Valborgsafton..

... och ikväll blir det grillning ute i stugan, alltid mysigt där speciellt nu när det är soligt dock inte såå varmt som jag hade önskat men det får duga med sol iaf!  Sen är det väl tänkt att kolla på lite kase om det finns nån.. Isak är redan ute i stugan me mommo och moffa, Jag och M åker in när vi slutar jobba åsså skulle syster och pejs dyka upp å! Få se om det blir nån övernattning.. beror på I:s humör!

Igår var det kick off med Coor och Sandvik.. Blev lite infomöte först vad FM gör och sen var det Coor:s tur det var väl intressant men blev ju lite långdraget, så maten sköts upp med en timma och då var man ju tokhungrig såklart , tur det var jäkla go mat iaf!!  Och så var det lite grupparbete under maten om hur vi ska förbättra samarbetet mellan Fm och Coor och hur jävla lätt är det å komma på nåt... vårat bästa förslag var en brakfest i kvartalet = ) Blev en tidig kväll iaf.. M♥ hämtade mig, snäll pojkvän jag har hihi!!: )

Titta på radhus igår å: ) men var ju tyvärr lite litet utifall man blir fler än tre nåndag;)  men vill ju bo där å ..hmm svårt det där! Får väl kika vidare..

Nu vill jag ha helg.. myshelg med min familj=)
 

Puss


Finbesök

precis när jag skulle till och börja skriva lite vad som hänt i veckan dyker Monika inrullandes på sin superpermo; P skitig dessutom haha...  trevligt med lite finbesök iaf tycker jag!! = ) Ny lägenhet hade hon köpt å!! Saknar henne här gör man ju såklart!!

Helgen har varit solig och härlig... Kalas var det i lördas å med smörgåstårta och presenter= ) Tack för alla fina presenter!!  Senare på kvällen var det dags för lite partaj åsså , började lite segt men artade sig och blev skojigt såklart sen blev det utgång på livingroom(gratis då för oss gamlingar) Tyvärr inga skandaler den här gången att skvallra om... fast jag vet ju inte vad som hände på efterfesten med australien... kanska finns lite gobitar där får luska med Suze och Linda .S ( som förövrigt prata med en trevlig kille under kvällen ) En annan var ju klok nog att åka hem efter krogen eller kanske min söta kille som är klok och tog hem mig... Linda(nr 2 min jobbarkompis då) var smart nog att åka hem hon å=)

På söndagen var man lite seg som vanligt men inte så farligt blev lite bakispizza och man var pigg igen=) Sen orka jag tom åka till dollar och rusta och inhandlade lite saker... Sen blev det njuta av lite sol på ballen som jag och Mattias städade i veckan och tro på fan att vi hittade en liten "balle" under allt skräp som jag samlat på mig.. SEnare gick vi på träningmatch Kurdiska-GestrikeHammarby... Skitmatch skulle jag villa påstå dessutom tog de inträde för en träningsmatch det är fan skandal!!  Tänker aldrig kolla på en till Kurdiskamatch iaf.. Hammarby blir jag ju tvungen att kolla på iaf om jag vill se min Kärlek spela då och det vill jag ju såklart♥

Idag ska jag o Isak och mamsen in till Valbo och kolla lite fotbollsdojjer åt min stora kille som ska börja på fotbollskola på måndag!!  Ska bli så roligt tycker jag iaf.. isak är väl inte direkt supertaggad men kanske blir hoppas jag= )



Nu ska jag snart pysa...

Hej så länge!!!

Nämen skojar du va skönt..

..att det är freda, sitter och väntar på att klockan ska slå hemgång... och vips så var klockan fem i fyra=)

Hej då trevlig helg

imon e det fest hos mig hihi och kalas på dagen =)

Ikväll grillning och mys med Mattias!!! ♥

Idag fyller jag år så...

..GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! till mig själv= )

Snart ska jag möta upp mina arbetskamrater för att äta en bit mat på mulligans för att fira min chef Anne som fyllt 40 nyss .. slår lite högre än mina 25;  D haha... nä då 33 har jag faktiskt blivit .. ja jag vet det är är svårt att tro men så är fallet= )  Iaf så firar jag min på lörda med fika på dan och lite fest på kvällen om nån e sugen..

♥Fick en födelsedagspresent av M idag iaf: Tågbiljetter till Sthlm .. men sen ville han inte berätta nå mer! Bara att det ska bli sjukt roligt såklart!! Inge nyfiken alls jag..Så jag får väl hålla mig tills det är dags och  jag antar att vi ska göra mer än åka tåg .. ; ) tror jag iaf...Längtar som fan!! hihihi

Sen har jag och den andra M lite planer å hihi det ska åsså bli jäkla skoj.. fan va bra vi kommer hat!!

nu måste jag fräscha upp mig lite kanske!!

Pusssss

lördag morron...

..och har precis lämnat gofisen till mormor och morfar han ska sova där inatt, för jag och M ska på 30 årsfest ikväll i sthlm , Mattias vän Kim som fyller.. Hoppas på en skojig kväll ju= )

Borde städa bort lite skit i min lägenhet nu när jag har lite tid över innan vi ska fara men så sitter jag här.. jaja snart så ska jag gö ett ryck hoppas jag iaf: )!!
 
Nä har fan inget att skriva idag så ja skiter it..

Puss och Trevlig helg på er...

Extra pussar till mina vänner ♥, känns som vi träffas för sällan..

Puss på dig å Mattias , älskar dig jag





Kryss..

kryssning 4 april med älsklingen = )

Vart tog alla vägen??

