aj aj!!

Jag klumparselet har stukat tummen och orkar inte skriva nå mer än så här idag... nu blir soffan för hela slanten! Kanske orkar berätta mer om den ointressanta händelsen en annan dag= )

Puss o hej


Halv åtta hos mig..

händer det inte så mycket.. har precis plockat lite inför lite mer städning i mon innan min gobit kommer hem på freda måste ju vara rent o snyggt så han får chans att stöka ner ordentligt= ) längtar efter han nu...

Helgen bjöd på lite oväntad fest(var ju inställd på bandyfinal egentligen å, men det sket sig ju)  det började iaf med att jag o M skulle ut på puben bara och kanske ta en fördrink med Mattias och Anna N men sen blev det visst lite mer folk(suze, annso, syrran en sväng och Anna J kom å..)  som åsså vill ut och roa sig så det sluta med lite fest med singstar det blev ju roligt såklart , gick ju rätt bra på singstar å  ,, tur att man inte ska sjunga bra bara hålla rätt ton eller hur fan det går till det spåra ur iaf på slutet = ) sen bar det iväg på till krogen Livingroom för vissa men 2 hamna på tonys fattar inte hur men skitsamma .. inte mycke folk ute heller men kul hade jag iaf!  Fick dansa lite å och tom tryckare med Sötnosen där vi träffades första gången= ) Mysigt det ju...

Förrestn Tack Mattias(annas då) för skjutsen du är bäst!! Hade ju inte alls nå pengar att gå ut för egentligen så då är det skönt att nån ställer upp o skjutsa .. och ofta har det blivit Mattias som ställt upp, vi måste ge igen ju= )

På sönda var man seg ju som vanligt då.. jag o älsklingén sov  till två.. ja två helt otrooligt har jag inte gjort på år och dar ... men skönt iaf!! Man ska ha såna dagar å eller hur!!  Sen blev det Pizza och myskväll med Petra , sånt gör vi alldeles för sällan : ( man bara tofflar hela tiden ju; ) haha...

Sen har jag jobbat i veckan och ska jobba hela å =)  sånt tycker vi om!! MEn som sagt vill ha ett FAST jobb jag å!! nångång iaf..  Idag har jag lunchat med Mamsen o Pappsen , blev daisys  den här gången .. vanligtvis är det ju pappsen som lagar= ) skönt att han slipper det ibland å; ) bortskämda jag o morsan ju...

tänkte det skulle bli soffan nu faktiskt.. och vänta på Mattias som sliter på Mulligans ikväll! ♥

Fredagsmys..

Nu är jag hos mamsen o pappsen o väntar på lite lunch och passar på att blogga lite= ) isak ligger o tittar på lite film medan moffa lagar maten!!

idag ska jag ha lite filmkväll med Petragumsan.. ska bli mysigt det!! Isak åker ju till sin pappa idag så det blir bara vi lite godis kanske och nå gomat antar jag.. ska hyra en film å! Måste bara lämna tillbaka filmen jag och M hyrde igår som ingen av oss såg:(  sällan= )

Har skickat efter lite kläder idag från H&M , alltid lika kul att shoppa loss lite men vette fan om det blev så mycket till mig heller men ändå= )

Har varit upp till syrran och fått en spruta igen å.. usch gillar inte sprutor men det kändes inte ens men läskigt iaf...så nu är man imu´n i 20 år= ) hoppas jag kommer iväg igen då !!

Nu är det lunch strax!! favvomaten makaroner o korv!!= )

Kommer sakna dig ikväll Mattias!! ♥


En snabbis....

Här kommer en snabb veckouppdatering= )

Jobbat mån - ons.. dödstråkigt utan internet: ( vi gör ju liksom inge sämre jobb då snarare bättre.. nä tyvärr kan inte hjälpa dig har inge internet ..vi extra får inte använda internet då rå... åhhh knäppskallar!!

