Bilbingo!!

Ligger o degar i soffan just nu..

Förresten då var valet gjort å , jag röstade, osäker in i det sista men blev inte som jag röstade heller men men det ordnar sig nog... hoppas jag iaf! Röstade grönt jag, trots att jag inte vill ha högre bensinskatt men det var annat som övervägde, dessutom gillar jag Maria å! 

Igår var det bilbingopremiär för mig, jag o Majsan drog iväg till Hammarby för sägonsavslutningen, äntligen kan man säga har pratat mycket om det i sommer var iaf superskojigt  men tyvärr  blev det inga vinster!! Lovar dock att det blir mer bilbingo för oss nästa säsong! kanske tom hinner med nån forsbackasväng å: )

nu skrapar Robyn sönder dörren snart, ska släppa in henne o krypa till kojs.. natti natti!!



Fullt upp..

Jorå det har jag allt hinner absolut inte blogga men här kommer ett par rader iaf..

Går på utbildning nu i 6 v det är kul men såå jobbigt man längtar efter att få börja jobba nu! Men är så sjukt mycke att lära sig känns som inget går in just nu men det släpper väl!

Röstdags på sönda å... fy fasen! jag har ingen aning än o har inte tid o sätta mej in heller! Varför kan vi inte ta alla bra bitar från alla o slå ihop i ett nytt parti så röstar jag på det: ) Jag vill  oxå ha lägre skatt åt arbetare( men vet inte riktigt hur annat som sjukvård, förskola och skola o allt annat ska betalas då jag fattar ingenting.. : / Jag vill inte att föräldraförsäkringen ska halveras, idiotisk ide vi är väl kompetenta att få välja sånt själva! Jag vill ha bättre för de som är emellan jobb och verkligen VILL jobba de som e tillfället sjukskrivna och arbetslösa! Sen finns det ju tyvärr dom som förstör för de som vill o utnyttjar systemet,
 Jag vill inte ha högre bensinskatt, behöver ju bilen till jobbet blir ju skitadyrt, fast jag kan ju åka buss men vissa kan inte åka buss o måste ta bilen.  Jag vill ha bättre sjukvård , billigare tandvård. Jag vill ha 30 timmars förskola o 6 års åt arbetslösa och föräldralediga, 6 timmars arbetsdag e inte helt fel heller, vill ha kvar rot avdraget, ... Just nu kommer jag inte på nå mer men det finns säkert mer!! Vilket parti ska man rösta på nu då?

tänker iaf gå o rösta men vet inte vad än... har ju några dar på mig att fundera!!

givande blogg inlägg va! njaaaaaaa

Nu blire IDOL!!!!!

Slut i bollen..

Varit en sväng till Torremolinos, hett som satan.. men himla mysigt ändå! Min o Isak första utlandsresa tillsammans typ, de när han var 8 mån och den när han var 2 år räknas lixom inte eftersom han kommer inte komma ihåg dom ju! Syster o Åsa var oxå med Mattias lära stanna hemma tyvärr: ( hoppas han kan följa nästa gång! Men det dröjer!

Vi var på Aqualand, Marina park, Tivoliworld sen har vi ju badat såklart typ hela tiden! :) Tom har vi hunnit in på en shoppingtur till Malaga utan så mycke gnäll från junior! Har varit så duktig min lilla gobit , förutom kanske med maten, men jag håller med han maten e f-n inte go i spanien iaf inte i turistorterna..

Kommer lite bilder snart jag lovar..

Igår börja jag mitt nya jobb:).. utbildning nu i 6 veckor så man e rätt mör när man kommer hem på kvällarna! En rolig överraskning var att min kära gamla kollega oxå fått jobb där! Monika med K  dårå, härligt synd vi inte hamna i samma grupp bara! Jobbar(typ) med en annan tjej som jag känner litegrann iaf det känns skönt! Våran handledare Berit e iaf jättegullig! De här kommer gå bra tror jag! Hoppas man får vara kvar efter 6 månader bara Håll tummarna tack=)

Nu blir dusch och sen mysa i soffan med darlingen<3