nyår imorrn..

Hej igen! Hoppas alla haft en mysig och härlig jul med god mat och trevligt sällskap
Dan före julafton blev det uppesittarkväll med M och I, åt tacos och spelade bingolotto gjorde vi..

 ..men blev ju ingen vinst som vanligt! Det var bättre förr när Loket var med, minns en gång

                                  när jag var liten och vann 2500 på nån videoaffär, det var stort!!=)

Julaftonsmorgon sov vi till 8 ungefär, åt lite grötfrukost och öppnade varsin julklapp! Fick jättefina örhängen av M♥ han fick en tråkig t-shirt av mig och I fick en borg med massa riddare! Myste lite sen åkte M till Storstan och firade jul med Bror och resten av familjen! Jag och I lekte vidare och hade det mysigt! Sen kl 15 var det dags "äntligen" för Anna Anka! eller vafasen säger jag=) menar Kalle Anka såklart, men de fattar ni väl!!

köttbullescenen med Lady och Luffsen: )

Tiden gick fort och det var dags att sätta på sig finkläderna och åka iväg till Syster och Daniel! I var såå fin, tyvärr ingen bild på gobiten just nu! Där väntade julmat( min favvo eller så inte ) men det är mysigt iaf! Knäcken var god iaf som Birgitta(Daniels mamma) hade gjort: )


Efter maten kom han eller hon i vårat fall..

.
 vi har nog världens bästa tomte vi: )

Sen blev det klapputdelning, alldeles för mycket som vanligt men såå roligt! Alla verkade nöjda och glada, allra helst men son! Skulle öppna och leka med allt direkt han!

Fikade och sedan var klockan runt elva och det var dags att åka hem och sova! Skjutsade hem B och S först sen när jag och I kom hem skulle han öppna Ben10 och jordgloben, fick det men sen var det sängen som gällde, han somnade som en stock!

             
                    

Jag blev uppe en liten stund till men somnade rätt ovaggad jag med! Ringde M och sa gonatt först.. Tack för alla julklappar förresten!

Juldagen åkte jag med I till hans Pappa, där de skulle fira jul den dagen då! Inte dumt att få träffa tomten två dagar heller!

Hemma i hantverkarbacken blev det till och städa och fixa inför min Årliga Juldagsfest!! M hade förberett tilltuggen som tur var så det var väl inte så mycket att göra men ändå, visste inte vad jag skulle ha på mig heller och sånt tar tid kan jag lova, som tjej iaf! Hämtade M på stationen i Gävle vid 17 , blev lite bråttom sen för festen skulle börja 18!

Tror festen blev lyckad faktiskt, de flesta verkar ha haft roligt iaf! Quiz och julklappsbyte hade vi som vanligt!(kom gärna hämta era julklappar ni som lämnade vettja= )De sista åkte hem runt halv fyra! Stackars grannar!

Nu blir nästa fest imorrn fast hos syster den här gången tack och lov, för det såg ut som ett bombnedslag hos oss dan efter, tacka för det 21 pers i den lilla lägenheten, hoppas på större "livingroom" nästa år som sussie sa!  

Önskar alla Ett gott Nytt härligt år! Hoppas det vänder med jobb och allt! för mig och för alla andra oxå såklart!

KRAM på er!




Ses nästa vecka då!

För nu tar jag en liten paus på bloggandet några dar är ju JULAFTON imorgon! Så ikväll blir det uppesitterkväll med mina bästa killar♥ längtar!! Men först lite mera julstress på stan , inte riktigt klar än då som vanligt= ) 
                                       
 
                                                .


Här kommer lite nostalgibilder!


                             Här mamma!!: )


Ha en riktigt härlig mysig JUL nu!! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!


Julafton..

..närmar sig med stormsteg och julklappsinköpen är inte klara på långa vägar! Hoppas det löser sig idag ska ju in till valbo ikväll efter jobbet! Öppet till 22 så man borde ju hinna! Blir lite mat på ikea idag hinns inte med nå matlagning idag dårå!        

