mera sol..

..och värme denna vecka också!! synd att man jobbar eller jag är väl glad att jag jobbar egentligen men ändå man vill åsså vara ledig och bada och sånt med sonen när han e ledig ju.. men jag tjänar ju pengar nu! ett tag till iaf!!

Helgen var het! Blev en hel del bada hedåsen , högbo och bovik, men också Ockelbomarknaden hann vi med .. men det var inte så jäkla mysigt att gå där i värmen heller! Köpte en spikmatta så jag o syster slipper dela på den vi köpte förut så nu har jag min egen matta!! För struligt att ha varannan vecka ju! Petra kom och hälsa på en sväng i lördas å , det var roligt vi ses ju för sällan nu för tiden! hoppas det blir nå Camping i år då!! få se om det blir rättvik .. får ju inte ledigt då ju så måste bli på helgen istället! nåt ska vi väl kunna hitta på!
 Se hela bilden

Bio "Baksmällan" gick vi på i lördas.. så rolig! rekommenderas!! Före bion bjöds det på mat på olles .. min sista fajita pita i  gävle för Olearys ska läggas ner i Gävle tydligen fick jag höra .. hur fan ska jag få min fajita! Har ju visserligen min alldeles egna kock så kanske han kan fixa nå liknande =)♥

Idag blir det hem o hämta lite grejer och iväg till stugan igen. blir väl kanske lite bada idag å skulle jag tro!!

Pratada nyss med I i telefon han och mommo och moffa hade badat lite!! jag vill också vara där!

Nu e det lunchtime!

Se hela bilden

See U

Helg!!!

Igår var vi på kharma och käka lite mat och umgicks med järngänget från gamla växeln.. trevligt det saknade ju: ) blev några öl och tjatter=) .. sen mötte jag upp M på Mulligans men stanna bara en stund sen blev det hemgång och sova lite innan man skulle upp tidigt.. Skönt att gå halvdag idag och ta vara på solen lite tänkte jag..=)

Kanske Ockelbo ikväll inget bestämt .. vill ju se fotbollen å! Vi får se...

Nu kommer syster strax!! Lunch på golfrestaurangen väntar!!=)

Trevlig helg på er!!

Arbetslös ??: (

jahapp då är man snart helt jävla arbetslös då! Grattis Anneli..
Nån som har jobb åt mig tack?? Det här känns jätteroligt att man verkligen blir uppskattad och får igen när man ställer upp ... tack så mycket men nu behöver vi inte dig längre!!!

Iaf så blire grillning med älsklingen ikväll men först ska vi ut och jogga lite i trebo!! fast det har ju inte hänt än men planerna finns där iaf =) hungrig som få e jag redan så vet inte hur det ska gå!!

trevli onsdakväll på er!!

Bra ´Fotbollsmatch igår förresten heja sverige!!
 


o grattis till vinsten Ann; P

Sol sol och mera sol..

sol..verkar det bli till veckan.. känns som vi förtjänar det nu, efter en tokkall börja på sommarn! Nog fatt jag jobbar hela tiden men sol vill man ju ha vilket som!! Och helst ska ju helgerna vara soliga och varma! I helgen blir det en sväng till Ockelbo och kika på marknaden lite om vi orkar eller om det bara blir sol och slappa jag vet inte vi får se!! Linda vill jag åker till Sthlm men jag har varken råd eller lust , ska ju dit nästa helg!

..Nu har det varit midsommar å.. men firandet i bovik uteblev, fattar inte varför nå grannbråk eller nåt fjantigt tydligen men några grannar ordnade med stång och dans iaf och godis åt barnen=) så dom var nöjd iaf.. huvudsaken det ju!!

Kvällen fortsatte hos syster och pejs med fest och grill och kubb=) trevlig kväll blev det.. men den slutande lite konstigt men det löste sig till det bättre till slut!!



Lördagen var vädret mycket bättre .. tur det för vi cykla från mom till Hammarby!! Festen var kul och cyklingen gick bra , inge större skador! Bara Diana som fick litet skrubbsår, men det gick nog rätt bra ändå!! Sedan blev det parken och lite dans och mer öl.. skojsigt!! Sen sov jag och älsklingen i hans barndomshus och 90 säng hihi mysigt ju:)

Dagen efter var fin och solig.. låg och mös i trädgården i hammarby innan kalle skjutsa oss och hämta bilen hos majsan! Där var det nästan städat och klart.. var ju en del som där!! Sen blev det pizza och mys resten av kvällen i Storvik!!

Idag kommer kläderna.. åkte från Malmö 23.36 och sedan örebro sen gävle och nu på ingång till sandviken tjohooo äntligen...

