onsdag och regn och jobblös..

Hemma igen då efter två dagars jobb.. långtråkigt fast det finns miljontals saker att göra vill man lixom inte!! tvätta , städa , röja undan kläder i skåpen mm Ska väl ta tag i nåt snart!

Nyss lunchat med mor och far på trebobrygga, blev en tråkig hamburgare för mig..nyttigt eller hur! Ska tillbaka till trebo ikväll för en joggingtur igen om vädret blir bättre vill säga, ser inte så ut just nu bara..

    


Ska snart ut och inhandla lite grejer åt min kära sambo(hehe snart iaf)  till hans 30 årsfest på lördag då! men sitter bara och väntar på att jag ska få listan men den dyker ju inte upp nå: P

Nu skriker Robyn också i bakgrunden och vill ha uppmärksamhet eller nåt.. är ju inge väder ute för henne heller direkt! Ibland tittar jag ut genom fönstret för att få en glimt av Isak som e på dagis..men jag ser bara cyklarna inte vilka som åker på dom, men jag vet ju att han e där min gobit! Han e ju hos pappa sin den här veckan.. men så konstigt att han bara e några meter från mig .. Så tråkigt att vara hemma själv bläää! Kanske ska dansa lite ..brukar få mig på bättre humör! = ) men först lite städning kanske!

ha det gott


 En gammal bild på Robyn , Cornelia och Alexis!!! ♥

fredagmys igen!

Japp fredag igen och en vecka har gått utan jobb.. uscha fy vad trist! Det positiva nu e ju att det är dags för fredasmyyyys igen! Ska först till Mamsen och Pappsen och fira deras bröllopsdag som egentligen är på sönda men firar idag istället! 40 år som gifta och de har inte tagit kål på varann än! Det måste ju firas= )

Igår firades det också.. då var det Mattias som fyllde 30 ja jag sa 30.. ojojoj va gammal han gått blitt; )  Men GRATTIS iaf!! Det blev massor av tårta och kakor, smaskens sörru!!



Något annat stort hände igår å.. våra föräldrar träffades för första gången: ) det gick väl bra tror jag! Skönt att ha det gjort...

I och jag var upp en sväng på stan och klippte håret på honom, åhh så fin han blev.. inte undra på vi kommer på I och I att pussas hela tiden nu! :) sötisarna! I förrgår senast när vi var hos fam Larsson och grilla burgare! gottti gott gott...

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig fin!!


Snart e det
kram

tisdagsmorgon och

..Regnet öser ner och jag sitter här och e inte nå bloggsugen alls men va gör man en sån här dag! Tänkte man skulle städa för det behövs ju... men jag väntar liten stund! Tapetsering e nästan klar bara en vägg kvar så den fixar vi upp ikväll när junior sover!

snart så...

Helgen gick fort med mysfreda hemma i Sviken med film och tacos!! och lördagen spenderade vi i storvik med grillning hos Maarit och Mats,i deras nya fina hus!!  trevligt : )  Gick kanonbra den här gången för isak och Johanna att leka så det var ju bra att dom hade roligt å= )

söndagen blev tapetserardag medans I var hos syrran o pejs!..
 slutresultatet kommer om det blir bra vill säga =)

Och nu en ny härlig vecka där jag e totalt jävla arbetslös, vilket får mig att inte må så bra.. rent av skitdåligt! Vill ju jobba!! Vill ha tryggheten att ha ett jobb, just nu går jag på nålar och de e inte roligt de! Måste ju vända snart snäällla rå! Jag e lixom inge rolig att va med när jag e så här: (

Eller förresten kom på en ide..jag ska vinna storvinsten på lotto på onsdag! Så är pengabekymmren borta iaf... Ibland glänser man till med kanonideer va! =)

                                                                       


Nu ska jag gö lite nytta... I är på dagis nu en sväng så jag lär passa på!!
 
men först ringa kärleken: ) 

 
 tyvärr gick det inte att rotera.. fattar inte varför!!

pusssssss

FREDAAAAAAAAA

SNART E DET FREDASMYYYYS!!!! : ) ♥♥


fondväggen på plats!

Sakta men säkert går tapetseringen av sovrummet vårat... nu e fondväggen på plats iaf! Fortsättning följer ikväll..


Igår var det lekning hos Fam Larsson I och tre tjejer: ) sen blev det en sväng till .. köpte grejer till avskärmingen och så blev ju mat där å såklart! I skulle få vara i lekrummet men tyvärr var det stängt så han fick följa Syrran till  istället(bara för att titta då) men slutade med att de kom ut med 2 filmer..


Sen sov gobiten på bågis inatt för dagiset e stängt, tur man har mamsen och pappsen som ställer upp!!

Var hem till Bågis på lunch idag Stuvade Makaroner och köttbullar, mumsigt tycker jag! dock inte så bra för min stackars mage= / 
                                 

Önskar jag fick gå hem nu! visserligen jobbar jag bara 1 dag till och sen åter till timmis..såå less nu ge mig jobb det e jag värd!

Börjar bli sugen på utlandsresa å.. var ju ett tag sen =) men inte lika mycke som jag vill hitta ett perfekt boende till oss med två toaletter som I brukar säga.. han tycker inte om att vänta när han behöver gå= )!!

