buhu...

hade som vanligt skrivit en lång blogg om allt som händer här och hur ledsamt det är att vi ska sluta : ( kanske lika bra det var kanske lite mycket information.... 

Har iaf varit skitroligt att jobba här och kommer sakna er sååå mycket!! 

Monica har fått jobb lär jag nämna å  innan jag loggar ut GRATTIS!!!

Nu ska jag gå hem!!

Ikväll får jag mysa med min kärlek iaf= ))) är så glad att jag har dig
!!♥♥

näst sista...

..dagen då! För mig känns det inte så mycket har nog inte fatta än riktigt.. men det är ju inte lika för mig som för de andra som jobbat görlänge som Nisse , A-M och Sussie tex och alla väktarna å för den delen. Fy fasen vad tråkigt det blir att komma in på Sandvik nu , stannar ju alltid och pratar med dom.... men är ju slut med det nu! Tråkigt som fan måste jag säga !!!

Igår var det mys och pizza kväll med Majsan , Molly och mig, trevligt och gott = )var ju veronapizza såklart ...  men molly fick bara smaka två kanter hon går ju på diet gogumsan ju.. men hon får ju vara med iaf , det är hon nog rätt nöjd med skulle jag tro! Molly är en hund för dom som inte vet= )  Sen kom Mattias eller Lill P för vissa = ) och ville spela Monopol  på ps3 men jag orka inte .. men Marie och Lill P spelar nog än dom haha...

Idag har jag och Suze lunchat på mässen .. blev lite choritzogryta! rätt gott faktiskt.. snällt att hon följde med iaf för jag hade ju ingen matlåda idag men det hade hon men hon sparde den tills imon istället! = ) men nån Madde syndes tyvärr inte till , tänkte jag skulle passa på och fråga om de spårlöst försvunna luckorna...??

Nu orkar jag inte skriva mer idag .. ska försöka förstå när Monica med C försöker skoja med mig = ) fattade ju inget tidigare haha får se om man orkar blogga nå alls sista dagen imon..

längtar tills nio tiden ikväll jag iaf!! : )
  ♥

tisdag..

.. och inte hade vi fått nån post idag heller , hade ju räknat med att läsa annonsbladet på fikat men nej så blev det ju inte! De har nog kanske gett upp på posten ,har ju haft lite samtal idag ang. intern posten faktiskt hm kanske kan vara nå sånt..

Idag var Monika Med K på anställningsintervju och det hade gått bra!!!: ) så hon bjöd på lite tårta, vi kan ju behöva lite uppmuntran här nu ju!! Tack vännen.. håller tummarna att du får jobbet å!!: )

Frågan är om det blir någon veronapizza idag gumman?? får inge svar ju: ( du var ju lite sjukis så... precis nu skicka du mess och det blir verona tjohoo!! gott : ) ses snart vännen!!

Nu ska söka några jobb idag igen!

Puss och Hej på er
!!

ny vecka var det ja..

..och sista veckan på växeln! va fan ska man hitta på ?? nån som har ett jobb åt mig kanske???= )))
Har slängt in två ansökningar idag iaf.. är väl en sådär 4000 st som sökt  nu antar jag var ju 3000 förra veckan haha så min chanser borde ju vara rätt stora: D eller vad tror ni??

Helgen blev lite party hemma på backen.. ett gäng tjejer och singstar= ) skojigt var det.. sen bar det iväg till livingroom för hälften och resten sprang iväg till tonys (krister frid var ju där) Jag och sandra fick iaf visa leg för att bevisa man var över 30 alltid lika skönt att dom tror man är yngre: ) dock hade jag inge leg med mig, men vi övertalade dom ... och Sandra är ju bara 27 hon förresten men har ju tydligen vipkort då= ) krogråttan ; P haha.. Sedan var det ju den här väskincidenten.. Sandra igen då fick för sig att väskan var borta med mobil kort och allt , vi ringde till den o hade oss och skulle spärra kort o sånt! Hon fick tjata sig till ytterkläderna .. när hon väl fått ut dom skulle jag klia mig på ryggen typ och vad står bakom mig på min stol om inte sandras försvunna väska!! haha hur fan kunde vi missa den??titta vi oss omkring överhuvudtaget och vi ringde ju tom men hörde tydligen inte ett skit ändå!! Big ass blev mitt smeknamn då å! Tack för den Hågge: )  Fick reda på sen att det var sandra som hade spillt ut en öl och flyttat väskan till stolen!! och sen kom jag och satte mig... men man borde kanske letat lite mer haha! Tur den kom till rätta iaf = )

nu vill jag fika lite! : )

sugen och basta är jag å är så frussen brr .. hoppas min gulliga kille låter mig låna den kanske ikväll=
)

nu kom monkan tillbaka !

men glömde nästan nämna att jag fått en ny mössa idag hihi A-M hade stickat den åt mig och jättefin blev den Tack så mycket gumman!!! = )

jaaa..

