Fredag igen..

Veckorna bara springer iväg! Millie blev 10 veckor igår lill<3

Iveckan kollade Millie på sin första fotbollsmatch=) följde med Majsan och kollade in Mattias(hennes då) som spelade korpmatch på norra ip, det var skoj(mest skoj e de ju att träffa Majsan såklart) och vann gjorde dom å inte dumt! Älskar varma sommarkvällar med fotboll och mat och mysigt sällskap<3 Dock förvandlades det fina vädret till regn och åska men det gjorde inget för vi hade hunnit iväg..Sen blev de en bit mat på Monroes, tyvärr var Isak lite kinkig så vi lära åka hem rätt snabbt! Ont i bena och fötterna igen, gobiten<3 

Igår blev det en tripp till bowlinghallen för en match mellan min Mattias och Mig och Isak och granntjejen Emma! Tänker inte skriva vem som vann..ni kanske anar att det inte var jag iaf!:)  Fikade lite efteråt gjorde vi , sen åkte vi hem o grillade supergott! Alldeles perfekt dag och nu när M äntligen var ledig och kunde vara med<3Mera såna dagar..

Idag har vi varit hemma bara, ledig från skolan junior.. så de blev lek med E idag igen!: ) 

Men nu är det bara jag och Millie igen, hon sussar lite lätt och jag funderar på om jag ska ta en promenix med vagnen eller åka till klädjätten och handla lite billigt, halva priset idag på barnkläder ju!  Isak har åkt till Jeppe(pappa sin) nyss..

Ikväll väntas fotboll emkval på tvn.. och dela på pizza! Försöker ju gå ner i vikt så dela blir bra de.. jag bantar inte just nu bara försöker äta bättre och mindre onyttigt! Borde bara komma igång med motionen, det går tungt!

Ha så mysig helg nu mina läsare:)