Nu blire träning!!
 


kram

Midsommar snart..

blir tokig på dessa rökare som håller till här.. hur svårt kan det vara att inte stå där röklukten går rakt in fläksystemet och in här där vi sitter! De är härmed idiotförklarade av mig!!! Luktar fan apa och jag får världens huvudvärk fyy fan!!

Är iaf helg snart ska bli sjukt skönt måste jag säga!! Idag blir det mys i bovik och där fortsätter det med midsommarfirande  imon  där och senare blire fest hos syster o pejs=) Och på lörda fortsätter firandet hos Majsan i Mom där vi cyklar vidare på kvällen till Hammaryparken och dansar lite kanske!!  Blir nog roligt iaf! Synd bara att vädergudarna inte kan utlova sol och 25 grader varmt.. men man får välla va glad om det är uppehåll antar jag ...

Inte hade det kommit nå paket idag heller ..stor besvikelse ju..men väntar snällt till månda har ju inget annat val!

Igår var vi ut o käka med jobbet på kharma, blev en hamburgare för mig , den var rätt så god ..men åh kan inte blogga mat nu när jag är dödshungrig heller!! Iaf blev det en tidig kväll var ju bara meningen och träffas lite och prata och äta lite gott innan folk springer iväg på semester och det lyckades vi med ju.. förutom att Ann banga ( men förstår na, fast sen kom jag på att hon skulle vara ledig idag så då hade hon gott kunna följa med ju: P hehe nä då gumman!!

trevlig midsommar på er nu pyser jag!!=)))))



fass

men åhhhh inget funkar här

...

skitblogg

fotbollsskolsavslutning ...

.. med vattenkrig! hm undra hur länge min son står ut?? lite väl ruggigt väder för sånt idag men hoppas ändå han tycker det e lite roligt iaf! Som det har regnat den här helgen.. vi behöver sol nu kom igen sommarn!!

Tråkiga besked idag å så jag grät lite på jobbet.. är lite känslig jag kanske men blev ju ledsen ju!! Men vi ger väl inte upp för det antar jag finns flera tåg men kändes grymt tungt just nu för jag ville ju!!

Nu e det dags .. hej på ett stund..


ge mig helg!!!!

Helt jäkla otroligt att det är helg snart... orkar fan inte en minut till här! Riktigt dålig dag idag.. har tom slutat varit trevlig :(
Vill hem nuuu!! och börja mysfreda med sonen.. orkar inte ett skit idag!! Orkar inte blogga heller märkte jag nu..

hoppas alla har en bättre dag än vad jag har : )

men kläderna är shipped nu iaf, det är ju göörbra  ju!! =)

Mattias! kommer sakna dig ikväll som fan♥ behöver ju massor med kramar idag ju!

pusss

ps.o ann leder fan djur o natur å för fasen...djur

Mycke kalas!!

Idag ska man väl sätta i lite nålar i nacken igen .. om det nu är nån ide verkar ju bara bli sämre av det! Så får se hur jag gör idag!! Vill inte ha sån här huvudvärk o nackvärk som jag har sen jag börja med akupunkturen ju!Vill ju bli bättre inte sämre,,,

Skönt idag måste jag säga att fläktarna inte fungera .. är kanske den ända som som tycker det här, blir ju visserligen lite dålig luft här inne men såå jäkla skönt och slippa den där jävla äckliga röklukten som direkt kommer in genom fläktsystemet.. hur jävla svårt kan va att gå en bit ifrån eller gå runt huset (som sussie gjorde)för att vi ska slippa andas in skiten typ 20 ggr per dag eller mer när de hänger där och röker ... bläää vidrigt rent av!!  Men de flesta har väl börjat för det var såå gott : D .. haha ...

Igår var det kalas hos lill-emil som blivit stor 2 år fyllde han .. och så goda negerbollar(man får säga så menar ju inge illa med det inte) Mamma Linda hade bakat å mums var det!!: ) Och idag är det kalas igen. .. Stor-Emil fyller 7 år idag!! Så här såg tårtan ut typ!! Så det blir lite kalas och fika idag å!

Härlig fotbollsvinst i går å för Sverige 4-0 !! Så ska det se ut!! kanske har lite chans ändå till VM vi kan ju inte gö nå annat än hoppas och heja på !  Resten av kvällen visa sig bli bra den å; )

Ses imon!! Då kör vi med djur och natur Ann= )

Pussssss

jo..

..Här har det ringt på så jag har ont i halsen iaf.. men snart är jag hemma igen! Blev ju långdag för gobiten på dagis idag..trist men mormor bor ju uti bovik nu så hon kan ju int hämta tyvärr!! Men det ska nog gå bra med lite långdagar å... har ju semester han nästa vecka sen en vecka på dagis igen men sen semester i 5 veckor för gobiten.. skönt för han synd man själv inte får semester.. dock är man arbetslös två veckor mitt i sommarn så får passa på göra lite saker då istället! Synd å att Mattias inte har nå ledigt alls : (

Nu är det tight i våran tävling alltså.. Ann har tolv jag har elva.. hon fick nyss Uffe Lundell fan fan åsså! kom igen nu dåring då!!!!=


kramisar

Nu lär väl sommaren börja snart för f-n..

