Sköna sönda!

Vaknade runt 9 i dag, inte direkt utvilad dårå! Var ju på fest hos Anna  och Oysten igår sen blev det Livingroom och Arvingarna, jäkligt besviken måste jag säga varför kan de inte köra lite
"kung i stan" och "sången till jennifer" osv nää men vi kör lite Tomas Ledin istället va braaa!! Så Ingen höjdar utekväll igår men det har ju sin förklaring kan jag säga.. Trevlig kväll med Quiz och så iaf hos Anna och Oysten: ) 

        
     luktar nostalgi( som tyvärr uteblev pga av dåliga låtval)

Tänker iaf försöka njuta av denna sköna sönda med att bara ligga och slappa i soffan, sova lite kanske, kolla Vm final i bandy och bara ha det najs! M e på match i storvik han, men jag orkar fan inte  åka dit att kolla! Passar på att slöa idag för imorrn är det full fart igen, då kommer gofisen hem!! : ) Förresten kan bli bio ikväll kom jag på, myser ner mig i soffan lite nu först...uscha imorrn e det dags för Arbetsförmedling besök! Nu är man officiellt helt jävla arbetslös! Men idag...


                     
biomyssöndag ♥ efter bandyfinalSverige-Ryssland

Sista dagen..

Vet inte riktigt vad jag ska säga så jag struntar i det!

Det som absolut måste nämnas är att jag Fick fina presenten av mina kära arbetskollegor, presentkort på Anna topp till tå! Tack ni är för goa!!♥ Fick också vackra blommor: ) 

                                   
                           

Idag blire bara till att mysa med Mattias för hela slanten, säger jag nu iaf väl hemma väntar nog städning och sånt ändå som jag känner jag måste ta tag i vi får se..inriktar mig på myskväll iaf: )

imorrn vankas ferre, inflyttningsfest hos Anna och øysten= )


                         
      Trevlig helg!! har en del att tänka på under helgen nu återkommer !!



2 dagar kvar...

Vaknade dödstrött idag! Pallrade mig upp väckte sonen som oxå hellre hade legat kvar i sängen men vi var ju tvungna helt enkelt, har ju faktiskt 2 dagar kvar att jobba! Isak var lite kinkig idag och gnällde som en tok att jag glömt hans väska osv. slog mig tom! Bråkstakern! Men vi kom i tid iaf: )

Väl på jobbet så känns det inge bättre idag heller vill bara att det tar slut nu! Men kommer sakna mina kära arbetskamrater såå mycket!

                             


Kollade Radhus med M igår, det gick väl bra tror jag men vi vill inte betala det de begär så det blir väl inget  vi får se! Får diskutera lite mera först å kanske! Men det verkar ju bra!

 sånt här fast rött!

Idag ska vi hem till Emil och leka lite, och så ska jag och Anna passa på att smita iväg och shoppa inflyttpresent till X:et och Oysten som har fest på lördag: ) 

                                                                 


Längtar till mysfredag nu! Då jäklar blire massa godsaker och god mat har jag bestämt nu Mattias bara så du vet
; D   Det är jag värd! Synd bara Isak är borta i helgen: (

Nu e det lunch snart: ) Pappsens Tjockpannkaka e inte dum den! men inge fläsk och sånt dänt i den inte blää.. bara vanlig och go!!: )


3 dagar kvar...

Inge positivt inlägg direkt men vänder nog snart... Börjar på ny kula på månda tänkte jag!! Har så mycket annat positivt i mitt liv ju nu som jag får tänka på istället♥ Det andra får fasen lösa sig ändå..

Kollade hus igår, men var nog inte tillräckligt intressant, kolla nytt idag! hoppas det går bättre: )

Sitter och tittar ut genom fönstret nu och inväntar ovädret, börjar snöa lite lätt nu! brrr vill inte ha nå oväder..isåfall vill jag ligga hemma och mysa med familjen dårå inte sitta här och behöva gå ut i skiten ...

                                  


Trött jag är orkar inte mera blogga nu.. hörde precis det skulle bli smörgåstårta här på freda! Gott kanske beror på hur man ser det!!

