träningsvärk, jo tack...

Andra dagen e ju värre , men det visste jag ju det skulle bli! vilar tills lördag nu , då kör vi igen! tänker börja lite lugnt men fy vad ont jag har alltså men såå skönt ändå!! Tack för att du körde med mig marie, mera sånt!!

Igår blev det inte mycke gjort! hämtade Isak en sväng hos Jesper för jag hade lite tråkit när jag inte jobbade, vi tog en skogspromenad med mormor och lite lunch där å! Mysigt !! Sen blev det hem och vila och bada , blev lite spa med ansiktsmask och fotpeeling å! Blossade upp några finnar direkt , härligt att man fortfarande e ung för det heter väl ungdomsfinnar: ) Läste lite bok å , om Annika Östberg. Började med den redan i turkiet men blev bara en bit då, och så var det ju Majsans så jag glömde att låna hem den, Men min snälla kära syster köpte den åt mig! Inte ofta jag läser böcker men ibland så!!

                     
                                                      


Snart dags för hemgång...

Sen blire en sväng på stan, e ju halloween kväll på stan idag!! Isak ska gå med Syrran o mamsen så jag och några till ska möta upp dem.. Isak ska vara "Batman" =) borde ju klä ut sig jag å kanske men har ju fullt sjå med att klä ut mig till nästa helg då vi ska på halloween party.. eller maskerad .. för halloween e väl nu i helgen om jag inte missminner mig..


                                         
 Happy Halloween på er!!


gymtajm..

Igår öppnade nya gymmet, det verkar helt ok o fräscht.. så blir en provmånad där först då e ju bra pris å! Men Blev inge träna igår utan bara kolla in lokalerna och skriva upp sig, sen blev det lite bowling för mig och majsan igen, börjar bli stammisar där vi: ) Den här gången vann jag inte , måste varit fel på klotet mitt; D 

                                                                                                  


Sen när jag kom hem var maten redan lagad! hihi vilken tur jag har ♥
Mitt i maten kom Syster förbi en sväng, vi la in en beställning igen: ) härligt men det kostar ju å...

Resten av kvällen blev framför datan och tv:n.. sen sängen och sova!!

♥tänker på I nu som ska ta vaccinationsprutan idag, hoppas det går bra♥

           










Månda igen då..

,, och inte fan har jag uppdaterat heller!! Skäms på mig sa Annika: ) Så här kommer det  lite nyheter typ:

Fatt Veckan som gått är just nu rätt luddig, kanske därför man ska skriva av sig lite varje dag så man kommer ihåg nåt ; ) men har ju inte riktigt haft tid, Blir ju inte så mycket över när isak e hemma!

Bowlade skiten ur Majsan förra måndan iaf , det tål att tas upp eller?: ).. nä då hon visst ju faktiskt inte vilka fingrar som skulle in i vilka hål haha.. Tis, ons städade jag nog, och lekte med isak såklart, blev en tripp till valbo också inkl. Ikea, köpte lite smågrejer medans Isak fick leka i lekrummet som vanligt när man besöker Ikea, bra ide det där!!  Tors-Fre blev det Jobba ..äntligen! Inte mycket av den varan just nu, längtar tills Annika tänker va hemma en sväng, det gör nog hon också; )   
 
                    


Sedan var det helg men innebandyträning för Isak och det började ju så bra den här gången... han var med på uppvärmningen men sen var det stop! Han ville inge mer sen efter det.. så det är väl ingen ide att fortsätta nå mer , var väl inte hans grej helt enkelt.. Bara Mamma hans som blev ledsen: ( vill ju att han ska vilja prova saker, skaffa fler kompisar och så!! Men men det kommer väl! Bara jag som stressar upp mig för mycket kanske!!

Sen gick jag och I på bio "labanfilm" Sen blev det sova över hos Mormor och Morfar för Isak för de skulle ju upp tidigt och åka iväg till Sthlm o Globen och gå på den där Dinosaureshowen! Snacka om att han har längtat har byggt globen i sanden på dagis och pratat om det hela veckan!! Och såå kul blev det å, han var så glad när han kom hem: ) T-shirt och dinohuvud hade han fått å= )  

                    
häftigt tyckte Isak= )

Söndan hann vi träffa han en kortis bara sen bar det iväg till Pappa hans: ( kul för Isak men inte för mig...

Nu blire träning på nya gymmet!! Slutar om 5... hej svejs



update

Måndag kväll och Isak ligger i sängen och Mattias e på träning så jag passar på att blogga av mig lite!! Hör dock hela tiden isak pratar med nån i sitt rum, troligtvis Robyn.. vill lixom inte sova gobiten!

Jag kollar lite lätt på grannfejden.. hua vilken tur man har helt underbara snälla grannar, fast jag har ju haft ett rötägg när jag bodde på ljungvägen som kasta kattskit i brevlådan våran moget värre! för han var såå allergisk mot mina katter att han nästan dog när de var på hans gård åhh stackarn, men kattskit kunde han ta i! E som pene inte skulle kunna bada i Storsjön brukar jag jämföra med, han är allergisk mot fisk dårå! =)

Nog om det tänke bara uppdatera veckan som varit:

onsdag:bilfärd mot storstan , stopp för mat på donken, shopping i stockholm, resulterade dock endast i ett par sittunderlägg för min del!
sedan fotboll Sverige-Albanien på Råsunda, bra platser , bra match med vinst men tyvärr inge Vm för sverige då! E nog som det ska vara , borde spelat bättre i andra matcher om de ska platsa, får sikta på nästa Vm istället med lite nyare yngre ben kanske!! Frös nästan arselet av oss på matchen men gick hem och värmde oss hos Johanna och Kim sen! Tack för sovplatsen förresten!

Torsdag: Vakna, K och J hade redan åkt till jobbet, tog Max på en promenix, mysig hund faktiskt! jag e ju inte såå förtjust i hundar ju men Max gillar jag! Shopping i Täby och mat, inget inköp då heller tyvärr eller kan väl se det positivt å" jag sparade pengar" Åkte hem, hämtade Isak på Bågis mat och mys med familjen på kvällen....

Fredag: Sovmorron för mig och I, Mattias iväg tidigt till jobbet! synd att inte han va ledig å.. Blev film på morronkvisten , skulle till Seljan men I ville inte så vi blev hemma, lunch i Valbo me syrran och Mamsen och
Papsen och lek i lekrummet på Ikea så man fick gå i lugn och ro och handla där, 3 tofflor(till lilla familjen) och en blomma(lila orkide till sovrummet vårat) Sen leta vi innebandyskor åt isak men utan någon större lycka fanns inte rätt storlek, skulle möta Fam Larsson men de blev sena , typ några timmar sena bara haha..
Bio med syrran " äntligen midsommar" rätt så bra.. skandaler tycker vi om!! Hann hem till Idol med mina gobitar å, liite gotta lyxa vi till med å! Mysfreda e bästa dagen på hela veckan!

Lördag: sovmorron igen!! frulle.. sedan iväg till Jernvallen med en redan sur Isak, Innebandyträning som I skulle vart med på men vet inte vad som blev fel, bara gråt och ville absolut inte vara med .. och så blev det! hem igen då bara! Fixa ordning oss för dop, Mattias kompisar bäbis som skulle döpas.. Wilma heter gobiten deras! Sedan fika , sen hem och städa en snabbis för Mats och Maarit skulle komma på middag! Trevligt med supergo mat då såklart, har ju världens bästa kock i hemmet!! :)

Nu e jag trött skriver lite för mycket helt enkelt ..
sönda hämtade Jeppe Isak en sväng för att kolla på Klara i kyrkan och leka lite.. och nu Måndag:

sovmorron igen.. frukost.. alfabetsträning... lunch på bågis..bowling me bästa Majsan och Isak, fikade efteråt å!!Ett stopp på Rusta gjorde vi å och dessutom såg vi en kändis å hihi..Ensam Mamma söker Madde!! Såå kul att titta på det tycker jag hoppas hon hittar kärleken!

Nu e det dags för en dusch innan M kommer hem igen

Godnatt på er!


 Min kärlek och Jag!! ♥     Min gobit och jag!♥

Stockholm idag då!

Sitter här och väntar på att åka iväg till storstan idag=) nyss ätit frukost, ska föra över lite pengar nu och packa ner lite varma kläder sen åka iväg till Sthlm!

Idag blire fotboll Sverige-Albanien, ja jag vet att många tycker åhh vad spännande match not!! men jag tycker det är spännande roligt och skitkul iaf.. det finns ju iaf en mikroskopisk chans att gå vidare i vm och den lever jag på så det så!! FATTA vad avensjuk(vet egentligen hur det stavas men vill inte stava så) ni blir om det verkligen blir så!! Men vilket som så är det ju alltid roligt när jag och M ska hitta på nåt tillsammans, Ska hälsa på Kim och Johanna oxå!! Först en sväng på stan och kanske lite shopping och shopping gillar jag grymt som ni vet säkert!!

VM 2010 logga

Ska ringa till Linda å och fråga vad hon har för sig ikväll eller imorrn så kanske vi hinner med en fika eller nåt!!

Igår var vi på Annas topp till tå med mina goa arbetskamrater på myskväll med kurbad, bubbelbad, fruktbuffe,bastu och babbel Mysigt sörru! Tyvärr har jag inte tid att lägga in nå bilder så Ann blir nog lite besviken kanske kommer snart iaf... Eller så skickar jag dom till Ann hon e lite bättre på det där med bilder på bloggen, hennes blogg är förövrigt bättre en min å!! : ) jag fattar inte vad jag gör jag! Tog en evighet att få in kissemissen på rätt ställe ju!! haha

Nu en dusch och sen bär det iväg.. hoppas det inte e halt, har ju inte hunnit med att byta däcken än: /

puss och kram


Gomorron

GODMORGON då! En ny härlig vecka ...regnar ute och e apkallt Mattias har åkt till jobbet han borde legat kvar  och myst med miig istället! OCH inte Jobbar jag idag heller!! Börjar inte så bra den här veckan låter det som.. men ISAK kommer ju hem idag! Och det e ju TOPPEN!!Sen hoppas jag på lite andra glada nyheter i veckan å!!:)

Helgen som var bjöd på lite fest på lördagen och mys på fredagen med idol och god mat!!På lördan var det ju  fotboll blandat med öl/grogg/vin här dårå! Tyvärr var ju inte fotbollen nån höjdare men vi hade skoj ändå, festen avslutandes på livingroom, inte så mycket folk ute men vad gjorde det när vi hade kul!

Söndan var man ju lite bakis som vanligt men inte så man inte orkade göra nåt alls, blev en tripp till Hammarby och fick lite mat hos Kalle och Annelie( Mattias mamma och pappa då) Greta var med å(mormor åt Mattias) Älgstek bjöds det på! och jag åt kors i taket: ) var faktiskt rätt gott, Annelie hade gardera sig och gjort köttbullar å utifall jag inte åt=)

                                           Älgstek med gräddsås och bakad schalottenlök

Börjar bli lite rastlös nu.. svårt att vänta att I ska komma hem men ska väl ta och städa och göra fint i hans rum nu istället kanske äta lite frulle först å! För sen blire ju lunch hos Mina föräldrar!!Nu hörde jag posten komma, hoppas det e nå kul.... kram så länge

Torsdagsmorron...