                                                        

M gjorde en sväng igår han och köpte till mig hihi! men e ju inte klar han heller så han ska med han å.. I blir med en sväng sen åker han hem med mor och far lite tidigare är det tänkt! Piggley Winks ska ju vara i valbo så lite roligt kanske han tycker det blir men troligtvis inte.. därav av planen att mor och far ska med en sväng å!

                                                                    
                                                       
Fick nyss reda på att jag blir kvar en månad till på jobbet! Alltid nåt men nöjd e jag ju inte, förtjänar faktiskt lite mer än så! Vet inte heller om jag får jobba timmar eller om jag får heltid , vilket e det enda rätta tycker jag men men ... jag avvaktar! Jag är för snäll måste jag säga! 

Nu lunch på bågis!
 



Lördag...

Idag e man trött, ont i skallen ja man kan säga bakis rent av! Blev julfest med jobbet fastän jag inte skulle, e ju sjukis men känner mig betydligt bättre idag än igår trots bakfyllan! Var rätt skoj igår, julmat, julklappsbyte och tamrockband som spelade, buggade tom=) Minuset var väl att vi var i valbo, tur jag har sån underbar kille som både skjutsar och hämtar! Tack älskling!

Ska iväg med syster snart och julshoppa! Sen blire kanske en pizza och invänta kvällen och Natten! Då kommer I hem♥ äntligen!

Kanske ska ta en dusch och piggna på mig lite nu tycker ni inte!

Ha en mysig helg! Snart e det julafton, helt sjukt va fort det går! och den ser ut att bli vit och fin å Härligt!


                                                          


hemma och sjuk!

Gick hem från jobbet igår, sjukis ju! Såå sjukt trist att va hemma.. bloggar lite , facebookar , letar jobb, funderar en del men nu blire soffan orkar inte sitta här längre, mamsen hämtar mig snart så jag får lite lunch! Blir nog hemma imorrn å.. känns så nu! Missar väl julfesten då å antar jag! kuljul=) 
 
                                                                       


tydligen varit en jordbävning utanför Portugal ringde mamsen och sa.. men inte nåt kanarieöarna iaf! Tur är väl det men jag blev ju inge mindre orolig för min son nu när jag jag hörde det där! KOM HEM  nångång nurå.. 3 dagar kvar toklängtar♥

När ska man hinna handla julklappar du när man blir sjuk?? Helgen kanske eller nästa vecka då får det bli..

Nu ska jag inta soffläge igen och kolla våra bästa år, alltid nåt!:)  Längtar efter M å♥


förklyld så in i ...

jo det kan man ju säga att jag är! Täppt till tusen är jag, men snart så börjar nog nässprayen funka : )

Blev potäter och köttbullar till lunch idag, tackar mamma och pappa! Tog en matlåda tills imorrn å så man slipper krångla ut på lunchen om det snöar lika mycket imorrn å! Mysigt att snön kommer iaf, hoppas nu bara den ligger kvar tills I kommer hem så vi kan ta och åka lite pulka på söndag, gärna lite sol på det å, då blir definitivt Högbo med korv och saft= ) Haka på vettja!

Idag tänkte jag göra ett ryck med julklapparna å, typiskt mig att ta det när det blir sånt här väder! Kanske lite mindre folk i valbo iaf=)

Detta var gårdagens inlägg så ni vet, hann inte skriva klart!!

Nu e det iaf Onsdag, inge bättre i förkylningen är jag heller det är den där halsen som  är värst! släpp nångång då snällarå!
Vill ju börja träna igen så jag får tankarna på annat, för just nu mår jag skit! Tack gode gud att jag har världens bästa pojkvän som gör allt för jag ska må bättre Tack finaste du!! tack även till mina vänner o arbetskamrater som stöttar mig i jobbgrejset!

Blev inge valbo igår, min kropp orkade inte får bli en annan dag!

Längtar till lördagnatt, då kommer♥hem!: )

Idag fyller Bästa Majsan år!! GRATTIS gumman! kommer o fikar idag eller lördag då, ska prata med chefan bara! :   )                   
 
                                       


Idag blire lunch med Ann tjohoo=)




Snön faller..

.. och vi med den! Så går låten ju! Det snöar i viken idag och gobiten är på väg till Gran canaria , stämmer lixom inte! hoppas det ligger kvar tills han kommer hem men det kan man ju bara drömma om!

Sjuk har jag blivit å fyy fan vill inte!!!

Här kommer lite bilder från ett soligt Barcelona istället:




          Camp nou                      

     sightseeing!!



Finaldags då..

..i IDOL då menar jag , inte för jag är nåt superfan direkt men finns inte så mycket annat att på fredagar så lite roligt är det ju, så det får bli det med lite chips och dip för mig själv den här gången! M är på kalas och I hos sin Pappa(flyger ju i möra bitti) buhuu.. stackars mig! haha nä kan ju va skönt att va själv å!

                                                       
  +  = fredasmys

Imorrn har jag iaf planera in dejt med fröken Severin =) vad vi ska gö vette fan men det kvittar!!


       
Städa måste jag göra idag å, ska bli lite kul faktiskt! konstigt måste va nå fel på mig: ) men skönt få lite ordning.. synd att jag inte får ordning på andra saker å som jobb , och vart man ska bo o sånt.. var ju såå nära där med radhuset, hade ju ordnat upp flera av mina bekymmer det men inte då!! Hoppas det inte blir samma med jobb nu då när jag e såå nära där å! Förtjänar det faktiskt, men vill nån mig illa så finns det väl inget jag kan göra åt det tydligen! Håller alla tummarna, vet att det är fler som gör TACK alla som stöttar mig ni är underbara♥

PS.Förlåt till M att jag är lite disträ och ledsen just nu! men e såå mycket i mitt huvud just nu! Jag älskar dig!♥



Lucia är det imorrn å här kommer en liten bild:

                                                                      

Snart helg: (

Torsdag och snart helg, för en gångs skull längtar jag inte till helgen, varför kan man undra!! jo för min son flyger iväg till utlandet på lördag. Jätteroligt för han, men jobbigt för mig! Lite ego jag kanske men så är det iaf! Orolig mamma jag, lite för mycket i vissa fall! Hoppas han får roligt gobiten, eller det får han det vet jag! han har en kompis med sig å!

I förrgår hälsade vi på bäbis å, Peter och Marie har ju fått en liten tjej! såå lik Peter var hon: ) Isak lekte med August, hade superroligt tillsammans! de e så jäkla söta de där två=) 

Igår var jag och I upp på stan och klippte oss eller var ju egentligen bara I som blev klippt då men jag var ju med såklart! Han blev ursöt som vanligt!! Sen skulle jag till Rusta och Dollarstore å, Isaks favoritsysselsättning att gå i affärer " nä mamma jag haaaatar gå i affärer "  brukar man få till svar, men nu hade han inge val! Dagens inköp blev iaf:


kattsand, lila julstjärna, almanacka, toagrejs, slimgrej, kylskåpsmagneter, gran som ändrar färg`(till isak), lampskärm, kexchoklad, pepparkakor, deo ..slutsumma: 450 riksdaler  E så lätt att gö av sig pengar helt enkelt på en massa strunt=)! 

      
                                            

Idag fyller mamsen år!!GRATTIS morsan 63 år! Fika ikväll där då! Nyss varit där och ätit lite lunch har jag å, kyckling och ris och currysås, mums det!  

                    
                                                 



Nu vill jag gå hem, fick just ett skrattanfall, tur man får det iaf trots alla motgångar!!



nya tag!

Ny vecka då och ska nu försöka ta nya friska tag efter motgångarna i helgen, eller var väl bara en motgång men det räckte mer än väl den här gången! Blev riktigt ledsen! Var ju dum nog att berätta för min son redan innan det var klart.. ska idag berätta för ♥ mitt att det inte blev nå den här gången!! Sedan flyger gobiten till Gran Canaria på lörda, där det väntar regn och 15 grader! Får mig att må dåligt det å! Fan det kan jag ju inte rå på alls, förstår inte hur min hjärna fungerar! Är väl mest kanske att jag kommer sakna ihjäl mig efter han, känns sjukt jobbigt att han ska åka iväg! Han brukar ju vara borta en vecka i sträck men den här gången e det annorlunda!

                                

skulle vilja vart ledig i vecka men går ju inte när man e vikarie , bara att jobba på när chansen ges! Hoppas verkligen det löser sig med jobb nu då iaf, vet inte hur mycket mer jag klarar! 

                                                    

Helgen blev som vanligt för kort.. Fredasmys hos Petra med och och lite wii= ) tränade både lörda och sönda! sen mys med Kärleken på kvällen efter ett tappert försök att börja julhandla, ´gick ju inte så bra då! Söndan firade vi 15 månader, vilket jag hade glömt ! kom ihåg det för ett par dar sen men igår var det som bortblåst! Kan ju bero på att jag varit lite disträ i helgen! Förlåt Mattias att jag glömde och tack för den goda maten du lagade! Du är bäst!!

Veckan som kommer väntar lek med Ida idag sen imorrn blir det nog lite baka , onsdag ska vi troligtvis hälsa på hos M och P i vallhov och deras nya bäbis! Och så kan Isak leka lite med August: ) Torsda fyller Mamsen år, så det blir väl lite fika där då! Sen e det helg igen ...

Nu måste jag rycka upp mig bara!!



: (

Ledsen och arg idag .. känns så surt! Hela helgen förstörd TACK sååå  jävla mycket! Ska försöka träna bort det nu iaf...

....

Ringer på som 17 idag känns det som..

Längtar till helgen , men den e ju faktiskt riktigt nära nu, freda imorrn redan! Tackar..

Snart e det dags för Radhustitt igen då ♥

Lussekatter

..e såå gött! Fick såna igår hos Pillan plus lite andra gosaker! Var alltså iväg till Hofors med Majsan igår och hälsade på Pillan. Det var ju på tiden man gjorde det = ) Jäkligt fint hade hon fått till det å i sin nya lägenhet! Kul att träffas var ju ett tag sen sist!

Funderar iaf  på om jag och I ska baka lite Lussebullar idag mums va gott... det  får nog bli så: ) 


säger bara mums va jag gillar lussebullar!

Efter Pillanbesöket bar det iväg till sjukhuset för min del, dags för sprutan då uscha! Öm i armen idag kan jag lätt säga och stel som fan i nacken! Gillar inte sprutor, men nu får jag inte svinsjukan iaf det e ju bra, men åker väl på nå annat skit istället eller så klarar jag mig, hoppas på det sista såklart!

Imorrn blir det kolla på Radhus igen: ) hihi.. hoppas det känns bra!




Julkalendern

Idag är det första december och alla kalendrar ska börja öppnas, men hinns ju inte mä på mornarna nu inte när man jobbar tidigt! Kvart i sju kommer det vara på kvällarna å iaf fick jag veta av mina kära kollegor så det ska vi väl kunna fixa! Isak har en tvkalender och två chokladkalendrar , tänkte inte så mycket när vi köpte dom inte, betyder ju faktiskt att han får äta choklad varje dag fram till jul, inte såå genomtänkt kanske: ) 

               
                                            


Nyss fikat supergoa mackor till frukost, tack Mattias♥

Igår kom gobiten hem å! hann typ bara ge han presenterna från Barcelona sen skulle han se Bionicle såklart, min lilla filmkille ♥ Idag ska nog Isak leka lite med Ida medans jag ska hälsa på Pillan i Hofors, hur jag nu ska hitta dit??=)                           


                              
Isak nya favoriter!

Imorse när jag kom till jobbet hade jag fått en lapp vid mitt skrivbord där det det stod" du tappa den här när du gick igår" och så låg det en skruv brevid! haha va roligt.. Lill Erik som varit lite busig!! anklagade då han för att satt på ob:n på min vindrutetorkare å men det ville han inte ta på sig! Börjar dock ana att det kan varit Anna Nordstrand som e den skyldiga faktiskt men vet inte får luska vidare: )

Snart lunch här å.. tiden rullar iväg!!

får inte glömma vaccinera mig för knorrsjukan idag å, hoppas det inte gör ont!!



 och inte blir sjukis !!