Solen skiner och vi går in i en ny härlig vecka(dock inte så mycket sommar trots det är juni).. rätt pigg idag ändå fast det är måndag å!! Idag kommer min älskling hem : ) och vi ska på fotbollskola idag å ska bli såå skoj!! Men jag slutar ju 20 i fem så jag blir lite sen men mamsen åker ju dit med han och syster kommer åsså o kollar=)

SverigeFotbollen gick åt skogen i lördas å men det var go mat och trevligt sällskap iaf så det var ju bra! Sen blev det en sväng till Helenes 40 årsfest...det skulle vart roligare om jag inte mådde dåligt och ont i nacken och huvudet så vi åkte hem rätt tidigt.. orkade liksom inte : (  sen sov vi rätt länge på söndan iaf=) det var skönt!!

Kollade hus i lördas gjorde vi å! : )himla fint och rätt så perfekt för oss faktiskt.. men priset är ju för högt såklart så det är ju synd men man vet aldrig!   Måste ju sälja min lägenhet å .. kanske blir svårt eller inte jag vet fan inte! Tyvärr köpte jag ju den dyrt så jag får nog inte tillbaka pengarna ens känns lite tråkigt det!!


Nu ska jag till sjukgymnasten strax och plågas för verkar inte riktigt bli nå bra med den där akupunkturen inte.. men lär väl sluta om det inte blir bättre antar jag!! hoppas han kan hjälpa på annat sätt då!


längtar tills jag får gå hem.. längtar efter Isak ju!! och Mattias såklart mina underbara killar♥♥

hej så länge!!


sovmorron ..

..var det ju tänkt man skulle ta men inte kunde jag sova inte! Men Mattias han snarkar vidare han♥ .. ja fattar inte varför inte jag kanju... så nu sitter jag iaf o skriver lite vi datan nu få se om jag börjar städa snart kanske måste ha fint till isak kommer hem på månda ju=)  

Igår spenderade jag syrran o annax en hel del pengar på forever 21.. hoppas vi får det nästa vecka sååå kul ju!! skulle vara roligare o shoppa där live istället men det blir ju lite dyrare då ju!=)
Se hela bilden

Ikväll är det vmkval då. skulle inte vara helt fel att vara där heller trots skitväder.. men med några öl i kistan och en sverigetröja så ordnar det sig!!  Blir att titta på mulligans istället det duger det å hoppas det blir go mat å!!

Undra hur det var på Springsteen i torsdas fredas då? synd man missa det ju...

kanske man skulle ta och jogga lite känner mig lite hurtig idag.. just nu iaf men det kan ju ändras fort visserligen!!

trevlig lörda på er! kram o pussss

helgen är nära..

ska bli himla skönt när man jobbat stenhårt i en vecka=) 

Helgen erbjuder mat och fotboll på mulligans på lördag!! Heja sverige.. kanske bio ikväll inte riktigt bestämt annars blir det film och mys med M..

.


fick gå hem nu sa Anita tjohoooooooooooo

hej hej


jahapp..

.. så var man nere i en svacka igen då när det känns helt jävla hopplöst att ställa upp som jag gör.. tur jag har tur i kärek♥


nacken..

Idag har jag ont i nacken som fan.. började med akupunktur i måndas och det kändes bara värre efteråt men lär ju ge det en chans och bli bättre efter nåra gånger kanske!! Skönt att veta att röntgen visa att jag hade en skada som låg där sen jag var 14 iaf troligen då.. nu har jag det på papper iaf!! Varesig det går att fixa eller inte men bra att få det bekräftat ju! Man är ju van att ha ont hela tiden å: (

Sitter just nu o tittar på ett lurigt väder , har nyss haglat lite men nu skiner solen igen är dock jäkligt kallt nu motför i helgen mera sånt soligt och utomlandsvärmeväder tack: ) Ska väl hem strax och få i mig lite mat innan det bär iväg till X:et (annax då rå såklart) och fika lite hon har ju fyllt år ! Sen kommer väl syrran och ska vi kika lite på att beställa från forever 21: ) hihi såå kul ..men blir ju rätt dyrt med alla tillägg och skit..men vad gör man inte för lite nya roliga kläder= )

Igår blev det pizza+mys(hihi) istorvik gott men inte så  bra för våran grej Ann eller hur?? men det löser sig nog; ) ändå två veckor kvar va!!
 

Nu är det dags !! hej på ett tag då!!



Hunnit blivit juni nu å

...Och livet rullar på som vanligt igen = )



kram på er