Gokväll..

Ligger i soffan med datan i famnen, rätt vanlig syn i våran soffa skulle jag vilja påstå.  Nyss kollat på 30 grader i februari, bra serie men lite tragisk oxå. Just nu ligger jag och småkollar på Karatefylla, rätt sjuk serie istället.

Idag har jag tapetserat hallen. Vet inte vad jag fick för ryck men kom på igår att jag skulle gört och så gjorde jag det=) Det blev nog rätt så bra också. M fixar målningen nu. Nu får vi fin hall till lördag också! jippi.. Det går framåt med rusten.  

Tränat har jag hunnit med å, Vattenstation med Petra o syrran, som vanligt på måndagar. Nu får man ju bada igen. Tattoon har ju läkt. Längtar dock till Nästa Tattoo redan. Har planer på att göra om den i svanken, inte rikigt nöjd med den. Men satan va ont det kommer gö. Blödde som en gris där sist. Den som vill vara fin får lida pin eller nåt!

Nu blire sova snart skulle jag tro mina ögon orkar inte mer... Avslutar lite med det som händer i helgen:

På lördag fyller Millie 1 år♥ jädrans alltså va tiden går fort. Då blire Kalas! 
Senare blire fest i kungsgården hos Johan och Isabell, Johan fyller 30! shit så gammalt. ; )
Millie sussar hos Farmor o Farfar hon.
På söndagen blev det visst bandyfinal på studenternas Saik vs Villa. Kul! BästaSyrran bjuder mig hon♥
Verkar som det blir en trevlig helg.
OBS glöm inte att flytta fram klockan på lördanatt. Det skulle jag glömt om det inte vore för mamsen som har koll på sånt där o ser till att jag gör det!: )

Nä nu loggar jag ut.. seeya!

Bättre idag!

                                


Idag är Millie bättre! Har inte tagit feber men känns inte som hon har det! Vi får väl ta det lugnt idag ändå o bara vara hemma.. kanske går till lekparken våran iaf så vi får lite friskluft!

Min halsont är bättre å, kittlar lite än men bättre iaf.

                                    

                                       ny tattoooooooooo<3

Sjuk igen??

Millie är sjukis igen nästan 40graders feber o rosslig! Stackars lillgumsan! Nu sover hon lite iaf! <3
Jag själv har lite ont i halsen igen å, vill INTE bli sjuk igen har ju precis börjat träna igen efter en veckas uppehåll! Och på freda ska vi  på Al Pitcher o skratta lite ju!Det får inte missas. Nä jag tacker nej till sjukdom igen jag så det så!

Förra veckan var det sportlov, veckan bestod av lite sjukdom, Skridskodisko med bästa killarna Johannes och Isak: ) Tacokväll med Johan och Neo! En tripp till Östersund och vi hälsade på min 92 åriga farmor<3 hon hade brutit armen stackarn! Hon såg rätt pigg ut ändå trots att det varit lite sjukhusbesök nu på sistone! Sedan hälsade vi på farbror Björn med familj en snabbis och träffade nya tillskottet Klara, 8 månader: )! Hann med en snabbvisit till Faster Reidun å: ) Avslutande dagen med Schlager o gotta på hotellet!=)

Vardag igen nudå.. Isak har åkt till pappsen sin, men kommer hem på freda igen JIPPI!

Och dagens stora grej: ny tattoooo!! hihi va roligt! supernöjd är jag iaf!

Nu vakna lillhjärtat!

Puss o kram

Tack till Åsa som tog hand om katterna i helgen förresten!!=)