Gomorron freda!!

                               

Klockan är 7.46 och jag ligger i soffan och kollar BB igen=), Millie somna precis efter lite gnäll o skrik sen 4 tiden.. kanske ska ta en tupplur jag å men men...! Slutade med minifom för ett par dar sedan, det verkade lixom inte hjälpa men tänker redan nu att jag ska börja med dom igen.. men ska försöka ge de en vecka iaf hjälper de inte så e de ju ingen vits att ta dom, nu får den där jäkla magknipen ge med sig snart, hon e 9 veckor och 1 dag nu<3

Idag är det fredag och snart helg, nog för jag e ledig jämt nu men ser fram emot helgen ändå, pappa Mattias<3 är ju typ ledig då iaf söndag!!  Och idag kommer dessutom lilla älsklingen hem <3 varit borta sen i måndas men känns som en evighet..


                  Härlig bild från Isaks skolresa, här med sina bästa kompisar!!
                 
Snart är det skolavslutning å ,sen sommarlov och sen börjar han i ettan, shit va tiden går!


                                                Trevlig helg på er!




hockey eller bigbrother??

Söndakväll och vi sitter o myser med popcorn och kollar på Hockey.. ja de blev hockeyn idag(M lär ju få bestämma ibland han å) så jag missar kvällens Big brother..inte så noga men jag följer ju det faktiskt! Många tycker jag e knäpp som gört men jag gillar ju sånt där trams jag så låt mig göra det..

                              

Igår var det ett annat favvoprogram å: Eurovision Song Contest! Mycke skit men nog fan kommer jag köpa cdn och sjunga med till de flesta låtar iaf, det vet jag!=) I alla fall så var Eric gryymt bra! Borde ha vunnit ju tycker jag! Trea e väl inte fyskam det heller men är man såå nära vinst kan vi väl få vinna eller hur???=)

        
                                   
                                    Grym på att dansa måste jag tillägga!

Nu börjar det klia i ögonen på mig, tar nog på mig tröttmössan o kryper ner i soffan o somnar snart.. Millie<3 sover hon.. längtar till i morrn å för då kommer brorsan hennes hem å..

Natti natti..

7 veckor<3

Så gammal är Millie idag<3

Just nu ligger hon o sussar sött efter en ganska sömnlös natt så måste va skönt för henne att sova lite, borde väl sova jag å men har annat för mig nu, som att blogga o äta lite frulle! :)

Idag öser regnet ner efter några underbara soldagar! Saknar solen redan! Iveckan har vi varit ute rätt mycket
 t om Isak har varit ute =) Vi har promenerat, cyklat, varit på picknick, suttit på altan, spelat pingis,  varit på babymassage, solat lite, Isak har haft kompisar här, lekt med granntjejen, haft besök av Majsan<3 som bjöd på glass å=) hoppas på mera såna dagar här i sommar! Sen har ju såklart våra mammor o pappor varit här, dock inte för våran skull anar jag:) Igår kom även M:s bror på snabbvisit!

Igår var det utvecklingssamtal för Isak, oj va stolt jag är över honom!<3 Stora killen börjar i första klass i höst=)






Nu börjar lillhjärtat att skruva på sig, magknipen som spökar!

Hej på ett tag!