Schlagersemi!

Idag är det Semi i Eurovisionsschlagern så det ska vi se!! HEJA Anna! vill se Sverige i final på lördag ju; )

                                      


 





Arbetsintervju igår.. gick väl bra kanske! men om det blir nå jobb vet jag inte! Hoppas iaf! Börjar som sagt bli drygt att va arbetslös både psykiskt och ekonomiskt!



Betalt räkningar idag.. alltid lika skoj! not .. ätit lunch, tränat, kollat vädret, hemnet, facebook mm..o nu bloggat lite å! dock inte sökt nå jobb idag..



oj nu titta visst lite sol fram genom fönstret å det gillar vi..hoppas junior haft bra på sin hemliga avslutningsresa idag trots lite kallt och halvdant väder.. Ikväll när han kommer hem från lekdagen så ska jag överraska med lite schlagermys, han gillar inte schlager visserligen men mys gillar han..



Nu dags för en promenad till bussen och möta upp syrran i gävle för lite shopping... såja!



längtar efter dig å M!♥Ses ikväll..



Här kommer en bild från gymmet:

                                    

Tisda fm!

Nyss kommit hem från en kortprommis efter lämnat I på dagis! Vinkat till Hoforsbilen trots majsan inte jobba men vad gör det=)

Igår köpte jag ny bikini! jippi va kul synd min kropp inte passar till den men jag jobbar på det.. inge träning dock idag heller ont i halsen än!

Idag ska jag dammsuga, söka nå jobb , åka till ica .. sen baka med I  efter dagis för vi väntar besök av Maarit, Johanna och lilla Maja idag=)

Ska nog börja med trippen till ica nu.. hej så länge!

                            
Nya bikinin, dock ska jag inte ha den på tröjan sen:D




Ont i halsen..

Vaknade idag med ont i halsen!! inte bra...  

                    
 Loppisen!!

helgens loppis gick inte så värst bra blev 800kr på två dagar! Missade 13 personer fatt jag stängde för tidigt attans.. bättre planering och reklam nästa sväng! Tack till dom som kom iaf: ) Det uppskattas vare sig man handlar eller inte:)

Fest i vallhov med kubb och lekar var kul avslutning på lördagen, synd det regna bara.. därför man har ont i halsen idag cyklade hem i regnet ju!!

                            Vinnarna!!

Sönda fortatte regnet att ösa ner men då gör det ju lixom inget, blev film och pizza och soffan hela dagen!! Skitfilm dock men ändå..

Idag skulle det tränas men avvaktar lite ett par dar... inte läge för sjukdom nu! Blir nog en tripp till återvinningen idag istället innan gobiten kommer hem! Sen ska vi tvätta fönster hos mormor sen in en sväng till valbo med sis: )
Solen skiner idag , dock jäkligt kallt...


                                                
 Marie in action på gymmet!!


LOPPIS

Idag har jag LOPPIS i Storvik!! kom dit då vettja!!=)


Soliga månda!

                                                                    

Grymt härligt månda idag! Solen har värmt som en het sommardag såå härligt! Mera såna dagar tackar!

Helgen bestod av mys med Jenny på fredan... vi solade(kräftröd blev jag då eftersom jag inte solat på ett tag då!) åt go mat , spaade lite och hade det mysigt!!

På lördag var det kalas åt M:s farfar uti i stugan i Hammarby, perfekt dag för kalas, för sommaren kom verkligen hit i lördas! Äntligen säger jag bara! Bara den håller i sig så!! Sen blev det grillning på vår nytrallade balkong: ) M hade gjort så fint så!!

                                   
 slutresultat kommer snart ...

Sönda gick i städningens tecken... garderober och klädlådor o källaren! Behöver ju grejor till Runstens loppis på fredag, lördag =)

Idag kom junior hem!! Varit ute nästan hela dagen vi ,promenerat med Å och S till vasaparken i det härliga vädret, kollat på fotbollsskola, sen lekte han lite med Sebbe innan maten. Sen bad och nattning.. lite gråt och gnäll blev det å! Anar att han vaknar i natt som ofta annars efter konflikter under dagen! gobiten min! Så jobbigt att vara hård på det man sagt när han blir så ledsen men det behövs!

Nu kollar jag lite på tv i sängen, hoppas junior somnat nu har inte hört nåt på ett tag så..

Nä nu e det godnatt snart...

för så här trött e jag nu=)


jahapp..

Månda igen då.. 

trevlig helg var det iaf! men nu är det månda och det suger...

Glatt inlägg va!? Bara varit en sån dag idag... längtar bort istället!



                

                 


...

Nu var det typ en vecka sen igen! Har väl fullt upp antar jag!

Sista april blev det Tacos i stugan sedan kubb och öl hos syster, riktigt trevligt! Hemma vid 3 tiden sådär lagomt full och go!

Dagen efter hämta vi I som sovit i Bovik och åkte till hammarby för lite mat med M:s familj! gott och trevligt! Sen blev det filmmys och godis till kvällen!

Sönda hälsade vi på lilla Maja! Maarit och Mats lilla bäbis, såå himla söt var hon!

Fixat pass har vi å eller M och I som inte hade giltiga då! hoppas bara man får resa nånstans nångång nurå!

Månda bjöds det på fika hos Sevve, hon fyllde ju år! Gratttis gumman!

Nu borde jag rycka mig ur stolen och zumba loss lite innan jag ska hämta I på dagis! Vet inte vad vi ska hitta på idag kanske blir badhuset eller lek med nån kompis, får se vad han vill! 


En bild på Eddie och Douglas: