Godmorgon

Lördamorron och jag har varit vaken en stund! M har åkt och jobbat o jag ligger kvar i sängen och glor lite på tv och bloggar! Tyvärr hade jag ett svagt ögonblick och ringde in till Ringoling, jävla skitprogram! Antar ni fatta att jag inte vann de där 15000 de lockade med!

Funderade på att börja träna igen idag men tänker nog skippa o börja lite lugnt med en cykeltur på träningscykeln det får räcka idag! Kommer igång nästa vecka!       

                                                                      


Grattis till Curlingdamerna till guldet, somnade i omgång 2 eller 3 och vaknade lagomt till omgång 11 då stod det 6 lika men Sverige tog hem guldet! Snyggt!

                                                               


Nä nu ska jag ner o hämta upp cykel igen, lika bra ha den uppe så den blir använd! Sen väntar brunch med syrran!! : ) Senare under kvällen blir det bio "Farsan" med Sevve o Henkan o Syrran o Pene o Mattias förstås sen tar vi en bit mat på nå bra ställe i Gävle! Ska bli roligt..

kraaam

Inge jobb heller..

Nä tyvärr fick jag inte jobbet! Varför vet jag inte.. gjorde bra intryck sa dom och de skulle behålla mina papper! Det är väl bra det men varför inte anställa mig nu!! ?? Nya tag nästa vecka då!

Fredakväll och jag sitter i soffan för mig själv, surfar runt kollar på Lets dance litegrann, OS hade inge intressant att erbjuda just nu (eller staffetten höll jag på att glömma) men också kanske kl 00.00 om jag e vaken, final i curling för damerna! Heja!!!

                                           
 vs 



                                                               Go Sverige!!
   


Idag har jag hunnit Varit på köpis två svängar , först med mor, far och min son! Blev lunch på Ikea! Tackar! De bjöd ju såklart mina snälla föräldrar! Isak fick 200 av morfar att köpa vad han ville, blev lego och bakugan(stavas kanske så) Han var jättenöjd! Mormor köpte jacka och tröja som han motvilligt prova! Blir visst Alltid dyrt att åka till valbo med oss ....


                                                  


Senare åkte jag in med syster! Fick ju inte gå i mina affärer när gobiten var med ju! Kom hem med en hel del faktiskt: ) men med lite mindre pengar i plånboken förstås!

                                        

Nu kommer älsklingen strax 
   
O nu börjar solsidan..= )





                                        






jaha snart freda igen..

det är väl skönt kan man tycka..om man jobbade! Eller tycker det iaf slipper sitta vid datorn och söka jobb några dagar ju!

Blir till och ta hand om varandra och bara mysa på freda känns som vi behöver det! Först blir det mystorsdatacos med Isak ikväll♥, han som beställde det idag eftersom han åker till pappa sin över helgen imorrn! Behöver en sån nu å!  

   Gå till full bildstorlek

Blev inga goda besked har man ju redan kunnat räkna ut tyvärr.. väntar på nästa besked den här veckan å! jobbesked istället hoppas verkligen jag får det nu trots det är i hofors!

Igår var vi och besökte Linda Ida och Emil, som alltid var det roligt! Den här gången bakade Linda muffins åt oss: ) gott var det såklart! Tiden rinner iväg så fort där men de hann leka och jag hann prata av mig och även  beställa lite oriflame grejer oxå=) dock till Mattias den här gången!!

Hemma väntade maten på bordet , vi har det bra vi!: ) Sen var det  Os dags igen , hann tom med en film som vi lånade hem av Linda!
Gå till full bildstorlek en Bra Annelifilm tycker jag, romantiskt komedi precis vad jag behövde! Grattis Sverige till Nästa guld! Staffettherrarna!!!    
     
                                                                         
Gå till full bildstorlek

Idag började dagen dock med en OS besvikelse! Tre kronor torskade mot Slovakien och därmed var OS slut för dom, trist som
f-n!         
                        
Gå till full bildstorlek

Nu ska jag ta en dusch, blev ju lite svettig efter promenixen jag tog nyss! Sen åka handla sen hämta Junior och hans kompis Hugo ska med hem och leka idag! Sen hämtar syster Isak en sväng ska till valbo tydligen! Sen så blire äntligen tacomystorsda : ) längtar efter mina killar just nu ♥, Allt blir tyngre när jag är ensam...


massor av kramar till er som vill ha!

sjukstuga igen..

vilar upp mig några till dar från bloggen å tror jag! Jag är dock bättre mycke bättre men nu är det annat istället hoppas på goda besked imorrn! 


                       



OS häromdagen med Hellner Olsson och Södergren fick tårarna att rinna alltså fy fan va underbart! Grattis till Guld och Brons i 30km skiathlon!! Bauer var inte nöjd haha jävla fjolla är väl bara åka förbi om du orkar istället!!OS fortsätter ikväll idag å, va fan ska man göra när os tar slut då???

gokväll så länge...


fortfarande trött..

Lörda och känner mig inte alls så pigg men konstigt nog sugen på att åka till valbo iaf, är väl uttråkad helt enkelt! Måste ut och handla iaf, har inte en (go)matbit i kylen just nu!

Igår var vi hem till G-H för Kristina(daniels(mattias brors) fru) fyllde 40! Kalle och Annelie bjöd på god mat som vanligt! Lånade med Isak dit å(som egentligen var hos Pappa sin då) för att han skulle få träffa Alexander lite, blir ju inte så ofta tyvärr! Blev en trevlig kväll trots jag inte mådde så bra!

Hann(nästan) hem tills Os skidorna började och få se Anna Haag ta silvermedaljen! Sååå skönt! 
  
                               
Gå till full bildstorlek

Idag har inte jag och Isak gjort så mycke knop inte! Lekt med smurfarna, spelat lite Mario Kart  och kollat Starzinger 5 ! Åkte nyss hem till Pappa sin igen! Skönt(men trist) så jag får vila lite när jag mår sådär bara! Tur han kommer på måndag igen, Då e jag pigg igen jag lovar!


                                            
Gå till full bildstorlekStarzinger!!

Ikväll e det Schlager som gäller igen och mera OS! =) Ha en trevlig lördag!



tröttis..

Igår fyllde Åsa år GRATTIS!! Var dit och fikade och provade lite nintende wii, precis när jag ska kasta mitt första kast så ringer telefonen, VAFAN utbrister jag kan ju inte ringa nu heller, men jag svarade och tur var väl det, berättar dock mer nästa vecka! = )

                        
Gå till full bildstorlek

Senare var jag hembjuden till Linda och hennes brorsa för lite Tacos, Mums va gott! Ann och Annika var där å! blev lite tjatter såklart och så kommer man in på jobbprat så är det som jag aldrig slutat OJ vad jag saknar dom! 


               
Gå till full bildstorlek

Sen var resten av kvällen tillägnad OS! Vilket inte slutade så jäkla bra igår dock! Tur bara att Anja står på bena och lever, fy fan sån krasch hon gjorde! Sprinten glömmer vi och lika damhockeyn(hade ju heller inga förväntningar att man skulle slå Kanada dock men 13-1 lixom lite väl va)  men hockeygrabbarna i natt gick det ju bra för! och likaså curlingen: ) Nu kör vi idag igen!!! Heja Sverige!!


          
Gå till full bildstorlek                  Gå till full bildstorlek

Fy fan allt känns bra idag, är rätt stolt över mig själv idag! Det får bära eller brista men det känns bra!

KRAAAM på er!

veckorna går..

Började tisdagen med ett träningspass med Åsa, det var skönt! Garanterad träningsvärk imorrn då vet man att vi kört på bra: )

                           


Schlagerhelgen/dagarna är över nu för Sandviken! Men det var roligt så länge det varade, så härligt när stan vaknar till liv! Jag har dock inte varit ute på så mycket men blev en sväng och kolla in tältet i torsdas me syster sen var vi ju på genrepet på lördagen, det var skoj kanske inte lika skoj som på riktiga men ändå! Senare på lördagen var det ju dags för Schlagertjejmiddag hos mig:) Den blev lyckad men en och annan överrasking; ) Alla tyckte maten var god, skönt det! Det blev:

Förrätt:  Schlagerröra på toast( kräftstjärtsröra )
Varmrätt: fläskfile med nå go sambalsåsgrejs och potatisklyftor
efterrätt: passionsfruktspannacotta med hallon


              


Blev faktiskt riktigt gott trots det var jag som lagade: D Vissa trodde det var Mattias som lagat men så var det ju inte, fick dock lite tips iaf: )

Söndagen gick i kärlekens tecken♥ var ju Alla ♥♥ dag ju: ) Jag och Mattias gick ut och åt på Church Street sen blev det bio "ValentinesDay" såklart! Lite smörfilm men den var bra tyckte jag! Blev en riktigt mysig kväll kan jag påstå! mera sånt: )   
 
                                     
 rosor jag fick av M: )    

 från syster min: )

Idag kommer Petra på besök, hon ska försöka spöa mig i bowling får se hur det blir med den saken! återkommer: )

Fredasmys..

