2011 börjar ta slut..

Det har varit ett bra år tycker jag! Det bästa var ju såklart när Millie föddes<3 för typ 9 månader sen nu.. Gått tokfort alltså!

Ja och så har hon ju även hunnit med och firat sin första jul härhemma å! Tur det var vår tur att ha Isak på Julafton så alla var här tillsammans<3 Vi var hemma hos oss! Mattias lagade maten(ivårat nya kök dessutom) som var supergod trots att jag inte gillar julmaten! Bra sådär han min kock<3  Sen hade vi lite knytis å så de andra bidrog också! Tomten kom i år oxå! Samma gamle tomte.. lika bra som vanligt! Isak har dock klurat ut vem det är bakom masken redan förra julen: D Tack tomten, vi ses nästa år va?! 
 
                                                    

 Julklappar fanns det gott om under granen trots att vi inte skulle handla till de vuxna utan bara till barnen! Förutom en som vi lottade ut! Stig verkade nöjd med sina från mig iaf=) Millie, Isak och Dexter fick ju hur mycke klappar som helst! Tack allihopa<3<3<3

                  


Ikväll sitter jag i soffan o smaskar Brie Ost(13,90 varianten =) och kex! Gott sörru! Isak kollar på film i sitt rum och Millie sussar, M e på pokerkväll! Känns nästan som lördag varje kväll nu när man e ledig o jul o nyår! Skönt men inte så värst bra för min kropp! Antar det kommer märkas på vågen.. Snart så äre dock slut med dessa lördagar och dags att införskaffa sig träningkort på Badhuset, då ska kilona rasa!! hoppas jag iaf=) minst 5 kg men helst 10 kg lättare till sommaren är mitt mål! Det klarar jag bara jag vill!!!

Jäklar nu blire miljonbingo!!! Paus.. håll tummarna förresten..

                                                .


SKIT!! ingen vinst den här gången heller...

Jahapp de var dädet.. Ingen mer bingolotto i år, vinner ju aldrig nånsin på det där! Har dock bara spelat 2ggr i år men de räcker! Finns annat mycke roligare att lägga pengarna på : D som bloodsuckers kanske.. Vinner kanske inte där heller men kul iaf..

Hellskotta, nån jäkel vann 1,3 miljoner att välja på massa vinster 5883 vann jag hade 5825, hann känna lite nervositet där men sedan bara besvikelse...

Imorrn väntar hockey o mat och lite bärs med Maarit och Mats o ett gäng andra.. Skitaskojsigt!                         

                                       

 Sen blire nyår då, första nyår med inget planerat.. förra året var ju nyktert men ändå något planerat! I år blir vi nog bara hemma, skönt faktiskt!      

                                                

OBS! Glöm inte att Kolla på Voice som startar den  4 Januari! Min kusin ska va med! =) Superkul! Lycka till Bengan!! Vi Runstenar härnere hejar på dig!!  

Gokväll på er.. Och just ja...

GOTT NYTT ÅR!! 2012 Blir jäkligt bra va! Det lovar jag! =)


Typ en vecka till Julafton..

..och knappt några julklappar inhandlade, har nog aldrig varit i så sista minuten förr. Ska dock inte handla åt dom vuxna iår utan kör bara julklappar till barnen<3, förutom till syrran då och Sevve och AnnaN och kanske nåt till Mattias eller så köper vi nåt gemensamt sen..

 Sen nytt för i år är en julklapp till en vuxen som vi lottar fram=) kul ide! Jag fick iaf Stig, penes pappa! Har köpt 2 saker men ska ju vara för 250kr och jag är uppe i 75 kr nu.. Det får bli många små klappar kanske!

Känner dock väldigt lite julstämning tyvärr, ingen riktig ordning hemma här likaså julpynten är det sisådär med, vi håller ju på och rustar så det är stökigt för det mesta men det kommer bli fint det vet jag! Ingen gran än heller ingen utebelysning..

 kanske en rosa iår?? näää får bli den vackra svarta som vanligt!

Isak tjatar om granen men måste bli lite ordning först! Han längtar som bara den till jul han, han känner julstämning så det är ju huvudsaken..

Har en legokalender och en chokladkalender och en hemmagjord kalender ala morsan och moster! Han får ju paket varje dag.. Är mest godis i paketen men ibland så kommer det nå större som idag var det bio och mat med mamma så vi tittade på Happy Feet 2 och smaskade i oss mat från gyllene måsen=) Han fick även Bilar 2 filmen i första lucken, några fina julgranskulor, bilar och snart smurf och en lego film.. =) Bortskämd? jo tyvärr.. dock önskar jag honom så mycket mer om jag bara hade råd. Men blir ledsen när han inte uppskattar det man gör ibland.. tyvärr äre väl mycke mitt fel.. Jag vill ju ge han allt! Men ger han det jag kan och det kostar ju det å men det förstår han nog inte..
  

          

Förra veckan var vi(jag sevve och syrran) på lite partaj: Julgalan på göransson arena! Grymt bra show, Brolle var helt klart bäst! hade skitroligt å! Maten var ju såklart julbord vilket alla som känner mig vet att det inte är en favorit men några köttbullar slank ner iaf=) Sen blev det en promenad hem i halkan, tur man inte ramla!



Rustar gör vi som sagt, samtidigt som jag sitter och bloggar så kaklar M köket, ser riktigt fint ut! Vi har rivit ner de gamla och skruvat och satt upp nytt, börjar likna ett kök nu! Så härligt med nytt kök! Spytt mycke galla över det gamla vidriga köket, var nog en av de fulaste och risigaste kök jag sett

Dag 4 tror jag!



 Hoppas allt är klart till Jul med allt menar jag småfix å som målning och tapeter och socklar och knoppar! M är duktig och jobbar på kvällen han, jag blir så jäkla trött o sitter och slöar vid datorn istället jag=) Ska dock ta tag i tapetseringen i morrn eller sönda..

Imorrn ska jag oxå ta en tripp till mom och hälsa på bästa Majsan, hon fyller år! 25 tror jag det var.. ja hon e väl lika gammal som jag så jo 25 måste det ju vara!! ; D

Sedan väntar lite partaj igen. Först en förstänkare hemma hos Annax och Oystein, trevligt! Sedan trallar vi ner till folkan där det väntas julshow med Tuckers!  Skojsigt! Hoppas att jag tar det lugnt för på sönda ska vi på julmys i storvik!

Tiden går Millie fyller 9 månader på julafton!

 Isak fotar en förvånad Millie!=)

Våran gobit!

GOD JUL O GOTT NYTT ÅR om vi inte ses och hörs före!!

 Natti natti strax..