Goooomoooron onsdag!

Sitter framför tvn o vakna med the voice ( standard numera ) , Millie leker på golvet pigg o glad trots alla uppvaknaden inatt.. Jag längtar tills vi ska ta en powernap snart! Lite gröt snart sen så sover vi allt ifrån 20 min till 1 timma hoppas på 2 =).. borde städa men orkar f-n inte! Vill oxå adventspynta men orkar inte får bli en annan dag, dock innan helgen för då är det ju annat på g..

Ha en underbar onsdag nu!

Bjuder här på en gammal bild från Malaga, varför vet jag inte men häftigt träd va? =)

!

ULLARED here we come..

Japp ni hörde rätt ska till Ullared och shoppa loss lite.. ska bli sjukt roligt! Hoppas på massor av fynd och mys med Majsan och Pillan och Elin(kompis till Pillan) Tidigt på lördag morgon bär det av! Jippppiiii..

På tal om lördagar så var vi ju på tjejmiddag förra lördagen, det var mysigt och kul med god mat och mycke tjejsnack.. värre blev det sen! Väl ute runt halv ett som vanligt när vi går ut.. Hade grymt roligt iaf, dansa och sjöng till pumpbolaget! Sedan hände nåt, kan varit den där sista ölen som slog till.. glömde väskan med mobil, nycklar o sånt.. tog taxi till slut efter lite murensnack med syrran.. knacka på fönstret för att komma in, skulle betala taxin, knappa in fel kod tre ggr, vilket betyder spärr av kort.. in o leta på ett annat kort..efter en tag var väl betalningen klar och taxin rivstartade därifrån, lite irreterad kanke : o

Somna på soffan efter lite busskörning:/  dagen efter var inte speciellt trevlig, mådde piss typ hela dagen.. typiskt så var det farsdag oxå så man skulle ju åka runt o fira farsor hela dagen... det gick iaf! =) Så där kan det gå när man inte är van att dricka som man gjorde förr..

Nu blire lugnt fram till Julgalan..



Nu i helgen blev det en betydligt lugnare lörda, mys mys o mys  helga helgen<3.. filmhyrning på hemmakväll, tacomys på fredan, supergod middag av älsklingen på lörda, fika i hofors med brudarna, pizza på sönda, valbobesök med majsan, badhusbesök med hela familjen,  tapetsera klart på toan hann jag med å!=) perfekt helg helt enkelt!

Men nu längtar vi tills nästa..

Fredagkväll 111111

Nämen bloggar jag två dar i rad.. kors då! =)

Så häftigt datum idag så måste uppmärksammas tycker jag...coolt 11-11-11 många som tydligen gifter sig idag, våran kära granne till exempel! Kul Grattis Lena och Lasse!!!

Ligger i soffan med laptopen som vanligt en fredagkväll och Idol i bakgrunden, är sådär intresserad men kollar iaf man kanske ser nån i publiken man känner ikväll de är ju Gävle ikväll.. Spännande: D

Millie sussar och grabbarna spelar tv spel just nu.. Har käkat tacos och kolla fredasfinalen på Vem sket mest( isak tycker det namnet är lite roligare: ) sen kollade vi på postkodmiljonären å. Mysigt att ha alla hemma redan tidigt idag, för Isak sluta kl 13 typ, åkte o lekte med Filip en stund först då. Mattias var hemma från jobbet men mådde betydligt bättre idag än igår, då sov han mest! Blev en prommis till Monroes idag och käka lite lunch tillsammans, det var mysigt<3 

Här kommer en bild från soffan: )



Så glad så jag bubblar= )

See u!!!

Längtar till shopping och tjejmiddag/fest imorrn...

 

Torsdag och lite sjukstuga..

Längesen sist måste jag säga.. hoppas mina typ fem läsare inte glömt mig: D 

Ikväll har jag en sambo som ligger i sängen redan, sjukis med feber och skit.. Själv är jag på bättringsvägen, känner mig fortfarande tung i skallen och är förkyld och lite ont i halsen men inge feber... 
Kidsen verkar ha klarat sig än så länge, hoppas de slipper..

Klockan är snart halv nio och jag ligger i soffan själv(resten sussar ju) o småkollar på Böda Sand och drömmer mig bort till sommaren, är ingen vintermänniska jag inte.. Gillar jul och pynta och mys med tända ljus men hatar kyla och för mycke snö! Än har dock inte vintern slagit till men för kallt för mig ändå burrr... En utlandsresa skulle sitta fint!

I helgen vankas det tjejmiddag(o fest), ska bli superkul.. sjukt längesen nu!! Men först mysfreda imorrn med familjen<3

Nu måste jag hänga lite tvätt..


kram kram...