Ha en bra dag!!



Sista veckan..

Måndag och jag vet inte om jag vill att veckan ska gå fort eller sakta! Känns piss att sluta iaf, fast konstigt nog känns det inte som jag kommer sluta har väl inte gått in i skallen än, kanske lika bra det!!

Helgen var jag och Linda och överraskade Ann med ett Besök uti i skogen!! Det blev bastu och babbel med ost och kex! såå mysigt! Sedan bjöd Stefan på lite käk, Fläskfile och potatisgratäng MUMS va gott det var! Sedan babblades det till sena kvällen! Vaknade utvilad runt 9, då blev det frukost med allihopa tom katterna var med:) Charlie 22 var min favorit: )

Sen bar det iväg hem för jag skulle ju börja  flyttstädningen som jag tagit åt mig så i helgen har jag städat , städat och städat!! Fick tjälp av kära syster med toaletterna dock e jag  inte riktigt klar men snart så! Hann med lite mysa med kärleken ändå iaf, fick också lite goa varmamackor levererade av han under söndagen Tack älskling♥

                  
 

på kvällen beställde vi pizza!!                          


Men nu blire ordentlig mat ett tag , Isak kommer hem idag! äntligen!!

kram så länge...

Freeedag!

Så skönt med freda måste jag säga, alltid skönt med helg när man jobbar men snart e det slut på det å då kommer man inte veta om det är helg eller vardag längre! Uscha jag vill inte sluta jobba... men vem vet de kanske försöker hitta en lösning att ha mig kvar!! haha tror du på det?? inte jag! Inte ett jävla dugg!

Zumba i tisdags var ju skitaroligt, mycket tack vara Elvis, instruktören då helt underbar "cmon sexy girls" bra musik att skaka fläsket till å , älskar salsa! Tyvärr har jag inte råd att fortsätta, lite för dyrt för en arbetslös mamma! Egentligen för dyrt överhuvudtaget faktiskt! Ska väl kanske köpa cdn och köra lite hemma!!: )

Tränade på gymmet igår för mig själv och jag kan säga jag e inte en av dom som tycker det är kul att träna själv som många andra tycker! Jag vill prata med nån ibland.. men som sagt man får ju allt gjort mycket fortare! kanske om jag hade en egen mp3 i öronen med min egen musik så skulle det nog vara roligare!!

Efter gymmet tog jag och syrran en sväng in till valbo, jag köpte nya träningskläder!! Mycket fokus på träning nu för tiden: ) 2 blockljus och en founation blev det oxå för den delen

                                      !
                      




Sen blev det soffan för hela slanten med kärleken♥

Idag blire mys och bastufreda: D

Trevlig Helg på er!!


Zumbatime..

Idag ska jag och Severin gå på zumbafitness och skaka lite fläsk: )  Ska bli sjukt kul , hoppas jag iaf.. får  nog återkomma om det imorrn eller nåt!


                                   



Sönda..

och isak har åkt till Pappa sin! Ska försöka njuta av att va barnledig då, med träning och städning och sånt!

Igår var vi i Storvik och hälsade på Maarit och Mats och Johanna och Jennifer, blev lite pulkaåkning(som slutade med en rejäl vurpa för Isak stackarn oj så ha grät) Sen blev det fika och lek hemma hos M och M då hade grinandet gått över iaf!!Kollade hockey, robinson och åt pizza!! Mysigt och trevligt!! Kul att I och J leker bra ihop!!
                              
                      
Blev inte så mycke sömn dock inatt för fröken Runsten för junior grät nästan hysteriskt ett tag och hade så ont i benen.. men däremot sov han till halv elva det var skönt!!

Idag träffade jag Jessica på Jernvallen för det var ju tidningcupen, kollade några matcher och pratade lite skit, vi ses alldeles för sällan tycker jag måste bli ändring på det! 
  
                                                                             

Hemma väntade färdiglagad middag av kärleken! Jag har det bra jag= ) I åt bra idag å! Sen kom J och hämtade sonen och det kändes tomt genast i vår lilla lägenhet ..

