Utkast: April 28, 2010

Men vilken skräll jag bloggar idag igen=)

Idag har jag strulat lite med a-kassan eller dom som strulat med mig snarare, tror det löste sig till slut iaf!!

Sen blev det lite lunch på bågis som vanligt å!! Lax och Potäter stod det på menyn! Tack mor och far!

Sen hämta jag junior på dagis och sen kom August på besök!:)  

Nu har vi nyss kommit in från lekparken o snart e det dags och laga till lite midda, tror vi slår på stort och äter fiskpinnar idag: D 
Se hela bilden
                                               
                                         






Sen lite zumba, tror jag måste träna bort träningsvärken Majsan ordna åt mig på gymmet; ) 

                                   


           
 Nä ni gissa rätt det e inte min mage! Min e aningen slappare dårå=)


Sälenweekend blev det visst!!

Oj vad dagarna bara springer iväg..

Förra veckan blev det kalas på torsdagen, mycket fika och fina presenter från vänner och familj, tack så mycket allihopa!

På fredagen bar det iväg till sälen där Majsan , Jessica Z och Emma hade hyrt stuga över helgen! Hade egentligen inte råd att åka men va fan jag behövde komma iväg så satte mig i bilen och sjöng mig igenom de där 3.5 timmarna det tog så det gick hur bra som helst att åka själv! Trots att jag(gps:en) missa järnvägen; D

Blev vin och en massa prat på kvällen, sen utgång på HC , nåt bra men dyrt ställe!! Rolig kväll blev det: )  Lördagen var vi uppe rätt tidigt för brudarna skulle åka lite bräda, medans jag solade i backen skönt det!! : ) efter gled vi ner på afterskin som inte hade kommit igång riktigt då men det var härligt ändå!

Lördakväll var väl meningen utgång men blev kvar hemma i stugan med kortspel och ett och annat skrattanfall=)

Sönda var molnig så jag och Emma åkte hemåt medans de M och J tog några åk till dom! Trevlig och Rolig helg! 

                                         
  

Månda kom junior hem igen efter en helg hos pappsen sin! Nu 2 härliga veckor hos oss!! Måndan var solig och härlig med massor av barn i lekparken, grannarna Isak och Axel, Joline och Adrian och nån mer var där! Mysigt!! Sen hem och laga lite köttbullar tills M kom hem!

Idag när I var på dagis åkte jag och mamma och pappa till Jula, Biltema och Citygross de behövde lite bärhjälp, pappa går ju på kryckor stackarn! Sen bjöd de på lunch på ATA eller APP menar jag=) Sen tog jag och Isak en myskväll bara med lite film våfflor o glass:) Skönt det ibland å! Imorgon kommer August på besök!!
 
                       
                                  

Nu börjar sista säsongen av Ugly Betty strax, sen Desperata hemmafruar=TV kväll!!=)



25??

jahapp idag fyller man visst 25 igen då eller?!!Grattis iaf Anneli; D 

Dock snöar det och är 3 plusgrader idag, inte direkt det man hopppades på..

      

Men nu ska jag hämta junior på dagis sen ska jag o han baka!!♥


Bloggsvacka?

Tror jag har lite bloggsvacka eller nåt blir iaf inte så ofta jag uppdaterar nuförtiden.

Barnlediga veckan har jag som planerat städat, tvättat (en del iaf) Gått på Bio och ätit mat med Jessica i Gävle. En klassiker för oss " fajita pita " från Olles, gott men ändå inte riktigt i klass med maten på Gurras och Malin och Malins tid i Sviken heller. Sen blev det "The Bounty hunter" på filmstaden, riktigt trevlig kväll! Hunnit tränat lite, zumbat, promenarat mm.. Så hann med lite ändå tycker jag! 

            
                                              +++ medelbetyg

Igår blev det filmkväll och grillning med Maarit och Mats, jättetrevligt förutom valet av film av grabbarna nästa gång blir det Maarit och Jag som åker=) Hoppas det tittar ut en liten bäbis på månda nu då Maarit!!

                                       
 Kvällens filmflopp!

Idag har jag zumbat, sen kom Sevve förbi och vi tog en långpromenad, skönt som helst! Kikade in på J nytapetserade kök, fint blev det! Duktigt J och I !! Nyss ätit bakad potatis med kräftstjärtsröra som älsklingen fixade Hur smaskigt som helst! Nu e det soffan som gäller M zappar runt lite och jag bloggar och kolla resor o sånt men ska nog lägga ifrån mig datan och bara mysa resten av kvällen eller fasen maskinen e klar hör jag så hänga lite tvätt står på tur först.

Trevlig söndakväll på er



Barnledig vecka..

..Ja å då är det ju tänkt man ska göra saker man inte hinner med annars då som att storstäda, tvätta och träna mera, träffa vänner, rusta osv.. undra om jag hinner med nåt iaf, jag som har så mycket att göra när jag går hemma o dräller: (

Igår blev det en härlig promenix i vårvädret med min bättre hälft sen körde jag lite zumba medans han laga maten: ) måste få igång fettförbränningen är såå jäkla trött på vågen som visar fel siffror, kan det va fel på vågen tro? I wish! Nä du om det vore så väl!

I sommar blir det sommarjobb,i 6 veckor bara vill men ändå inte om det är någon som förstår, jag vill ju oxå va ledig när andra är ledig och ledig för att kunna göra sommarsaker som att åka på semester med sonen min och M såklart men han e ju inte ledig då heller! OGILLA! Usch vad livet är orättvist! Jag vill inte va ledig nu! Ledig e jag ju inte egentligen heller men ni fattar..

                                                             


Solen skiner idag å=)   underbart!             
                                            

Söndag igen!

Varit iväg på fotboll i gävle nyss härligt väder o bra fotboll, dock e jag lite frussen nu, sitter i soffan med morronrock o filt och junior sitter tätt intill och spelar mario kart myys iaf:)  

            vinst med 1-0 mot Aik!!

Helgen har bjudit på en hel del: kalas på trebekohallen, Isaks dagiskompis Anton som bjöd! Zumbadans! En sväng till valbo med syster! Tvspel med Henkan o Sevve!! Promenad med Marie o Elise så jag fått skavsår! Ont men trevligt sällskap dock! Badhuset ggr 2! Mattias o Peter med kidsen igår och jag idag, var ju simskola idag! Film o godis o säkert lite till jag missat: ) Och nu myser vi i soffan o väntar på att maten som älsklingen lagar ska bli klar!

OJ nu ropar M att de e mat!

Ha en mysig sönda! höres nästa vecka om ni vill!


                                        
                                                  

Påskveckan!

Gomorron!! Solen skiner och det är april, dock ej så varmt! Nyss tagit en promenix efter lämnat junior på dagis, skönt var det iaf!

Kanske ni har märkt jag tagit lite påsklov från bloggen, inte så värst många som följer bloggen men ändå...
Det har varit fester, kalas, kryssning och massa lek på schemat så har väl inte hunnit med helt enkelt!

Slänger in lite bilder från veckan istället...

       
 Åland                Marie busar nånstans på båten 


                                        Drink på puben

            Drink på puben   Isak på Nils kalas!


                                                  
 Rådjur i skogen

          Eddie o Douglas