ULLARED here we come..

Japp ni hörde rätt ska till Ullared och shoppa loss lite.. ska bli sjukt roligt! Hoppas på massor av fynd och mys med Majsan och Pillan och Elin(kompis till Pillan) Tidigt på lördag morgon bär det av! Jippppiiii..

På tal om lördagar så var vi ju på tjejmiddag förra lördagen, det var mysigt och kul med god mat och mycke tjejsnack.. värre blev det sen! Väl ute runt halv ett som vanligt när vi går ut.. Hade grymt roligt iaf, dansa och sjöng till pumpbolaget! Sedan hände nåt, kan varit den där sista ölen som slog till.. glömde väskan med mobil, nycklar o sånt.. tog taxi till slut efter lite murensnack med syrran.. knacka på fönstret för att komma in, skulle betala taxin, knappa in fel kod tre ggr, vilket betyder spärr av kort.. in o leta på ett annat kort..efter en tag var väl betalningen klar och taxin rivstartade därifrån, lite irreterad kanke : o

Somna på soffan efter lite busskörning:/  dagen efter var inte speciellt trevlig, mådde piss typ hela dagen.. typiskt så var det farsdag oxå så man skulle ju åka runt o fira farsor hela dagen... det gick iaf! =) Så där kan det gå när man inte är van att dricka som man gjorde förr..

Nu blire lugnt fram till Julgalan..



Nu i helgen blev det en betydligt lugnare lörda, mys mys o mys  helga helgen<3.. filmhyrning på hemmakväll, tacomys på fredan, supergod middag av älsklingen på lörda, fika i hofors med brudarna, pizza på sönda, valbobesök med majsan, badhusbesök med hela familjen,  tapetsera klart på toan hann jag med å!=) perfekt helg helt enkelt!

Men nu längtar vi tills nästa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback