilkö nån timme stackrarna och missade därmed bion.. Vi kom 1 minut innan filmen börja så vi hann! Filmen var helt ok!
 blev det!!
Sen gick vi och leta ställe att äta på vilket inte var det lättaste en löningshelg i gävle så det slutade med ett besök på Napoleon i Sviken, helt ok mat där å!

 Blev en trevlig kväll trots allt! Kvällen avslutades med lite
 bronsmedalj för Andre Myhrer i slalom! Jävligt bra OS måste jag säga, igår tog Johan Olsson hem Sveriges sista medalj å! Brons i 5 milen! Men nu är det slut undra vad man ska hitta på då på kvällarna jo tv400 ikväll iaf=) imorrn premiär för Desperate Housewifes o Dating in the dark( låter som ett Anneliprogram)

                
                                 

Nu börjar MP ska först titta till min gobit! Gonatti..