Var bästa kommentar Mattias fick av en tjej som satte sig bredvid oss på funclub... hon hade tidigare suttit där själv när vi var där och kom tillbaka och satte sig igen.. ingen hade då gått eller tillkommit var fortfarande bara jag och m som satt just där.. Mattias kontrar med att de kanske gick på toa.. haha kanske inte låter så kul men lite kul var det..

Iaf var vi på kryssning jag o Mattias♥ i lördas .. det var helt underbart roligt att åka med honom! Bussresan ner var tom mysig nu!! Blev nån öl på vägen ner sen var det en incident med en öl och solbrillor inblandat  men jag tänker inte berätta vad blondinbella gjorde men man kanske kan räkna ut det.= ) Sen blev det en bira i solen på en pubbåt, superhärligt väder! Sen var det påstigning på cinderella eller Håkanbåten haha.. ingen håkan jobba dock! Inte för jag ville det ..jo kanske för att M tycker han är såå störigt dryg!  Blev lite sol på däck en sväng.. sen ner i hytten och vila och mysa lite för att sen käka lite 3-rätters på FoodGarden.. tog först förrättsbordet med massor av goda förrätter att prova som jag aldrig skulle gjort om inte M varit med är ju som sagt liite kräsen=) gottt gott iaf... sedan blev det oxfile pepparstek för mig.. och oxfile nåt annat tog M ... Men sååå jäkla gott rekommender starkt Food Garden!  Trodde inte jag skulle orka nå dessert men det slank ner.. provade dessertbordet med ett antal olika goda desserter mums! Men oxfilen tog hem priset! Var nästan lika gott som när min egen kock lagar åt mig=) hihi..

Sen blev det puben med trubadurunderhållning och öl och drinkar= ) Nästa anhalt var funclub där vi mest stod och och kolla på roliga /konstiga människor drack mer öl och drinkar såklart å.. pussades en hel del å: ) Där stängde de ju 3 så vi fick gå vidare .. tänkte bli hytten men tog en avstickare till disko å för att dansa lite; ) körde bara spansk musik typ.. salsa=) Var ju spansk tema på resan ... Sen blev vi sugna på lite nattamat men det var inget som dög till fröken kräsen så det blev chips och nötter i hytten!  Sen var det tack och gonatt! Tack för kvällen älskling= )

Morgonen efter vaknade vi rätt tidigt runt nio(vissa med huvudvärk; P ) .. tittade ut i hopp om att solen skulle skina men det var bara moln .. så vi låg kvar o mös funka jäkla bra det å=)  Sen blev det uppfräschning och viking buffet vid 12.. hamna bredvid nå göteborgare, dom lär åka långt för såna här kryssningar dom.. fast de åkte tåg iaf! lite smidigare det och fortare!  Buffet var väl ingen hit som vanligt .. blev lite tacos för mig och lite köttbullar o kyckling! Inte värt pengarna direkt men jag blev mätt iaf... Sen handlande vi det sista i tax free och strosa lite... Sen var vi ju nästan framme på fast land där bussen hem väntade!  drygt men kom hem en timma tidigare än beräknat iaf= ) Slutsats av resan: Helt underbar resa med min älskling , god mat, mycket mys och prat! lite för lite dans kanske; )  goda drinkar( de flesta iaf) god öl och vilken blandning av folk på både gott och ont men så är det ju på kryssningar!! Tack för ännu en underbar resa älskling!!!

IDag hämtade jag min son efter en vecka hos sin Pappa...så härligt att ha han här igen! Typ en halvtimme vi varit hemma ringde det på dörren och vem var det jo mormor och morfar såklart =)  kunde ju inte låta bli att åka hälsa på sin favvo när han kommer hem!! Blev lite lek och film och mys idag bara .. nu sover han sött utan blöja dessutom = ) få se hur det går håller tummarna! blir det bakslag så är det ju så , bara fortsätta det var ju han som ville vara utan.. min stora kille!!  Veckan är fullspäckad redan iaf... längtar efter Mattias gör han å så blir väl lek med oss imon lite lekpark kanske , sen lek med Ida onsdag! Sen ska M och I ha killkväll på torsdag när mamma ska på myskväll hos majsan! fredag G-hammarby mat o sånt.. .. Bovik lördag.. till Pappa sin en kortis, kalas på Månda hos Anton.. Sen är det ju en ny vecka med nya äventyr!

Jobbar gör jag i veckan å =) kul det ju.. ska nog tävla lite imon va Ann??

Nu står en viss Robyn och skriker åt mig så lär väl mysa lite med henne innan M kommer hit= )

Puss

då var det freda igen = )

Tänkte bara säga trevlig helg... och säga att jag mår rätt ok idag! Tummen är bättre, nacken sådär bara  men jag är kär och galen så det överväger det mesta: )  Solen sken idag över Sandviken, det var härligt ..Jag o Sussie var på vårmarknad  på och alla verka såå underbart glada ..så jäkla härligt att det är vår!! Fast det kommer ju bakslag såklart men det tar vi inte nu utan njuter av stunden... Ska bli lika härligt väder imon å har vädergudarna lovat och så ska jag å älsklingen på kryssning kan det bli bättre?Nää eller joo jag kan vinna på lotto idag.. miljoner vill säga då tackar! 

Nu är det dags för sängen strax.. tänkte lägga mig och somna på spikmattan en sväng innan jag kryper ner med min härliga Mattias♥♥...

FÅr inte glömma gratta min bästa syster idag som fyller år.. hur många är väl rätt oväsentligt men kan säga att hon är 5 år äldre än mig och jag sluta fylla vid 25..så det kan  ni ju säkert räkna ut själva= )
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!(3 april då kan hunnit bli 4 vettu!!)Hoppas ni har det super..eller det vet jag ju ni har!!

Måste planera in en ny myskväll majsan snart!!= )



Gonatt på er!!   Saknar min son förresten ♥