I lördas var det kalas hos Ida.. hur mycke barn som helst.. och isak hade jätteskoj! Känns som jag skrivet om det här redan men jag vet inte heller.. haha lite yr i bollen just nu.. trött som fan efter allt gråtande igår är jag iaf!! Vet inte om vi kom fram till nå bra lösning heller men men nu är det som det är.. Vill inte han ska må dåligt heller!!
Tur jag har en underbar kille som tar hand om mig när det är jobbigt.. ♥

I söndas var jag o isak o hälsa på Anki i årsunda.. längesen vi sågs ju! fika o prata medan kidsen lekte lite.. hon har en son som är 5 år och heter Emil sötnos det å men lite busig å!! Roligt och träffas iaf hoppas det blir fler ggr...

Idag var isak på dagis en sväng då var jag till arb.förm. och redovisa lite ... säger bara åhhh ge mej ett heltidsjobb nu .. jag överlever ju knappt!  Sen åkte morsan o farsan o jag till valbo en sväng och käka lite lunch= ) och shoppa lite grejer
åt isak och ett skärp åt mig själv= )!!!  Träffade Dennis mamma på arb å.. måste bara åka dit o hälsa på så buskillarna får leka lite om de kommer ihåg varann nu..

Nu är jag hemma o skriver lite data en snabbis medan isak kollar på leroy och stitch..få se vad vi hittar på sen! Om vi orkar är ju helt slut idag!! tog på krafterna igår...

Har anmält gobiten till fotbollsskola nu å.. fy fan va kul!!! hoppas han tycker det är skoj när det börjar!!= )

Imon kommer petra på filmkväll= )

nu ska jag busa med sonen lite och vänta på älsklingen!

Puss o hej så länge

ny hårfärg då

Tisdagmorron o jag sitter hemma framför burken o är dödshungrig, borde äta lite frulle men får liksom inte fingrarna ur riktigt!! Isak är på dagis till halv två sen ska vi göra nåt med mamsen men vad vet jag inte än.. igår var vi på mcdonken med Ida linda och emil .. Hon fyllde ju fem igår stora tjejen = ) Sen blir det barnkalas på lördag.. då ska vi dit!! 

Har ju inte träffat isak på en och halv vecka .. sjukt länge känns det! Men nu har jag han i en och halv vecka tjohoooo= ) Få se vad vi hittar på för bus! Kalas på lörda är det väl det som är inplanerat än så länge.. 

Och så har jag en en gång färgat min hår .. eller Mattias var den som gjorde det den här gången! Hade ju tröttnat på att färga blont hela tiden och ville ha tillbax min ordinare.. men= ) blev inte som jag tänkt mig utan det blev mörkt och rött åsså snygg färg men passar inte riktigt på fröken runsten heller.. Läste på det här internet att man skulle lägga i lite röda skiftningar om man vill göra det blekta håret mörkare för att inte bli grönt men valde då en lite alltför röd färg fär att vara säker på att inte bli grön som jag blev förra gången ju.. och sen la jag i min mellanfärg och det blev mörktrött.. jaja får väl se ut så här ett tag kanske! Stod åxå på internet att jag skulle gå till en hårfrisör och fixa det eftersom det är lite klurigt men den sidan måste jag missat att läst= )  

Nä nu borde jag göra nån nytta kanske tvätta eller nåt.. eller kanske se på tv= )

♥tack för hjälpen med håret älskling: ) du var ju bra på det där ju.. synd bara att jag inte väljer rätt färger!!

Oj va tiden går!

Fredag och jag har nyss ätit min lunchlåda : ) det var gott men inte liika gott som maten som jag fick igår.. hur jäkla gott som helst det tack älskling!!  På tal om älskling så var det 6 månaders sen eller ett halvår(låter lite längre det) sen vi träffades hihi tänk så det kan bli när man hånglar med nån på dancefloor på prinsan.. tänkte ju bara hångla lite jag sen fick det va bra trodde man .. nä då går man och blir kär: ) så det kan bli!! Hur härligt som helst.iaf.= ). Ska ut och äta med kärleken min ikväll å ♥

Har bokat kryssning nu å hihi= )

Trevlig helg på er!! Det ska jag ha!! PUsssssssss

ont om tid..

