NYTT HUS!!

HEJ HOPP!!

Piggare nu iaf lite! full rulle här å.. Packning varvat med jobb! Idag var jag dock ledig! Den spenderadas med Åsa som var så snäll att hjälpa mig packa lite! TACK det uppskattas enormt. Hann med lite annat smått o gott idag♥♥♥∞

Slänger in en bild på vårat nya hus!



Kanske lite litet men det räcker väl ; D

.... nej då det var bara förrådet här kommer ett lite större hus, fortfarande liten men ändå...

 Det blir väl bra!?

Vi tycker det iaf! Inflytt supersnart: )♥



Sjuk..

Hemma och sjuk... det suger! Jag som har så mycket bra att berätta men orkar inte nu får blir senare:)


Längesen nu..

Bloggtorka?? jorå eller det är väl mest ont om tid kanske!

Jobbar åker hem, hämtar junior(när han e hos oss då) lagar mat(eller det gör nog min kärlek för det mesta), somnar vid halv tio typ.. sjukt spännande!!

Idag är det lördag iaf! Vaknade 7 gick upp 8.. kunde inte sova mera helt enkelt! M är i Hudik på Innebandy och I hos pappa sin. Va fan ska jag hitta pårå.. shoppa eller städa?? Behöver städa men vill shoppa, undra vad plånboken tycker? hmm får fundera lite till innan jag tar nå beslut!

Jobbet går väl bra, jobbigt men ändå roligt på samma gång! Ingen som skrikit åt mig än iaf men jioförsig har jag bara varit i telefon 3 timmar allt som allt typ. På månda börja allvaret!!

Tyvärr har jag lite ont i halsen nu, vill absolut inte bli sjuk nu...

Kollat på hus igår..lite sugen på det faktiskt men är det stort nog o är det på rätt ställe?? för långt i från I:s kompisar o skola eller funkar det?? Jag vet inte.

Näe nu ska jag göra lite frulle till oss..

Ha en mysig helg nu..