Nä nu skriker soffan efter mig hör jag: )

jobb igen nästa vecka, bara två veckor nu..


Snart helg iaf!!

Torsdag och inget känns nå bättre idag alls förutom att det snart är helg! Tycker allt har gått så jävla dåligt till med tabbar hit och dit! dessutom fattar jag ingenting.. Ringer de inte mig om det dyker upp nå nytt sen..då vet jag inte vad!! Har dock mina aningar..

Nä lär nog börja tänka lite positivt som Helene på posten sa " tänk vilken chans du har nu då och göra det du verkligen vill" men hur gör man då när man inte har nån aning vad man vill?? hmm det ordnar sig som man brukar säga!

Nu är det dags att hämta min lilla prick:) alltså Isak då såklart som e alldeles prickig av vattkoppor! Gobiten.. Han har fått varit hos mor och far nu när jag jobba! känns lite som jag överger han nu men måste ju jobba
 trots man inte har nån större lust när jag vet att jag inte får ett skit tillbaka fy fan alltså va trist men men vad gör man..

Skönt med freda imorrn iaf.. Då blir det äntligen mysfreda med mina underbara killar♥ lite tacos vill nog I ha och det ska han få såklart!

Måste bara berätta vilken underbar son jag har.. berättade för han varför jag var så ledsen och sa att jag inte fick jobbet som jag ville ha och att då får man mindre pengar och så kankse vi lär vänta lite med hus och sånt! Då sa han " men mamma vi kan ta pengar ur min plånbok ju  " Då fick jag tårar i ögonen.. Älskar dig Isak!!

Nu är det dags hej svejs.....




SKITDAG!!!

Helvetesjävlaskit dag! arg ledsen och fruktansvärt besviken! mer behöver jag inte säga om den här dagen...

Träning idag igen..

Alldeles strax dags för träning med brudarna=) idag igen!! Blev ju en sväng igår, det var tungt men det blir väl lättare och lättare bara man kommer igång! för nu jäklar...


90 år!

Förra veckan blev det inge jobba alls men kände sig inte ledig ändå som vanligt..

. Storsjöodjuret Tog en bild på storsjöodjuret i helgen; )

Helgen började då med en resa till Jämtland och Östersund, drygt att åka bil men det gick bra! Isak spelade Nintendo trots att han hela tiden sa " jag hatar det här spelet " ett antal ggr: )

Fredagen blev det bara att checka in och sen ut och äta lite(pizza igen) sen blev det mys på hotellrummet för att sedan somna och invänta scandicfrulle! Isak åt 2 skorpor och melon han, ingen storätare direkt! jag och M åt desto mer! På tal om att äta så har jag gått upp i vikt så idag startar jag mitt nya liv, med träning och vv cdn igen då, hoppas på bättre lycka den här gången. har ju lyckats en gång med -16 kilo! Målet är -10 nu iaf!



Lördagen var det dags för fest då.. spenderande först dagen i Östersundcentrum, himla mysigt där faktiskt! Blev ett par nya täckisar och ett par tights till kvällen i ära!  Senare efter lite "göra sig fin grejer" sen så styrde vi kosan mot Ås där lokalen var som vi skulle fira födelsedagsbarnet i.. Farmor var det som fyllde! 90år ung blev hon grattis! Det bjöds på mat( dock inte mat i min smak ) och underhållning i form av systers och min favvoinstrument fiol haha! Ingen stor favorit av det men de är jäkligt dukiga på det iaf! Speciellt Irja.. själv e man ju helt omusikaliskt! Kvällen slutade tidigt men var roligt att träffa lite släktingar händer ju inte så ofta!




Söndagen blev det frulle sen bilfärd mot Sandviken och hem! Våran gps hade fått fnatt så vi var på väg att åka fel ett par ggr! Nära döden var vi kanske å nån idiot som kom över på våran sida av vägen uscha då gick pulsen upp snabbt kan jag säga!