 




♥Tänker på Emil idag också !Ligger ju på sjukhuset efter olycka i snickarboa igår.. hoppas innerligt det inte e nå allvarligt med nacken ! Kram till Anna och Mattias och Peo och alla andra som e oroliga!!♥


Hej igen..

Det var några dar sen sist nu va..

Helgen har varit supernice med kvällsdopp och mys på strandbaden och lite mat i fredas, firade 11 månader: ) fest på lördag med utgång! Söndagen spenderade jag och M uti i hans föräldrars stuga såå mysigt och fint där vid sjön ju!! Grillade lite burgers med diverse tillbehör, hur gott som helst! Solade och badade å!!: ) Och träffade en massa släkt till dom i grannstugan....

                                                                                        


Började tapetsera i Måndas.. fick upp två vårder iaf , alltid en början och blir nog bra när det blir klart!!: )  Fortsättning följer ikväll ...

Isak kom hem i måndas .. gu så  härligt har saknat i hjäl mig efter honom! Nu e han hemma i två veckor igen härligt! snart fyller han 
också stora killen!! = )

Idag blire kanske badhuset.. efter lite lek hos Fam Larsson( om hon svarar nångång!!= )

Nu ska jag fundera på lite presenter åt mina bästa killar!!

PUSSSSSSS

varma soliga lörda!!

Här kommer ett soligt blogginlägg från Hemgatan!! Sitter och bloggar och solar samtidigt, hett men kul ändå... lånar syrrans minipc(vill oxå ha)!!!

Dagen består av sola, sola och sola tyvä,rr inge bada , får svalka mig i vattenslangen istället!
Skulle tapetsera idag men klokt nog sköt jag upp det till en annan dag efter några smarta inlägg av mina vänner på fejjan= ) Så nu sitter jag här och steker mig istället! mycket bättre faktiskt!! Kan ju vara det sista man får denna sommar.

Ikväll möts vi upp hos syster och tar cyklarna till Högbo för lite picknick och tjyvlyssnar på Måns, Lena och Orup!Så sjukt härligt väder för det ju! Sen fortsätter kvällen hos syrran och pejs o lite senare krogen.. låter bra va!

Nu ska jag fortsätta njuta utan er!

Hoppas det går bra för M och G-H på matchen idag förresten!!

Men åh måste man förstöra min stund med att klippa gräset..använd handjagarn för fasen, o få lite motion på köpet vettja=)

kraaaaaaaaam

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Elva hjärtan står då för 11 månader : ) hihi...

Ska ut och äta lite idag o fira tänkte vi... shit snart ett år alltså, gu så tiden rinner iväg! 

                                                 


Igår köpte jag o sis tapeter åt lägenheten hoppas de blir bra bara! Fondvägg med grått på de andra väggarna blire!

Kollade lite fotboll me majsan i går..M spelade .. han var dukigare än jag trodde! (förlåt älskling!! )
De vann med 4 eller 5 noll, tappade räkningen... Bra var det iaf!

Tisdagkväll blev en härlig mysgrillkväll uti Mom hos M o M !!
Guu så fint det har blivit där ute..både inne och ute: )

Dags för fika och lägga sig ute på gräsplätten utanför HK

                                                                                  
fast på baksidan hittar ni mig= )

Snart freeeedaaaaaa!! yippikajejmotherfucker!!!


Grillning..

..ikväll på  eller hos Majsan och Mattias då!! = )



 mmm grillad hallomi tror jag att det blir samt lite fläskfile         

                           


och zucchini , tomater, paprika, majskolvar.. mm        MUMSIGT VÄRRE!!

Blir inte liteee hungrig nu rå!!! längtar ...


Underbart rolig solig helg!

Tillbaka till jobbet igen då! Efter en sjukt härlig helg i Leksand/Borlänge! Blev sådär fint härligt väder som man önskade sig! Var ju på Leksand sommarland på lördagen och badade, lekte , solade, kastade pil, bollar paddla kanot osv... vann stjärnvinster Annas M vann tre gånger och jag en gång!! = ) dukigt va! kastade boll genom ett litet litet hål, M kastade pil, det e han ju jäkla bra på!!
 
vinsten= ) I var något nöjd!!

Kvällen blev det minigolf på Leksands Strand , som förövrigt var en jättefin camping! Kvällens vinnare var Mattias(Annas då) Sedan var det nån som drog på sig smeknamnet " sjuan"  inga namn jag tänker nämna dock men det var inte jag eller Anna! Och kidsen var det inte heller; )

Avslutande kvällen med vin och  i stugan...myyys! 

Sovmorgon på söndag.. åt frulle och städade ur och åkte iväg till Borlänge och Aqua Nova, äventyrsbadet! Där blev det bad och lek resten av dagen, sen middag på BK (inte så speciellt gott dock) Kom hem vid sex sju tiden tror jag .. Helt slut allihopa efter en helt underbart rolig mysig helg! Tack alla som var med=)

Idag lämnade jag isak på Blåsippan, stängt på Jernvallen fick jag veta på morronkvisten när jag ringde Jeppe.. Men det gick bra iaf fast han inte ville gå dit.. Sen såg han sin fröken då var det lugnt! Men nu blir man utan han en vecka då! Usch och fy blir jobbigare och jobbigare! Tänkte passa på städa och kanske rusta lite i veckan men man hinner nog inte så mycket när man jobbar å!

Idag blire shopping me systeryster=) efter jobbet!! jippi..