Ledig månda gör gott för hemmet!

Långhelgen börjar lida mot sitt slut känner jag.. trist! Imorrn tillbaks till jobbet igen, hoppas jag får en lika bra början som förra veckan slutade med, bara snälla (rätt) så glada samtal! Vi får se..

Idag har jag pysslat o donat här hemma, gjort lite adventsmys, känns riktigt bra! Idag känns det som en riktigt hem trots kartonger o skit som fortfarande står ivägen.. Toan är till och med  helt okey att besöka , tänk va lite ljus o blommor kan göra, men duschen e en annan sak, den håller vi på slå sönder! Så duschar gör vi hos mamsen o pappsen!

 Vintermys..(dock inte vårat fönster, men ni fattar!!)


                                               Mitt andra hem...

Ja visst hann vi med en sväng till Valbo igen jag o syrran .. men idag höll jag hårt i plånboken blev bara en förpackning mjölk och en julklapp som Isak ska ha med sig till skolan! Bra jobbat eller tråkigt??, ja jag vet inte! Nä nu ljuger jag ju, skittråkigt är det faktiskt, men klokt! Handlar nog lite för mycke just nu.. Torsda blir nästa shoppingdag, då äre tänkt lite julklappsshopping i gävle efter jobbet! Ett besök på Hedvigs trädgård ska vi göra å, hoppas på få se en glimt av Cornelia igen♥min fd katt för er som inte vet vem hon är. Alexisν♥(min fd katt nr2) hade gått bort för ett år sedan hon, sorgligt! De har bott där sedan 2007 varför kanske ni undrar, det går jag inte in på nu det gör mig bara arg o de vill vi inte!

Nu lär jag pysa, soffan(o filten såklart) väntar! tjing..
                        


1:a advent

Sitter i soffan framför tvn o väntar på lite skidor att titta på, fryser lite så jag har kurat in  mig i en mjuk filt idag. Det är kallt att bo i hus men mysigt.

                                             Älskar kolla skidor på tv på söndagar..


Igår var jag på tjejmiddag hos Marie Lennartsson, supertrevligt o supergo mat! Förrätt: ost, parmaskinka, salami, foccacia, nå gott svart grejs me konstigt namn mm.. Varmrätt: Rådjur och potatismos i ugn o sås. Efterrätt: Vit chokladmousse med hallon! Smaskens kan jag lova! Tack Marie! 

Mattias han var på 30 årsfest i kungsgårn det va Viken som fyllde. Full o go kom han hem på natten iaf utan hem nycklar såklart.. tur var det att han glömt dom hemma bara o inte tappat dom, då hade han fått skäll :D

Isak fick sova hos mormor och morfar han ♥

Ska snart iväg och hämta han för vi ska på stan, är ju 1 advent idag och skyltsöndag på stan! hoppas nån säljer knäck för det måste jag bara ha..

                                         Knäck+1:a advent=sant

Snön den fortsätter att ösa ner utanför fönstret, mysigt med snö men nu får de räcka tycker jag...

  Börjar likna snökaos ju..

                                                                                                              

                                                    Ha en mysig 1:a advent...

.. nu ska stakarna fram =)

Inte mycket till händelser på de här bloggen inte....

KUL blogg.. här händer fasen ingenting!

Äntligen flyttat iaf, 3 rum hyffsat klara .. men massor av kartonger möbler som står hullerombuller..Kanske kommer lite bilder när jag har tid! Just nu fullt upp! Övertid på jobbet o rust o sånt här hemma..

Tack för all hjälp me flytten till ni som var med o bärde(bar kanske de heter), skruvade o sånt!TACK♥

Nu ska jag fortsätta lite!!

KALLT att bo i hus kan jag lova...