Igår fick jag en del besök: ) först Majsan som kom med blommor , tack gumsan!! Pratade lite skit sen dök Petra upp å!Prata mera skit..sen  Så  tog vi oss upp till stan efter ett tag och luncha på ATA eller APA som det heter nu ju: ) Sen kika vi på stan, tyvärr hade jag glömt plånboken hemma så Majsan fick stå för betalning; ) uträknat som Pappsen brukar säga haha.. nej då hon får sina pengar det vet hon!! Hon kommer ju på lördag igen tror jag! för då e det fotboll och öl som gäller hääärligt!

Petra och jag åkte sen hem till casa Runsten/pettersson och spelade lite tv spel och vips var kl 20 och dags för lite bonde söker fru!! Petra åkte hem , men kul att träffas ju!blir ju lite för sällan nu för tiden..

I tisdas(1 år och 1 mån) blev det bio med älsklingen och lite mat på Church Street , gott som tusan och mysigt♥ Gick på Flickan som lekte med elden, den var bra men inte bättre än förra dock enligt mig iaf!

                                                     Flickan som lekte med elden

Idag blire nog lite städning för imorrn e det jobbdags igen, en dag på en vecka TOPPEN att det gick 4 deltidsdagar den här veckan å.. Och inte får man nåt för det att man ställer upp heller märkte jag igår!! Jävla skit helt enkelt ... ger fan upp!

Håller tummarna att vi får ett bra besked idag då!! men sen dröjer det ju innan vi vet nå mer.. men lite hopp skulle jag få !!

Nu lite frukost .. och måste nog ta en prommis idag! sjukt dålig på det i veckan!

pusssssss och kraaaam


månda igen!

japp och inge jobb.. börjar bli lite stressad nu!! behöver minst 12 dagar för att klara mig per månad än så länge har jag skrapat ihop 0 dagar hmm ser inte såå bra ut!! Men fick lite glada nyheter av Ann idag iaf, tack gumman!!

Kan dom som ska ringa ringa nångång för fasen!! Vill veta hur det blir ju!

Idag blev det en sväng till Biltema, Jula och CityGross med mor och far.. blev bara 600kr fattigare denna shoppingrunda! nya vindrutertorkare , motorvärmarsladd(den förra hade ju nån sönder; D ) och lite småsaker å plus lite mat! Träffade Petragumsan å där, ska träffas i vecka tänkte vi!! längesen ju!

Helgen var lugn med mys hela helgen med mina underbara killar!! ♥

Ska börja träna igen å, måste kolla upp träningskort!! Blev ingen promenad idag trots att jag ledig! får bättra mig tills imorrn! Snart kommar M hem och jag har inte tagit ut nå mat ur frysen än.. får jag väll skäll kanske= ) äh ska kolla läget i skåpet nu...

kram Anneli


tröööööööötttt

Idag är det torsdag och hunnit bli kväller å, sjukt trött e jag iaf så fattar inte varför jag sitter här och inte ligger i sängen och myser för! Mattias sitter och spelar Fifa, han blev som ett litet barn på julafton när det damp ner i brevlådan! = ) är kanske samma sak som när syrran och jag får hem kläder från forever 21!! Eller det är ju bättre såklart!!: )

                                              

Idag har jag spöat Anna i bowling.. eller jag skulle om vi hade fått spela klart sista serien, jag ledde ju faktiskt, men tiden var ute så det räknades inte påstod anna!!=)  Emil och Isak var med å , såå duktiga grabbarna våra!!

Sen åkter vi hem och hämtade grejer till badhuset  och åkte till Syrran och pejs, spelade lite tv-spel och åt en våffla, sen åkte jag och mötte M vid Willys för att handla lite. Sen lagade han lite Hamburgare åt oss.. Isak skulle sova kvar hos moster förresten för de ska på badhuset imorrn ju,  så vi passade på att rensa källarn och städa .. och shit va grejer man har! Men nu kan man gå in där.. det e ju bra!

äh nu blire nog sängen allt, natti natti