..det är fredag!! Och jag har nyss fikat lite god macka som Monika hade inhandlat på stan: ) smaskens!!!
Nu är det bara 4 dagar kvar på växeln och va fan ska jag hitta på har liksom ingen plan, väntar bara på att halka på nåt bananskal nånstans men det verkar liksom inte hända... men det löser sig väl= )

Det är iaf fredag och idag ska Jag o Anna åka shoppa lite så jag önskar arbetsdagen var slut typ nu men får väl ta och lugna mig lite och jobba klart , ringer på rätt bra eftersom vi är en kort idag...

Idag lämna jag gobiten på dagis sen åker han ju hem till sin pappa en vecka , är alltid lika jobbit att lämna iväg han . Fastän jag tycker det är lite skönt och rå om mig själv å men klart man saknar han så fort han åker, konstigt vore det annars... Idag får ha sina glasögon också: ) spännande!!

nu ska jag titta lite på min nya telefon som jag köpt av Monika= ) dock inte betalt den än ska iväg på lunchen och hämta lite pengar åt na!!

Nu är det lunch snart, då ska jag hinna äta hos mamsen och hinna ta ut pengar och hämta tank kortet och tanka lär skynda mig.... ringa Mattias lär jag göra å!! : ) e fan viktigast det hihi


pusss♥

men åh...

... vilka idiotiska kommentar det kommit nu på Monikas artikel, kan de inte bara knipa om de inte har en aning vad de pratar om!! Blir så jäkla irreterad när de tror att vi blivit erbjudna jobb men inte tagit det eftersom det har förekommit lönedumpning, har ju hänt i nåt enstaka fall att de tackat nej när de jobbat på sandvik i 40 år och får en 4000 kr lägre lön i månaden ,med all rätt att tacka nej då ju!!!  men merparten av oss har inte blivit erbjuden nå jobb alls ju!! självklart hade jag tagit jobbet även om jag fick gå ner i lön, men lägre än mig kan man ju knappt komma!!

jäsp ... blir trött på allting just nu!! tack o hej hoppas jag är på bättre humör imon!


♥förresten tänker på dig finast= ) längtar tills en ledig dag tillsammans: ) puss♥

7 dagar kvar..

..här på växeln! känns ju hur trist som helst.. kommer sakna mina kära och roliga arbetskamrater!! kommer sakna fredasfika kommer tom med sakna Monika; ) haha.. skämt åsido det är supertrist iaf!

just nu känner jag dock inte för att jobba nå mer idag, fast kl bara är halv tio vill hellre vara hemma och ta hand om min sjuka pojkvän istället, stackarn är dålig och jobbar dubbelt! Men finns ju ingen ersättare så vad ska han göra: (  hoppas du mår bättre fort älskling, tänker på dig konstant= )

längtar till freda när jag och Anna ska in till valbo och shoppa lite.. såå jäkla skoj att vi kan gå på samma affärer nu för tiden när hon gått ner så mycket i vikt -46 kilo nu!! grattis gumsan du är så duktig med träningen å hoppas knäna blir bättre men nån comeback på innebandyn och fotbollen kommer det nog inte bli men ändå!! Vi får nöja oss med minnerna därifrån... utkasten på inomhus fotbollen och målen därefter och pappsen som skriker en gång till haha sånt glömmer man inte!!! ska leta på filmen dags för lite nostalgi ju...

Sen vankas det fest på lörda, trevligt !! blir hos X:et  med lite mat också= ) det ska bli skoj!!

Sen nå mindre roligt.. Fick besked från csn häromdagen att jag skulle betala 1100 i månaden, räknat på att jag tjänat 327000 år 2007, typ 27000 i månaden , jäkla vad jag måste haft det bra : ).. haha nu får jag väl ut en sådär 8000 i månan om jag har tur= ) Kan iaf inte betala det så har ansökt om sänkt ! Sålde ju huset och grejer 07 kom jag på sen så det är väl därför antar jag! hoppas jag får det sänkt så jag kan överleva nu när jag blir totalt arbetslös! Fyyy jag vill inte!

nu har jag redan on i häcken nu så lär röra på mig lite innan den somnar: )

godmorgon...

..på er, lite småtrött idag jag! Isak vill absolut inte till dagis idag och bara grina men han kom iväg i tid iaf som tur är . Blev väl nån minut försent till jobbet men mest för datan är såå segstartat!!

Mattias kom till mig igår iaf fast han inte skulle , vilken glad överraskning! = )Skulle väl ha tränat igår men han känner sig inte så pigg ju,  bara han inte blir sjuk nu när han ska jobba så mycket!

Ann fick jobb i stället för A-M här på växeln, det var ju smart att de valde en ordinarie till ju iaf!! Grattis Ann att du fick det= ) Kanske blir lite ordning nu iaf när det är 2 ordinare och 1 timmis igen nu då! Självklart blir det jobbigt ändå men lär ju hålla tummarna för att de går bra för dom iaf!!

Jag vill ha jobb nuu jag å!!

äntligen..

.. månda igen eller inte är jag så jäkla glad för det heller men det är ju fakta! Helgen har varit lugn som vanligt nu förtiden.. blev lite pulkaåkning med sonen och vännerna sen mys resten av helgen. Skulle kolla när Pillan spela fotboll i lördas men hon hade ju informerat fel tid så fick kolla på nå andra tjejmatcher , jäkla spännande måste jag säga =) men det blev en lunch på jensas iaf, prata lite skit och käka kebaben: ) På söndag bar det iväg till storvik för att kolla innebandy mötte upp majsan där å, som det blev heldag för på parkhallen: ) kul hon stanna med mig o isak och kolla på Mattias å=) De vann förresten!! var väl ett tag sen nu så det var ju kul för dom: )

Idag ska jag klippa morsan å .. dum ide tycker jag fatt jag är ju inge bra påt ändå ska hon envisas med att jag klipper na.. jaja får ju bli som det blir då haha.. nästan bättre Mattias får klippa na ju= )

slutar snart gör jag iaf!! Inte får jag träffa min pojkvän idag heller , inte på hela veckan typ kan man säga : ( hur ska det gå??? 

pussssss


aj aj...

...stackars mig sitter och försöker jobba med bergsprängande huvudvärk, men nu har jag fått tablett iaf! Nisse hade lämnat några , " de här kan ni behöva i växeln nu" : ) sant det Nisse, Anne får nog lite jobbigt som den enda ordinarie kvar när A-M tackat nej till lönesänkningsförnedringen, bra gjort det förresten  har man jobbat så länge som hon så ska man fanimej inte behöva sänka sig såå i lön heller. Dom har ju gjort bort sig rejält när de tog bort henne , för hennes kunskap och erfarenhet behövs så det heter duga för att kunna lära upp helt nya ... men men de fattar väl den 2 februari då! räkna med kaos på växeln och långa köer!! och räkna inte med att komma in på sandvik överhuvudtaget  med nya vakter och receptionister kanske lyckas öppna bommen iaf så ni kommer in= ) och coromant och hk kan ju räkna med lite kaos på deras inplanerade besök den dagen!! Vore kul och vara en fluga på den väggen och se eländet!! Tycker lite synd om de nya faktiskt , deras fel är det ju inte.. utan i grund och botter är det ju Sandviks fel så de får ju helt enkelt skylla sig själva .. vem det nu är som är ansvarig för det vore ju bra och veta så man vet vem dom ska hänvisa till när det går åt helvete!! När sandvik kanske förlorar viktiga kunder, men de verkar ju inte bry sig om att vi faktiskt är jäkligt viktiga och inte bara kopplar mellan folk som jobbar inne på sandvik utan att vi är första kontakten med kunden och den är hur viktig som helst men det skiter man i nu iaf!!

Förresten fick inte städjobbet heller på coor, men det ville jag ju inte ha fast jag ville ju ha jobb men ja ja svårt det där! Nu är man snart helt arbetslös fyyy fan!!

Förlåt Matiias för mitt galenskap idag , du är underbar bara så du vet!!

jorå..

.. inte fan är jag nå mer positiv idag heller!! Sussie är inte här heller , fy fan lider med henne 23 år på sandvik sen får man gå hem TACK så jävla mycket!! Att jag inte fick var ju inte så stor chock fastän jag blev ledsen.. men Sussie , Ann, Helene är ju jättekonstigt vill tydligen inte ha kompetent personal alls! Dom sparade 2 som kan allt iaf, tur för dom annars hade det väl gått helt åt helvete för dom! Sandvik står inte högt i mina ögon just nu!! Nu är det bara Monica och Monika som inte vet nåt än , hoppas de får positivt men ser ju faktiskt rätt mörkt ut med tanke på hur de gjort på receptionerna och bytt ut alla ordinarie personal men vi håller tummarna för dom =)

glömde..

.. skriva kul för de tre som fått jobb iaf!!= ) fast jag är ARGGGGGGGGGGGGGGG!!!!

fy fan...

vad jag är förbannad!! Fick inge jobb jag .. känns riktigt jävligt just nu! Men hade det på känn att inte jag skulle få jag var ju bara timanställd men den stora chocken var ju att inte Sussie fått nå jobb , morsan trodde jag skämta när jag sa det.. men tyvärr var det inge skämt :  (  orkar fan inte skriva nå mer alls .. ÄR såååå jävla snorarg rent av!! SKIT på er!

fortfarande ingen som hört nåt..

snart måste de fan börja ringa och berätta hur det blir!! Man vill ju veta för sjutton!! Blir ju bara fem som kan få jobb och då blir någon utan det är ju fakta...

Nu kommer min son åka förbi alldeles strax han och Moffa åkte nyss och hämta Mommo från jobbet sen ska dom hem dit och dansa ut julen, sen kommer jag och hämtar han efter jag slutat jobba, sen blir det lite lek och mys med Favorit Mattias= ) Nu lär jag springa ut och pussa på isak en sväng...

En strumpa och inga vantar med sig hem hade han heller gobiten min ... ville inte ha några pussar av mig heller : )

Nu får jag gå hem snart oxå iaf skönt att den här dagen är slut snart å! Ska upp på stan med mor en sväng efter jobbet få se om vi får med oss Isak eller om han blir kvar med moffa en stund...

imon kanske vi vet nå mer...



jorå..

..Ìdag är det Måndag och jag sitter och jobbar, kul att få jobba: ) fick  ju jobb hela januari för camilla fick en liten son i fredas, Grattis gumman!! Fort hade det gått  å han hade  tydligen väldigt bråttom och komma ut den lilla rackan!: ) Annars sitter ju alla här och bara väntar på att korna ska höra av sig om det blir nå jobb eller inte, har inte fått en antydan hur det kommer bli eller hur de tänker , tror vi alla blir överraskade på nåt sätt faktiskt, kanske ingen får jobb eller några borde ju få men alla får nog inte tyvärr!! svårt och veta hur de tänker överhuvudtaget: (

Börjar och längta hem nu , ska ju hämta gobiten på dagis idag!! längesen han var hos mamsen nu ju , tycker inte om hur vi har det just nu men är ju inte mycke och göra åt när hans pappa jobbar skift! Vill ha varannan vecka jag ju blir så långt emellan annars ibland men men...

Precis fikat lite clementin, och pratat med min kärlek i telefon, ska inte träffas nå idag känns lite jobbit för jag kommer sakna han såå men skönt ibland och inte träffas också så man får längta lite mer än vanligt: ) 

Helgen har varit lugn förresten,  ännu en helg  då hur skönt som helst!! ifredas var det mys i mom med molly och majsan och lite vin: ) och film och tjejsnack och god mat från en sjukt bra kock= ) och lördagen blev mys med pojkvännen,  film och mat och  typ ett glas vin  för mig iaf och somnade utslagen på  soffan ! fast vissa ramla ju ner från soffan och låg där istället ett par timmar; D hihi.. Sen har det vart lite innebandy att titta på å, först var det storvik på lördag, förlust igen då tråkigt! : (  fast jag kollar ju mest på Mattias bara = )men alltid roligare om de vinner istället självklart. Sen var det Derbydags på jernvallen igår å, alltid kul med derbyn men såå jäkla trist när giksen vinner, det var Alba vs GGIK då .. 6- 8 blev slutresultatet men det var spännande match bra länge men alba var tydligen lite svagare den här gången oxå!

nu lär jag ställa mig upp en stund har sjukt ont i baken .. suttit bra länge nu!!

Puss och hej!!


Fredag : )

Och det vankas myskväll ute i mom ikväll med lite film och godmat; ) och tjejsnack, ska bli mysigt det tycker jag... är dock lite trött idag för man fick ju inte så mycke sömn i morse, var ju  nån som låg och snarkade så högt att det inte gick och sova :D  

Sitter mest och väntar nu att klockan ska bli lunch ska till uppman och få behandling på min stackars nacke och rygg, hoppas på lite smärtlindring iaf för nu är det rätt illa faktiskt kanske är lite extra spänd just nu å jag vet inte!!

Igår var vi och valde glasögon till gobiten, han valde faktiskt ut ett par själv och tycker det är lite coolt med dom tror jag eftersom pappa oxå har! Så det  är ju bra: )

skönt det är freda men nå sovmorgon blir det ju inte  imon ska ju upp och jobba med syster kanske näst sista helgen...

Jobbar hela Januari iaf det är ju bra sen får jag hålla tummarna att det blir mer , hoppas självklart att jag får jobb även fast det är synd om dom som har jobb nu som jobbat här hur länge som helst känns lite fel om inte dom får jobb ju: (  men jag har haft sån otur jag så måste hålla tummarna för mig åxå, bästa vore om alla fick= ) men vore lite blåögt av mig att tro det kanske!

nu ska jag iväg snart!! Puss och trevlig helg vad ni nu hittar på!= )


åhhhh...

....hhhhh ännu en gång allt försvinner som jag skrivet .. men skrev ju inge väsentligt som vanligt= )
Ha en bra dag iaf !


jopp..

.. då har man varit på andra intervju idag då, var typ en repetion av första kan man väl säga jag lät typ lika dum den här gången haha... nä då det gick väl rätt bra tror jag men nå jobb får man väl inte kan ju alltid hoppas: ) nångång lär det väl vända för mig å kanske!

Fick precis reda på att min son behöver glasögon, har ju varit på koll men hade ju hoppats han var okoncentrerad bara men nu var Jesper med han till riktiga ögondoktorn idag då så då visade det sig att han var översynt , alla barn är det i den här åldern men bara 2-5 enheter och Ísak gubben har 7 så det kan ju försvinna med åren om han får hjälp i tid men kan oxå bli så att han får det även när han blir äldre med tanke på att det var så högt nu, tycker det är lite jobbigt jag även fast jag själv tycker det är coolt och snyggt med glasögon , men så ser väl inte 4-5 åringar på det kanske , bara han inte blir mobbad för det , han tycker ju redan det är jobbigt med nytt dagis och säger han har inga kompisar fast dagispersonalen säger ju att det inte är nå problem. Ska väl inte oroa mig för mycket kanske... Ut imon med Jesper och Isak och leta bågar då: )

Och Mattias idag behöver mycke pussar och kramar bara så du vet; ) kanske jag alltid vill ha men ändå tänkte bara förvarna dig: )

PUss och hej på ett tag..

...

♥♥Tänkte bara skriva hur mycket jag tycker om dig Mattias, det vet du ju visserligen men kände bara för att skriva det å!! Älskar dig såå ..du är helt galet underbar!! ♥♥


äntligen..

..jobbar man igen, skönt måste jag säga känns som man varit ledig nu lite för mycke! Måste ju jobba å så man får lite pengar!! sjukt kasst med pengar för tillfället har nog aldrig varit så dåligt lära tacka nej till utgång idag å bara för det! Skulle bli lite mysfilmkväll med marie istället men det sket sig å, för Jesper, isaks pappa alltså ringde och så var ju dagis stängt idag och imon åsså det borde han ju förstått röd dag och allt men då jobbar ju han såklart så Isak får sova hos mig då, det gör ju inget alls men blir ju lite struligt när saker är planerade , nu är ju inte filmkväll så viktigt och är ju bara och ändra men ändå!

Fick nyss lunch hos Papsen och Mamsen..gött sörru mjölkmackisar och körv!!: )  Mattias var med idag å han var ju ledig såklat när jag jobba...

Shit vad jag har ont i nacken nu måste ta och ringa uppman och få nån ordning påt ju: ) få se om han har tid med mig..

Nu ska jag kolla lite resor för skojs skull= ) puss och hej!!


söndasångest..

börjar krypa fram fast jag tycker det ska bli skoj och jobba imon:)  Har inte haft mina bästa dar just nu om man säger så, går inte in på det nu men hoppas det vänder typ redan imon!! Är lite nervös också varför kan man ju undra känns som det ska hända nåt men jag vet kan vara mina jäkla idioter till gubbar åxå hoppas det!! lite nervös är jag dock för onsdagen men det är förståligt!  berättar mer om det sen!  nu ska jag plocka lite i mitt stökiga hem.. om jag orkar vill säga. Verkar inte ha så mycket ork just nu!  PUSSssssss

Godmorgon på er!!

Nyss vaknat , Mattias har åkt och jobbat så jag tog lite sovmorgon sen men mamma ringde och väckte mig  såklart: )ska visst till rusta och kolla på lite mattor eller nåt så lära pallra mig upphar ju lovat följa!

Japp då var det 2009 då  o inga nyårlöften har jag heller, kanske att jag ska träna lite mer behövs ju kan jag säga!! Nyårsafton var det fest hos Mattias i Storvik med 3 rätters och quiz och singstar och guitarhero, blev ju rätt lyckad fest  måste jag säga! skitgo mat å, hade en jätteduktig kock ju; ) hihi




nu måste jag åka iväg med mamsen!!! pusssssssssssssss