Långhelg!

Onsdag kväll o jag sitter framför tvn..och datorn:) M e på träning I e hos pappsen sin! Rätt skönt att vara själv just nu.. tuff dag på jobbet idag men nu jäklar e de helg! jippiii.. blir 3 dagars veckor resten av tiden nu skönt med tanke på ryggen o förstås att jag inte fick förlängt..bara att börja om när jag e tillbaks efter fp ledigheten, vet vad jag ska göra ett bra tag iaf!! Jobb hittar jag sen! Men va fasen vill jag bli när jag blir stor, det är frågan de! Jag har inge svar på den tyvärr inte än...

ohh suck nu kommer det en sammandragning, bara att bita ihop o andas lugnt.. sådär nu e de bra, kommer lite då o då de där, är väl förberedelse antar jag.

Imorrn väntar lite lyxbehandling på Ilinium som jag fick av älsklingen i julklapp♥♥♥..ska bli såå skönt! Senare lunch hos mor o far sen kanske lite shopping om jag orkar!! senare kommer Petra på besök: )Underbart att va ledig en vardag! tycker jag nu iaf när jag jobbar..

Nu börjar tröttheten krypa sig på så kanske borde vila lite innan jag somnar i soffan=)

godnatt på er..


                                        längtar till imorgon..

Lördagsmys..

Haft besök av Annapanna, Tias, Emil o Emma idag, mysigt, Emma dreglade på mig men det gör ju inget när det e  bebisdregel heller:)

Efter dom åkt märkte jag att Anna glömt logga ur sig på Fb, hade världens chans till att facerapa henne men jag är för snäll tydligen.. gjorde bara ett superlitet bus!

OOps nu lär jag lägga ner .. tacos står på bordet, som älsklingen fixat som vanligt nu för tiden♥ och Harry Potter ska in i dvd:n..

..myslördag med mina bästa killar!

långbrejk..

Nä jag har inte lagt ner, bara tagit lite långpaus=) detta bli dock inte nå långblogg direkt .. redovisar bara en snabbuppdatering här av veckorna:

jobbar, åker hem, har ont i rygg nacke o fogar(hela tiden) , äter, umgås med lilla älsklingen( om han är på plats) och med stora! sover så länge jag kan, vaknar o har ont... helgen=helt slut efter jobbveckan så då vilar jag mest! Önskar de var mars snart..

Tjock är jag å=)