.... för att blogga just nu men skriver ett par rader iaf nu!! Håller ju på smider lite planer hihi♥som tar all min tid !!

Igår fick Pappsen åka akut till sjukhuset , hela tungan hade svullnat upp och uppsvälld i ansiktet.. kunde knappt andas när han kom in tydligen men det visa sig vara en allgerisk reaktion iaf bara men hade ju kunnat gått illa .. Troligtvis har han blivit allergisk mot nötter på äldre dar! Stackars gubben .. tur att det gick bra !!

idag blir det till att smida lite mer  och slappa framför tvn å.. söka ett jobb om de finns nåt: )  sen är det bara o vänta till M kommer hem.. kockar ju ikväll då!

pusssssssssss så llänge


Hoppas mattan kommer funka jävla bra syster?? = )

Anna skönt att du kommit till nästa skala , läste på ansiktsboken ju; )

Kom ihåg och ring ikväll nu majsan ...= )

förlora larssontävling idag.. börjar nästan skämmas nu jag Ann.. håller tummarna för va fan bestämde vi Tomas var det så?? äh minns inte får ju veta imon...

och imon är det freeeeeeeeedaaaaaa= )

tisdag och ..

..Idag jobbar jag igen... tidiga passet! Trött  som få kan jag tillägga ... vissa andra får ju ligga kvar ändå till åtta och dra sig; )  Har varit en tuff helg fast det bara var en fest.. orkar liksom inte mer än så och knappt det heller nuförtiden!! Sandra fick behålla sin väska den här gången iaf; )

Igår blev det lite städa hemma .. känns skönt att ha det gjort!! kanske håller i sig ett par dagar iaf= ) Var ju ledig igår eller arbetslös ska jag väl säga om det ska vara korrekt... pratade med ams igår och redovisa vad som hänt sen sist och det var kanske för 3 veckor sen.. har ju inte hunnit hänt sååå jävla mycket då heller! Inte ett jobb av värde att söka men att jag jobbat 2 veckor i rad och jobbar 3 dagar den här veckan verkar inte ha nån betydelse alls .. fick hemskickat en massa skit deltids jobb att söka men klart jag söker om det är nå av värde då!! snälla ge mig nåt vettigt istället! Kul att åka till Borlänge på deltidsjobb öh näää !! tänk till lite va... har ett deltidsjobb här ju skulle nog inte kunna kombinera det så jättebra..

Idag hade jag tänkt prova spela lite innebandy men jag vågar fan inte sorry x:et kommer inte med idag heller!! .. måste träna mitt knä mer innan jag utsätter det för såna påfrestningar.. hade ju tänkt åka lite skidor å men vi får se!

Nu blir det lunch strax , har ju redan 11 idag ju...

Längtar till fredag jag; ) ♥♥

kram på alla

bläääää...

vilken tråkig månda det är idag!! Kul i helgen förresten.. tack för en roligt fest Jenny!! Kul att Isabell kom förbi ..vilken skräll men jäkla roligt! Skönt att hon mår bra åxå= ) ,mådde piss igår iaf... körde lite buss då!! sällan är väl för gammal för att festa hårt antar jag.. Tur att man fick skjuts hem , tackar A.H och Sussi; ) Men sen är det lite suddigt skulle ju åka till storvik lite senare men måste ha däckat .. hade inte ens svarat på mattias samtal ens! hmm

Hoppas första arbetsdagen gick bra för Anna idag!! Så roligt att det går framåt där!! lycka till och grattis till -50.6 helt otroooligt ju!! Så snygg ju men har inte blivit nå kaxig än iaf!! = )

nu ska jag städa mitt skitiga hem.. vettefan vad jag gjorde när jag kom hem från krogen . .. örhängen i köket , skorna på toan.. en stol omkullvält i hallen.. armbanden på hyllan! Sov i sängen iaf gjorde jag= )

Tack för pizzan igår M .. tror jag glömde säga det igår förlåt!! : ) ♥
pussssssssss