Väl hemma upptäckte vi en hel del nya prickar på isaks mage, trodde först det var moluskerna som spridit sig men visade sig att det var vattkoppor såklart! Stackarn men skönt att han fick det nu när han e liten, jag däremot var 15 och de e inte de roligaste.. hoppas det blir lindrigt för han! Önskar jag kunde vara hemma och ta hand om gobiten men måste ju jobba när jag får! : (

                                                                         


Just nu sover I , väldigt trött och utmattad idag! M e och tränar och jag sitter nyduschad och skriver lite och småkollar på tvn. Tränat med tjejerna idag , nu jäklar måste jag komma igång!! beach 2010 närmar sig ju!!=)


                                    
 slank och smal till sommar och beachen kanske?


kram och natti!


Väntar..

Idag e det inte lika kallt men blåser så in i helvete istället brrr..!

Petra har varit här idag, fick prata av oss lite , spela lite mario och så hann vi med in till valbo och spendera 290 kr var! Blev ett par härliga mjukisbrallor: ) Nu e jag hemma igen och väntar på att M ska komma hem och I för den delen, han har lekdag hos pappa sin idag så det dröjer lite! Borde sätta igång och städa eller nåt nu jag men ska nog slå på tvn och kolla skidskytte istället! Borde träna oxå men orkar inte.. jag bara väntar, väntar på att nåt ska hända.. Mår inte så bra just nu! Funderar och undrar vad jag gjort för fel men kan inte komma på nåt! Jag har ju inte gjort nå fel alls! förtjänar inte att må så här! TACK så jävla mycket Man får tydligen ingenting tillbaka längre hur mycket man än kämpar...  

Nog om det eller har egentligen ingenting att säga mer just nu.. längtar till sommaren nu! borde ha vänt då tycker man!

Hoppas ni har bättre dag än jag!

kram

Svinkallt..

Kylan ligger på över Sandviken och Mästargatan nu stannar vi nog inne resten av kvällen!! Har hunnit med Badhuset med M och I idag sedan blev det bio för mig och I!! " Alvin och Gänget 2" Den var bra, britney ellinore och sen minns jag inte den sista tjejen som tillkommit! Isak titta på mig och fnissa lite varje gång de gick upp på scen och dansa och sjöng, hihi gobiten min! M åkte och inhandla lite grejs till middagen vi skulle bjuda mamma och pappa på! Detta var kvällens meny:

Förrätt: Svampsoppa och sweet chili bröd

Varmrätt: Oxfile, bakpotatis och stekta grönsaker med vitlök och timjansås

Efterrätt: Smördegsbakta äpplen med vaniljsås

Ja och det var såå gott som det lät!! Tack älskling!

I Förrgår var vi(jag och isak) i pulkabacken med Emil Anna och Mattias grilla korv och åkte pulka(vissa vurpade mer än andra) mysigt iaf!


Igår var vi till Fam Larsson och lekte lite, fikade(goa bullar hade linda bakat) Bilen min ville dock inte starta när vi skulle åka dit, lite för kallt för lilla blixten! Så blev till att låna föräldrarnas bil! =)

Nyår har ju varit å , kanske skulle berätta lite vad vi hade för oss! Vi hade knytkalas hos syster och pejsen! Sevve och Henkan stod för förrätten: Mörkt bröd med kesoröra och luftorkad skinka! Mums de va gött Jag och Mattias lite kött och sås: fläskfile och thaisås, Oysten och Anna oxå kött och sås: Baconinlindad fläskfile och pepparsås! Såå gott det å! Sussie och Åsa stod för efterrätten: Gino(om jag minns rätt) varm fruktsallad toppad med vitchoklad och serverades med glass! såå goottt!  Anette och Pejs gjorde gratäng sallad och bröd! såå gottt.. man kan säga maten var en succe likaså alla quizar som vi hann med! Sevve tog hem segern Grattis!  Kvällen slutade runt halv sex på morronen!! Lyckad och supertrevlig nyårsafton!
jag och sevve onyktra!


Korta drag om vad som hänt detta år!! Idag är det 6 januari vilket betyder 16 månader hihi♥

nu blire soffan med älsklingen resten av kvällen, isak kollar bionicle men måste nog strax sova, dagis igen imorrn ju sen e det freda då bär det av till Jämtland , Farmor fyller 90!!!!

kram


2010

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR!!