Helgen som var..

.. har varit superhärlig!! Gröna Lund på lördagen med massor av karuseller och 5 kamp mm.. Jag o syrran tävla och jag vann SÅklart!!= ) Pejsen och Mattias fick  åkband och fick åka med Isak .. karuseller är inte riktigt min grej då, överlåter det till killarna! Isak var helnöjd men rätt trött vid halv tolv och ville hem.. men grabbarna ville åka Insane innan de gick hem så vi bankade groder så länge!
 
 helt galen karusell!!

Sen blev det bussen till hotellet och där somnade vi rätt snabbt , dock vaknade vi av en smäll runt tretiden! Vet inte vad var men dagen efter ringde mamsen om skottlossning vid hotell anglais eller nåt! som inte alls ligger långt därifrån.. tur man inte är ute och ränner på morronkvisten iaf!

Morgonen fortsatte med en god Scandic frukost! En bra start på dagen!! Sen gick vi mot Djurgården idag igen men idag skulle vi göra skansen ju! Tog bergbanan upp( inget jag rekommendar, jag fick ont i ryggen kan jag säga) Sen kollade vi alla djuren och strosade där! Isak ville bara till björnarna, så det var mycke tjat om det.. och aporna förstås! Han hade kunna skippa allt och gått dit direkt egentligen! Men vi hann med en del djur.. dessutom red han på en stor häst också!
Men tillbaka till aporna.. det kostar lixom 110kr+25(entre+bergbanan) per person.. sedan kostade apdelen 85kr också.. tur I var under sex annars hade han kostat å! hutlöst!

 en liten apa!!

Sedan åkte vi hemåt igen.. ganska trötta allihopa men helt underbar helg iaf! Blev ett stopp på mcdonken innan vi släppte av I hos sin pappa.. tungt som vanligt! Har lixom blivit jobbigare nu vet inte varför riktigt men han är snart tillbaka!
 åt en jättego blåbärspaj.. sjukt sugen på den nu! trots att jag ätit jordgubbstårta nyss, Jörgen(chefen på coor) bjöd oss på! Fyllde ju 65 idag .. och jobbar än! knäppisen=)

Igår köpte mamsen en ny cykel åt sonen min å(tackar), blev en bmx på biltema! perfekt ! Ska bara skruva ihop den å.. eller det får M göra♥

nu ska jag hem och städa .. borde ta en joggingsväng å! vi får se!!

kramen


Kommentarer
M. säger:

Å vilken rolig helg ni verkar ha haft! Läskigt med skottlossningen men som du säger, tur att du inte är ute å stökar den tiden på nätterna ;0)

Söta dom där aporna är, såg på Zoot i perth, dom är ju pyttesmå! =)

Ska vi åka å bada eller hitta på nåt i början av nästa vecka om det är fint väder?=)

Puss å kram

2009-07-08 | 10:39:35
Ann säger:

Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Ja, det är jättedyrt med alla inträden, huvvaligen! Smakar det så kostar det. Ha det så bra och jobba lugnt! Lyllos som fick jordgubbstårta ;)

Kram

2009-07-08 | 12:25:24
Bloggadress: http://trivs-i-brattfors.blogspot.com
A säger:

ja nåt lär vi ju hitta på!!=) men tror inte det blir badväder dock!! pusss



ps.tårtan var supergo Ann= )kom ihåg vågen v.33; )

2009-07-08 | 16:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback