Godmorgon!

Hyffsad iaf! Trött som få, helgen kunde lätt få vara ett par dar till den här gången men tydligen bara och bita ihop och börja längta till helgen igen! Tur att Isak kommer hem idag: ) som jag längtat efter honom! Snart åker han till utlandat å .. kul men usch och fy vad jag kommer oroa mig och sakna han!!

En strand på Gran Canaria!


I lördas blev det lite partaj med Sandra och Jenny, och ja det blev kanske en eller två shots för mycket för man mådde ju inte hundra dagen efter heller! Men var ju roligt iaf på kvällen: )

Pallra mig upp på julskyltning iaf runt halv fem typ.. eller var Mattias som tvinga upp mig med all rätt oxå! Blev ett snabbesök på nya fiket som Oliver och hans tjej öppnat, jäkligt frächt iaf men nå fika klarade jag inte av dock, sen blev det en sväng ner i garaget  så man iaf hade gjort julskyltningen iår å: ) Sen blev det Pizza och tv resten av kvällen eller förresten hann med och städa lite å men pynta blir det idag efter träningen!!

 trevlig 1:a advent!!

Idag jobbar jag tidiga passet, skönt att komma hem i tid men tröttsamt på morron såklart! Ann e sjuk idag, såå tråkigt! hoppas hon kryar på sig snabbt!

Träna idag sen mys och pynt med Isak och Mattias om inte han har hunnit pyst iväg på träningen!

Ha en trevlig månda..

undra när snön kommer då?         
  e kanske på tiden!! 

                                                                                         

                                                                                        

Barcelona

Fredag är det idag och veckan har gått jäkla fort kan bero på att jag jobbat bara två dagar!: ) har haft en kanonhelg i Barcelona med en hel del shopping, lite öl( mer för vissa av oss då; ) och fotbollmatch som vi till slut fick biljetter till!! Det var det värt trots att Zlatan inte var med! Rätt stort att se Barcelona-Inter iaf!! Vinst till Barca 2-0! solklar vinst dessutom Inter hade inte alls mycket att stå emot med ..

     Zlatan!!!                

        


                                      
Min Favvoaffär i Spanien blev dock bara ett par skor o topp där den här gången! 

blev desto mer på  
  



och på .. 



soligt var det oxå , kanske inte så mycket i affärena dock; ) Det var en härlig resa kan jag sammanfatta!!

Ikväll blire Mulligans me syster och sen Betner på folkets hus och skratta lite förhoppningsvis!

längtar oxå till mys i soffan med älsklingen får  bli senare ikväll och på söndakväll! för lörda vankas det fest hos Sandra!!: )  Sen kommer gobiten på månda ..äntligen!!!

Trevlig fredasmys på er!!



hihi

..snart e det helg!!

helt underbart det♥♥

 


joråsåatt verkar vara en bra rubrik va!!= )

Då var helgen slut och måndagen här igen! Blev varken upp eller badhuset i helgen men tog en tripp till leklandet istället , det var skoj tyckte I : ) Sen blev det en resa till Sthlm och hälsade på M:s bror fru och barn tillsammans med M:s föräldrar! Åt en massa gosaker som Kristina hade bakat och god mat för den delen å. Isak och Alexander lekte med dinosar dom såklart!

Idag har vi gjort en besök på Seljansborg, Malin och Alicia var där och Hanna och hennes Pappa som jag inte vet vad heter men de var där iaf! Vi fika och lekte och prata! Malin ska på lite dejt imorrn spännande; )

Senare lite lunch på bågis och ett stopp på Lidl för att handla.. SKIT affär! Isak var hur kissnödig som helst men "nää vi har ingen kundtoalett" idioter! Vi ställde oss och kissa PÅ affären istället! fanns ju inga buskar där heller! Skäms på er som inte låter små barn låna toa när det verkligen behövs!!! Tänkte sätta in en bild på Lidl men det kan ju uppfattas som bra reklam! Dit åker jag inte igen!!!

Nu har vi nyss dansat och sjungit till Smurfhits.. härligt! Dags dock för lite städning nu!! Ska rensa Isaks rum på gamla leksakar! Berättade för Isak om ev. flytt och han tog det bra tror jag iaf!! Tror han fatta vad jag mena!! : )
Så länge han mår bra så!!               


Ikväll blire träning igen med brudarna!! Vet inte om jag borde känner lite i halsen ändå och vill ju absolut inte bli sjuk till helgen..längtar nu!!

Städtime.. hej svejs!

nära helg nu...

känns såå skönt å, har ju jobbat i veckan så det känns extra skönt med helg! Imorrn tänkte jag kanske att vi skulle ta och gå på lite bio " upp " om Isak vill då! Lördagen tror jag blir badhuset.. iaf för mig och Isak, M e ju lite småsjuk så vi får se men I vill ju helst att han e med: ) är ju inte lika roligt med mamma, för hon vågar ju inte åke rutchen ju....

 
 en sekvens från filmen " upp "


Igår blev det dans med Jenny igen, " dance for fun "  jäkla skojigt!! och jobbigt den här gången å blev alldeles illröd i fejjan faktiskt! såå skönt! men tyvärr blire väl inge mera kostar för mycke 90 riksdaler i veckan e lite väl tycker jag för en stackare arbetslös tjej som jag! GE MIG JOBB!!! snällarå..

Nu ska jag hem och börja mystorsdag med min härliga familj!










....

jo då har det ju några dag sen sist! Brukar bli lite avbrott i bloggandet mitt.. så har jag ju glömt vad som hänt sen sist!! Får väl ta det senaste eller nåt ...

Idag e jag på jobbet iaf! skönt att få lite jobb iaf.. e lite orolig hur det blir me julklappar när man inte tjänar nå pengar alls nästan! blir till att snåla ... tycker inte om att va utan pengar!! Och fickpengar till barca e det lite dåligt med å hoppas på lottovinst i helgen.. håller alla tummarna!!!=)

                                


Helgen då , jo då var vi på maskerad hos en kompis till Mattias! Jäkla bra ordnat måste jag säga med riktigt roliga lekar.. kvällen blev riktigt rolig men kanske lite kort för oss.. åkte hem redan runt halv två! Önskar jag hade bilden här på den bäst utklädda  , den var grym!! Jag och Mattias gick som ängel och djävul: )

mitt internet e såå segt så det funkar inte såå bra så lägger ner idag!!!

kram på er!








gott men man får ju ont i magen...

Igår hade jag ont i magen.. hmmm undra ifall det berodde på pepparkaksdegen, eller vad säger jag den åt jag väl ändå inte av ; ) mums så gott det är men som sagt man får ju rätt så ont i magen , gott tyckte Isak och Ida att det var å tydligen=) Emil hann med och smaka lite å , innan han och Linda blev hemskickade haha.. 


             Pepparkakor


Sen hade jag och älsklingen♥ lite diskutioner på kvällen om viktiga saker , men lär nog prata mera om det där såå svårt att bestämma det rätta beslutet! Mina tomtar jobbar övertid, skift osv.. hoppas de reder ut det snart=)

Just nu e Isak me mormor och morfar och matar fåglarna i Bovik, han bara älskar att¨åka dit !! De kommer nog snart , då har jag lovat spela lite guitar hero, sen vet jag inte vad vi ska hitta på önskar han hade mera kompisar i närheten! Men är glad för de han har!!♥

Ikväll blire lite dansträning med Jenny på parkbadet=) ska bli kul!!

Nu ska jag kolla igenom paketet jag fick idag igen hihi sjukt roligt att få kläder man beställt, stackars anette bara som inte får komma hit och prova!! Kanske svinsjuk?? vem vet? hoppas inte!!

 söt va?? 76:a e hon å bästa årgången ju!!=)

kram så länge


ny vecka..

..utan jobb! sitter och väntar vid datan på att hämta junior på dagis! Man gör lixom inge vettigt heller när han e där! Bara sitter o jäser.. ska nog lägga mig en sväng och titta på " våra bästa år"  innan det e dags för lunch hos mamsen och pappsen!

Igår tränade jag och Majsan.. inte så ont idag än men det kommer väl! hon kör hårt med mig gumman=)

I helgen blev man lite full, hade lite minifest här, jag Tette och Marie L, tjejsnack och lite buzz och singstar blev det! Johan och Mattias var här en stund men åkte till Mulles för lite krubb och öl! Möttes upp lite senare på Prinsan.. Marie glömde telefon och div. grejer hos mig och jag glömde leg och visakort hemma= ) såå lite fulla var vi nog allt! Sussi och Syster och pene dök upp å! Det var en riktigt trevlig kväll med underhållinig av "Saraband" härligt!! hon e så duktig!

Söndagen låg jag mest hela dagen, blev en sväng till jysk för att köpa ny bäddmadrass till I som jag lovat han och förbi Marie med hennes kvarglömda grejer; ) Sen en efterlängtad pizza från monroes! gött det!

Sen tv:n och mys med Mattias i soffan reste av kvällen!!

Idag e det tisda och idag ska vi leka med Ida ser det ut som! : )

nu e fan våra bästa slut snart måste skynda...

kram