..började på Seljansborg för att leka lite var 3 barn idag iaf: ) Sen lunch med mor,far, syster, Mattias och Isak på stan..      
                
                            Gå till full bildstorlek

Sen åkte jag och syster o Severin in till Gävle/Valbo och handlade lite grejer! Mycket till morgondagens tjejschlagermiddag= )

 Nu ska det städas och laga efterrätten klar sen kanske det blir soffan förhoppningsvis! I har hyrt film han, men den har han hunnit kolla redan men hinner väl med ett par ggr till,  blir inte mycke till fredasmys idag tror jag..brukar vanligtvis kolla film samtidigt som vi äter men planerna går inte som planerat idag så får väl bli som det blir... M skjutsar mor och far till stan nu! Sen lite kvällsmat kanske! Blir varma mackor idag och pannkaka till junior, ingen helglyx direkt men bra ändå = )

                Gå till full bildstorlek

Igår var vi, jag och Isak och hälsade på Maarit, Johanna och Jennifer! Vi fikade och lekte och planerade semester till sommaren ; ) Grabbarna får helt enkelt bara följa med dom ; D !! Och gu som jag längtar till sommaren!

Gå till full bildstorlek                                  Gå till full bildstorlek

Idag e första genrepet på Göransson Arenan! Så roligt att Sandviken vaknar till liv å!

                 
Gå till full bildstorlek Den här killen såg vi igår utanför princan, log gjorde han mot oss å, trevlig kändis kanske eller så trodde han vi gick förbi där för att kanske få en skymt av nån kändis : D så var det ju faktiskt inte ,  då hade jag väl för fasen inte gått förbi i mina teamsportia byxor och trasiga jacka och Mattias mössa heller!!= ) Rätt söt han men kort!!

Trevlig Schlagerhelg!!

Blog award

♥♥Fick en blogaward av min kära vän Ann häromdagen tänkte jag skulle ordna det man skulle göra detta innebär att jag ska berätta 7 saker om mig själv som ingen kanske visste innan och sedan skicka vidare till 7 andra bloggare! So here goes:

1. Har min sons namn tatuerad i svanken, önskar dock den var bättre och större!
2. Är rädd för att flyga numera, förut gillade jag det!

 
Gå till full bildstorlek
3. Tycker om småa saker, miniatyrer av allt möjligt!
4. Har en hemlis!
5. tycker om att strosa runt naken hemma!
6. Väger sjukt mycket 84 kg! 14 kilo för mycket! En del säger att det inte syns men e väl snälla bara! Dags att banta kanske!!
7. Gillar att klämma finnar/pormaskar =)       
                                                                
Gå till full bildstorlek

Skickar härmed vidare till Majsan, Monika, Sandra A, (dessa bloggare uppdater aldrig ), Ann(får en hon å trots hon gjort det redan) Emmalustig fan jag läser för dåligt med bloggar ju så får inte ihop 7 stycken ens!

Gå till full bildstorlekNyss ätit Mcdonken,onyttigt men ganska gott! Har ni missat att många lampor har bytt färg idag förresten, mysigt iaf rött grönt och blått lite överallt i stan och ljus uppskickades på hela himlen i kväll! Eju premiär för Fest i 4 dagar idag Melodifestivalen har kommit till stan! Härligt när denna stad livas upp lite!! Önskar jag kunde vara med jag å...

Soffan nästa! eller först natta sonen! Nu är det Nog med Clone wars ikväll för hans del: )

Natti Natti



Sjuka?

Blir nog inge radhus den här gången heller! Vi går inte högre.. men vi hittar nog nå annat till slut! Börjar planera lite rust och sånt här i lägenheten istället nu!

Igår var Åsa och Stina på snabbvisit, trevligt med sällskap när man bara sitter hemma och glor i taket! Fast verkar ju rätt farligt att hälsa på mig tydligen, fick höra att Åsa stod på alla fyra två gånger, först utanför Statoil och sen vid Monroes både hit och hem alltså! haha stackarn! Ta det försiktigt nästa gång hörru! =)

BusStina: )


Tränade med Marie L gjorde jag å, tyckte vi körde hårt jag men ingen träningsvärk idag inte...Idag blev det en liten promenad bara istället, träning imorrn igen!!! Hann med en sväng till Valbo med Mor oxå, min bortskämda son fick en Ben10 klocka och Rocko (en sån där man åker i pulkabacken med då ) men det är ju ändå alla hjärtans dag i helgen så det är ok! : )


         
Gå till full bildstorlek                                                           Gå till full bildstorlek

Fick oväntat hem min pojkvän nyss å, ♥ stackarn ligger nu nedbäddad.. febrig och ont i magen! Hoppas det är snabbt övergående, för jag vägrar få nåt! Har ju så mycket inplanerat de här dagarna! Isak ska leka i Storvik med Johanna i morrn och med August i Vallhov på fredag! Sen e det ju Schlager och tjejmiddag på lördag och Alla hjärtans dag på söndag! Inte riktigt läge att vara sjuka då heller! Så det blir vi inte heller jag lovar!



                                                
Gå till full bildstorlek


Ny härlig vecka!

Gå till full bildstorlekOch Solen skiner idag: ) Isak ligger och kollar film han , vi skulle varit på seljansborg idag egentligen men han ville inte! Dags att stänga av filmen och gå ut i solen iaf nu..

Igår var det simskolepremiär, gick riktigt bra han orka nästan va med hela tiden och han tyckte det var roligt! såå skönt han tycker om nåt!

                                            
Gå till full bildstorlek

Sökte ett jobb idag som jag redan sökt haha måste tro jag e knäpp där säkert men skitsamma! Blir galen snart utan jobb! Lagt bud idag å! pirrigt! Hoppas allt löser sig för oss nu!

Nu operation få med Isak ut= )


Schlagerlördag..

                                                         Gå till full bildstorlek


Idag börjar Schlagern!! Det blir PIZZA och GODIS med Severin och Isak ikväll♥= ) M e på fest , hockey och match , dock inte den ordningen men ändå! Hoppas de sköter sig iaf! kommer väl hem en fullis inatt antar jag; D

Gå till full bildstorlek

Har tränat idag oxå sen blev det badhuset med Mamma pappa syster och sonen min! Det var både härligt och roligt o jobbigt man e lite som ett slakt nu kan jag säga, trött som få! Men lite pizza på det här så! Då jäklar: )...


                                                       
Gå till full bildstorlek


Nu får Severin dyka upp så vi kan åka iväg och handla lite gott! Ha en mysig schlagerlörda, det tänker vi ha= )!!

Fredag!!

Och det betyder spadag med tjejerna!! Ska bli så skönt!

                                                  
Gå till full bildstorlek

Igår var det städdag men syns knappt, städade ur garderoben! oj va mycke kläder Anneli har!! Ska fortsätta städningen lite nu tänkte jag innan det blir lunch på stan före SPAAA ♥

Sen blir det Mysfreda med I och M♥! Isak sov hos Pappa sin igår, lekdag igår sen ville han sova över för Klara skulle det å, passade ypperligt för här såg ut som ett bombnedlslag: )

Trevlig helg!

Onsdagmorgon..

Godmorgon på er!

Nyss lämnat junior på dagis, tagit en promenad och fick se ett gäng galningar sopa bort snö på Göranssonska arenan, Tål inte taket lite snö eller vadå eller ser det inge bra ut när kändisarna kommer: D haha ja jag vet inte men såg rätt farligt ut. 

Gå till full bildstorlek
                               

Igår blev det en lekdag hos Fam Larsson! Ida, Elsa och Isak lekte bra ihop, lillemil fick vara med ibland iaf gobiten! Fikade gjorde vi å,  go nybakt sockerkaka som Linda gjort, hon e så duktig!
     
                                           
Gå till full bildstorlek

Hemma stod maten på bordet när jag och I kom hem! Tack älskling♥ sen blev bara lite ds spel innan det var dags att sova!

                          
Gå till full bildstorlek

Idag ska vi till Årsunda och hälsa på Anki och Emil, var ju längesen vi var dit ska bli skoj!  

Innan det ska jag ha dejt med Mattias, på en vardag:) hör inte till vanligheterna det inte ,härligt iaf! Men först hänga lite tvätt....


nya krafter..

jamendåså! Måndag igen allt som vanligt förutom att jag är totalt fullständigt utan jobb.. Besökte Af idag för ny handlingsplan, ser inte bra ut men planen är väl att jag ska försöka slänga ut massor av spontan ansökningar eller försöka skaffa praktik som kan leda till jobb!

                               
Gå till full bildstorlek jobbansökningar: )

Hämtade junior på dagis i dag, alltid lika underbart att träffa han när han varit borta trots att det bara var över helgen han var borta! Nu sussar han skönt i sin säng! Har blivit lite kaxigare nu märker vi, mycket hot försöker han med! " kommer inte du så tänker jag inte inte sova osv"  Bråkstaken min♥! Men det är väl övergående ..



Nu ska jag återvända till soffan en stund innan sängdags hoppas bara  man får sova inatt utan snarkningar ; P natti natti!